صفحه 1 از 39 1234511 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 381

موضوع: Sms اس ام اس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

Sms اس ام اس

شروع ماه شوال و عید فطر را به شما تبریك عرض میكنیم...دیدی چه زود تموم شد؟

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ستاد روحیه بخشی به روزه داران عزیز....

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

اس ام اس مخصوص ساعت 10 صبح:

سحرخيزان عزيز به افق اردبيل 10 دقيقه تا اذان صبح باقيست

مناجات روزه خواران با خدا:

خدایا ماه رمضان را مانند جام جهانی هر چهار سال یکبار وان را هر بار در یک کشور قرار بده

اس ام اس موقع افطار:

در این لحظات ملکوتی آرزو می کنم که هر مانعی جلوت هست از سر راهت کنار بره آخه می دونم که خر مثل اسب از موانع نمی تونه بپره !!!!

حلول ماه شوال و عید فطر مبارک

.

.

.

.

.

رصد خانه اردبیل

@

((

))

((

))

با شما كاری نداشتم....فقط دارم كرم میریزم

گه دیدی کسی محکم بهت لگد زد ناراحت نشو چون خیلی توپی

حامد کرزاي در مراسم استقبال از احمدي نژاد: ها، چارشنبه، تو بسيار نيرنگ باز هستي! چگونه خود را بر جاي يک ايراني جا زده اي؟

به یه نی نی میگن عشق یعنی چی؟

میگه عخش یعنی بذالی اونم از پفکت بخوله

اما فقط تو تا دونه ها!!!!

خيلي وقته كه مي خوام يه چيزي بهت بگم ولي تاحالا روم نشده. گفتنش برام خيلي سخته:

د . . . . . . . . . . . . . . . .

دو . . . . . . . . . . . . . . . .

دوس . . . . . . . . . . . . . . . .

دوسه ليتر بنزيِن داری به من بدي؟

ترکه داشته با یه خر فوتبال بازی می کرده، بهش می گن چرا با خر بازی می کنی؟
    میگه همچین خرم نیست! دو-هیچ جلوه!!!

ترکه شیلنگ اب میگیره روی تلویزیون میگه نگفتم اینجا فوتبال بازی نکنید

به تركه میگن «سلام» ....

میگه علیك سلام ......

.

.

.

.

.

.

.

.

چیه ؟

.

.

.

.

دیگه جواب سلام كه بلده

یه سلام آلبالویی به تو كه خیلی هلویی، یه سلام توتفرنگی به تو كه خیلی قشنگی، یه سلام پرتقالی به تو كه خیلی باحالی

درجات دیوانگی:

1. گیج

2. خنگ

3. پپه

4. یول

5. اسکل

6. شاسکول

7. گاگول

8. لر

9. ترک

10. ... اسمت چی بود؟؟؟!

همه یه طرف........

تو هم همون طرف

20

19

18

17

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

دینگ دینگ..طبقه ی همكف.

میتونی از همین جا شروع كنی زمین و تی بكشی

دوستی شوخی سرد آدمهاست بازی شیرین گرگم به هواست واسه كشتن غرور من و تو دوستی توطئه ثانیه هاست

یادمان باشد فردا حتما ناز گل را بکشیم... حق به شب بو بدهیم... و نخندیم دیگر به ترکهای دل هر گلدان...!! و به انگشت نخی خواهیم بست تا فراموش نگردد فردا...! زندگی شیرین است! زندگی باید کرد... و بدانم که شبی خواهم رفت .... !!! و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی

آسمون را نگاه کن , ببین خدا دست فرشته هاش فانوس داده تا شب من و تو را روشن کنند تا ما در سیاهی شب همدیگر را گم نکنم

لبخند بهانه ای است برای زنده بودن لحظه هایت سرشار از این بهانه

تو دنیا بازی بهتر از پاسور ندیدم چون تنها بازیه که هیچوقت

شریکت بهت خیانت نمیکنه و پشتت رو خالی نمیکنه ....

مهم نیست كه دست خوب داری مهم اینه كه یار خوب داشته باشی

اینطور شاید بتونی بازی باخته رو ببری

درراستاي اهداف احمدي نژاد نوشيدن چاي شهرزاد براي آقايان و نوشيدن چاي احمد براي بانوان تا اطلاع ثانوي ممنوع شد!

