ورزشگاه انقلاب کرمانشاه چگونه تایید شده است؟ رئیس فدراسیون در کرمانشاه کتک خورد!
عبدالحمید رمضانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به اتفاقات رخ داده در دیدار روز گذشته این تیم برابر شیرین فراز در کرمانشاه اظهار داشت: با این اتفاقاتی که در لیگ یک رخ میدهد و هیچ مقام مسئولی پاسخگوی این وضعیت نیست، معلوم نیست فوتبال ما به کجا میخواهد برود. در ورزشگاهی که نماینده فدراسیون که حکم رئیس را دارد توسط مقامات فوتبال شهر کرمانشاه کتک میخورد، دیگر چه رحمی به حریف میشود؟
سرپرست تیم پاس تصریح کرد: ورزشگاه انقلاب کرمانشاه کاملا غیراستاندارد بود. این ورزشگاه به هیچ وجه شرایط برگزاری لیگ محلات را هم ندارد اما متاسفانه از سوی سازمان لیگ دسته اول برای برگزاری مسابقه تائید شده است. ورزشگاهی که رختکن آن بیشتر شبیه بازداشتگاه است و نه امنیتی در آن وجود دارد و نه نور و آب.
وی خاطرنشان کرد: خدا را شکر میکنیم که از این ورزشگاه سالم بیرون آمدیم. این اولین باری نیست که در لیگ یک شاهد چنین اتفاقاتی هستیم. در یزد و مسجد سلیمان هم چنین مشکلاتی داشتیم و من مطمئن هستم تیمهای دیگر هم این مشکل را دارند مثل پیکان که روز گذشته چنین اتفاقاتی سرش آمد.
رمضانی اضافه کرد: مطمئن هستم بعد از اینکه تیم پاس از ورزشگاه بیرون رفت مسئولان ورزشگاه کرمانشاه چند فرغون سنگ از زمین جمع کردند. از مسئولان فدراسیون، کمیته انضباطی و رئیس سازمان لیگ یک خواهان رسیدگی به این ورزشگاه غیراستاندارد هستیم. واقعا برخی از ورزشگاههای ما مشکلات فرهنگی دارند. اگر یک بار تیمی را محروم کنند، قطعا بقیه دست و پای خود را جمع میکنند و اوضاع بهتر میشود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)