دردناكتر از بيماري عشق راهيچ حكيمي به چشم نديده است وانسان دچارهردرد سختي هم باشد،دردعشق او بر تمامي دردهاي دنيا برتر است

I love U ♥ ← ♥ ♫ .♥ ♫ → ♥ ♫ → ♥ I love U ♥ ← ♥ ♫ .♥ ♫ → ♥ ♫ → ♥ I love U ♥ ← ♥ ♫ .♥ ♫ → ♥ ♫ love U ♥ ← ♥ ♫ .♥ ♫ → ♥ ♫ → ♥ I love U ♥ ← ♥ ♫ .♥ U ♥ ← ♥ ♫ .♥ ♫ → ♥ ♫ → ♥ I love U

تف .. تف ..

تف ..

تف .. تف ..

.

.

کاری باهات نداشتم فقط خواستم شیشه گوشیتو کثیف کنم

نمی دانم تا کدامین طلوع زنده خواهم ماند و در کدامین غروب خواهم رفت... اما دوست دارم تا اخرین لحظه بودنم تو را سر کار بگذارم

سلام عزيزم... مي دوني چه بلايي سرم اومده؟ پليس منو به جرم "زشت ترين" شهروند ايراني گرفته... جون هر كي كه دوست داري بيا و بهشون نشون بده كه دارن اشتباه مي كنن

این اس ام اس رو تا حالا واسه هیچ کس نفرستادم ...

...

...

...

پس واسه تو هم نمی فرستم

لپتو بیار جلو

1

2

3

4

5

تا 100 هم بشماری از بوس خبری نیست!

ببببببااااا آااابببب ددددااااد {به پا لال از دنیا نری خدا شفات بده}

الهي من خورشيد بشم تو ماه...كه تا قيامت ريختتو نبينم

خواستم ازت تشکر کنم وبگم به تو افتخار می کنم. چون تو تنها کسی هستی که هیچ وقت منواز سر کار گذاشتنت ناامید نمی کنی

هنوز در پی جراح زبر دستی میگردم که سرنوشت مرا به تو پیوند بزند
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    بهت حسودیم میشه چون قلبم به جای اینکه اول برای خودم بتپه برای تو می تپه

دنیا زنگ تفریح نیست ساعت بعد حساب داریم

ما را يك دل از خوبان جدا نيست ، حيف خوبان را وفا نيست

به دوستان دل سپردن كار سهل است ، ز دوستان دل بريدن كار ما نيست

خر
    خر
    خر
    خر
    خر
    خر
    خر
    خر
    خر
    خر
    خر
    خر
    خر
    خری که فکر می کنی خرابتم

هر گاه ديدي در اوج قدرت هستي به حباب فکر کن!

دفتر ریاست جمهوری سوخت گیری در بازی نید فور اسپید را بدون ارائه ی کارت هوشمند سوخت ممنوع کرد

زنها هرگز نميگويند ترا دوست دارم ولي وقتي از تو پرسيدند مرا دوست داري بدان كه درون آنها جاي گرفته اي

شکستن یک دل چقدر قدرت میخواست که پنداشتی تو قویترین بودی؟

دکتر علي شريعتي: در عجبم از مردمي که خود زير شلاق ظلم و ستم زندگي مي کنند، و بر حسيني مي گريند که آزادانه زيست و آزادانه مرد

هیچ زمستانی ماندگار نیست حتی اگر همه شبهایش شب یلدا باشد

اگر خواهی زحال من بدانی / بذار آتش کف دست تا بدانی

4. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    سر تو بزار رو شونه هام خوابت بگیره / جا خالی میدم بخوری زمین حالت بگیره

فراموش نكن:قطاری كه از ریل خارج شده ممكن است آزاد باشد اما راه به جایی نخواهد برد!!

انقدر درد درون را در دل خود ریختم. تا که عاقبت خود با درد هستی سوز خود آمیختم

به قول مرحوم هويدا : در ايران آمار مثل مايوي دو تکه است ، همه چيز را نشان مي دهد بجز چيزهاي اصلي !

بزرگترین متهم قلبی است که نمیداند برای چه می تپد

افتخار در خشک کردن قطره اشک است نه در جاری کردن سیل خون

دوست واقعی مانند تاکسی میمونه که تو روزای بارونی کمیاب میشه

پلهاي پشت سرت را خراب نكن، متعجب خواهي شد اگر بداني كه بارها ناچار خواهي بود از همان رودخانه عبور كني.................

هرکه سه بار از تو خشمگین شد و حرف زشتی نزد با او طرح دوستی افکن. امام صادق (عليه السلام)

عاشق هرکس شدم او شد نصيب ديگري ... دل به هرکس دادم او هم زد به قلبم خنجري ... من سخاوت ديده ام دل را به هرکس مي دهم ... شرم دارم پس بگيرم آنچه را بخشيده ام.............

يكي گفت : مادرم را ميفروشم . گفتند : كه چطور مادرت را ميفروشي ؟ گفت : قيمتي ميگم كه نخرند

يه توپ دارم قل قليه موهاي سرت فر فريه اس ام اس جديد نداشتم سرت کلاه گذاشتم

6. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    سلام سلامتي مياره ، سلامتي نشاط مياره ، نشاط شادي مياره ، شادي زندگي مياره ، زندگي زن مياره ، زن بچه مياره ، بچه دردسر مياره ، دردسر بدبختي مياره ، اصلاً سلام نکن سنگين تری
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
    من از نهایت شب حرف می زنم من از نهایت تاریکی و از نهایت شب حرف می زنم اگر به خانه ی من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیار و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
    يه توپ دارم قلقليه .موهاي سرم فرفريه. پيام جديد نداشتم . سرت کلاه گذاشتم
    ترکه و لره داشتن با هم حرف مي زدن: لره: تو کجا به دنيا اومدي؟ ترکه: تو بيمارستان!! لره: آخي مريض بودي؟
    پلکهاي مرطوب مرا باور کن ، اين باران نيست که ميبارد ، صداي خسته ي من است که از چشمانم بيرون ميريزند
    هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند
    درود بر تمام عاشقانی که راه عشق را پیمودند و عشق را در سینه حبس کردند و حرمت آنرا نگه داشتند... درود بر تمام عاشقانی که عشق را فهمیدند و از عشق به زیباییها رسیدند
    ديده از ديدار خوبان بر گرفتن مشکل است / هر که را اين نصيحت ميکند بي حوصلست
    خداوند به فرشتگان عقل داد بدون شهوت , حیوانات را شهوت داد بدون عقل و انسان را شهوت داد با عقل.هر انسانی عقلش به شهوتش غلبه کند بهتر از فرشتگان است .هر انسانی شهوتش بر عقلش غلبه کند بدتر از حیوانات است
    خون که قرمزه رنگ عشقه / اما اشک که بيرنگه درد عشقه
    _________________ــــــــــــــــ �� �ـــــــــــــــــــــــ �� �ـــــــــــــــــــــــ �� �ـــــــــــــــــــــــ �� �ـــــــــــــــ
    نگاه کساني که پرواز را نمي فهمند :
    هر چه بيشتر اوج بگيري ، کوچکتر خواهي شد .
    یارو از طبقه ی صدم ساختمون میپره پایین میرسه به طبقه ی پنجاهم میگه آخیش تا این جا که به خیر گذشت
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
    اگه همه ي گلهاي خوشبوي دنيا رو هم بريزم به پات بازم فرقي نداره چون پات خيلي بو ميده.
    روز اول شوخي شوخي جدي شد شوخي ترين جدي عمرم دوست داشتن تو بود و جدي ترين شوخي عمرم از دست دادن تو
    دوستي شايد عشقست که ميسازدو ميسوزد و شايد ترانه ايست که هر دم آوايش در دل جاريست ليکن هر جه هست زيباست
    غضفر كلاس رقص ميزاره ورشكست میرن تحقيق ميكنن ميبينن سر كلاس شاباش ميداده...!
    دبير فارسي بودم نامت را اولين غزل از صفحه کتابها مي نهادم اگر دبير جبر بودم عشق مجهول تو را بر قلب معلوم خودم بخش ميکردم تا معادله محبت پديد آيد اگر دبير هندسه بودم ثابت مي کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبم گذشت
    هر وقت پيشم نيستي دلم برات تنگ مي شه... هر وقت هم که پيشم هستي دلم برات تنگ مي شه... اي مردشورتو ببرن که بود و نبودت يکيه!
    ما عاشق فهم و ادب و معرفتیم / ما خا قدوم هر چه زیبا صفتیم
    از زشتی کردار دگر خسته شدیم / محتاج دو پیمانه می معرفتیم
    سوختم باران بزن شايد تو خاموشم کني / شايد امشب سوزش اين زخم ها را کم کني
    آه باران من سراپاي وجودم آتش است / پس بزن باران بزن شايد تو خاموشم کني
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ
    پروردگارابه من بياموز دوست بدارم کساني راکه دوستم ندارند ..عشق بورزم به کساني که عاشقم نيستند...بگريم براي کساني که هرگز غمم را نخوردند...به من بياموز لبخند بزنم به کساني که هرگز تبسمي به صورتم ننواختند... محبت کنم به کساني که محبتي درحقم نکردند...........
    غضنفرميره کتابخونه کتابشو پس بده. کتابدار ازش ميپرسه کتاب چطور بود؟ ميگه : شخصيت زياد داشت ولي داستان و محتوا نداشت! کتابدار ميگه: اهه، دفتر تلفن من دست تو چيکار ميکنه؟
    اگه ديدی تو آسمون هيچ ستاره ای نيست ناراحت نشو خودم حاضرم تا صبح برات چشمک بزنم تا بشم تک ستاره ی دلت
    به غضنفر ميگن مياي بريم هفته دفاع مقدس؟
    ميگه نه شما برين من برا چهلمش ميام
    يه روز يه ترك رو به جرم دزدي مي برن دادگاه .قاضي مي گه خجالت بكش اين دفه چهارمه كه مياي دادگاه .تركه به قاضي مي گه تو خجالت بكش كه هر روز اينجا يي
    اگر دنياي ما دنياي سنگ است بدان سنگيني سنگ هم قشنگ است اگر دنياي ما دنياي درد است بدان عاشق شدن از بحررنج است اگر عاشق شدن پس يک گناه است دل عاشق شکستن صد گناه است
    امام جمعه اردبيل :اين لطف خدا بود که آمريکادر بازيهاي آسيايي حتي يک مدال هم نياورد
    جدیدترین مصوبه ی مجلس
    براي كاهش قيمت تخم مرغ به خروس ها وام ازدواج مي دهد
    چه غريبانه ميگريست آن شب بي تو تکه ابري که سکوت وجودم رو فهميد و
    چه غريبانه خنديدم آن روز که بي تو مرگم را فهميد
    دلم را هيچکس باور نداشت / هيچکس کاري به کار من نداشت
    بنويسيد بعد مرگم روي سنگ / با خطوطي نرم و زيبا و قشنگ
    او که خوابيده است در اين گور سرد / بودنش را هيچکس باور نکرد

8. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    اون چيه كه اولش منم دومش تويي سومش زبون؟!!!
    چقدر منحرفي نه عزيزم اون نيست.
    گل گاو زبونه.
    ---
    ميدوني فرق بين ساعت و دختر چيه؟ ساعت اگه خواب بمونه ضد حال اما دختر اگه خواب بمونه عند حاله.
    ---
    نگاه ساكت باران به روي صورتم دزدانه مي لغزد. ولي ياران نميدانند كه من دريايي از دردم. به ظاهر گرچه ميخندم ولي اندر سكوتي تلخ ميگريم!
    ---
    با آهنگ بخوان: توي دنيا عاشقا چه بي كسن/ عاشقا عاقبتش خارو خسن/
    اينارو گفتم برات تا بدوني/ عاشقي خيلي خطرناك حسن/
    مينا
    هر وقت تنها شدي ستاره ها رو بشمار. اگه كم اومد قطره هاي بارون رو بشمار. اگه بند اومد رو رفاقت من حساب كن نه كم مياد نه بند مياد...!
    ---
    تحفه اي يافت نكردم كه فداي تو كنم يك سبد عاطفه دارم همه ارزاني تو.
    حسن آدينه (كوه دشت لرستان)
    كاست جديد مهران مديري "دستا همه بالا مربا بده بابا"
    پريسا
    شده ماتم سرا دنياي هستي ز بنزين و بهشتي و مهستي..
    ---
    هرگز كسي رو نااميد نكن، شايد اميد تنها دارايي او باشد.
    ---
    لوتي ترين اس.ام.اس سال:
    قرمزيه چشاتيم.. نفازلين بريز فنا شيم!
    علي (اروميه)
    اي عشق مدد كن كه به سامان برسيم چون مزرعه تشنه به باران برسيم يا من برسم به يار يا يار به من يا هر دو بميريم و به پايان برسيم.
    ---
    اداره مخابرات براي هزارمين بار به شهروندان ترك اخطار كرد با كارت هوشمند سوخت نميتوان تلفن زد.
    علي
    به تركه ميگن با "اشكال" جمله بساز. ميگه ننتو گائيدم! ميگن اين كه اشكال نداره. ميگه ايول پس آبجيتم گائيدم!
    سينا.ق
    سلام خوبی؟ فردا رو با کسی قرار نزار ، با بچه ها قرار بریم خونه ی رضا صادقی مشکیشو در بیاریم!!!
    الهام
    لذتی که در فراق است. در وصال نیست.! چون در فراق شوق وصال هست.. اما در وصال بیم فراق..!
    علیرضا
    از زندگي هر آنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم.
    فرشيد
    از يه مرده ميپرسن آرزوت چيه؟ ميگه اي كاش ميشد زن رو هم مثل اسكناس خوردش كرد. مثلا يه چهل ساله بدي دو تا بيست ساله بگيري.
    فرشيد
    جيگرم نفسم عشقم نازم زندگيم خوشكلم ماهم ستارم فدات بشم الهي روزي صد بار برات بميرم. خوب يهتره ديگه از جلوي آينه برم كنار.
    ستاره
    تركه كلاس رقص ميزاره ورشكست ميشه تحقيق ميكنن ميبينن سر كلاس شاباش ميداده...!
    سارا.ز
    خروج افغانها از ايران تا آخر خرداد 86 تمديد شد... بي معرفت بدون خداحافظي از اينجا نري.
    سارا.ز
    اگه تمام زنبورهاي دنيا نيشت بزنن حقته چون خيلي گلي.
    احسان
    زندگي دو نيمه است: نيمه اول در انتظار نيمه دوم نيمه دوم در حسرت نيمه اول.
    پوريا
    يه روز پليس را اردبيل اعلام كرد ماشين هايي كه زنجير ندارند سينه بزنند.
    پوريا
    يه بار از كنار دريا عبور كردي يك عمر موجا براي بوسيدن جاي پات ميان و ميرن.
    پوريا
    تركه جلو مدرسه دخترونه مي افته تو جوب. بعد ميخواسته ضايع نشه. صداي قوطي در مياره.
    ماني
    به تركه ميگن كراوات چيه؟ ميگه خطي فرظي كه لوزه را به بيزه وصل ميكند.
    ماني
    هر شب برو كنار پنجره تا ستاره ها ببيننت و حسوديشون بشه كه ماهشون مال منه.
    حسين
    اگه شكلات بودي شيرين ترين بودي. اگه عروسك بودي بقلي ترين بودي. اگه ستاره بودي روشن ترين بودي. و تا زماني كه دوست مني عزيزتريني.

10. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    اون چيه كه اولش منم دومش تويي سومش زبون؟!!!
    چقدر منحرفي نه عزيزم اون نيست.
    گل گاو زبونه.
    ---
    ميدوني فرق بين ساعت و دختر چيه؟ ساعت اگه خواب بمونه ضد حال اما دختر اگه خواب بمونه عند حاله.
    ---
    نگاه ساكت باران به روي صورتم دزدانه مي لغزد. ولي ياران نميدانند كه من دريايي از دردم. به ظاهر گرچه ميخندم ولي اندر سكوتي تلخ ميگريم!
    ---
    با آهنگ بخوان: توي دنيا عاشقا چه بي كسن/ عاشقا عاقبتش خارو خسن/
    اينارو گفتم برات تا بدوني/ عاشقي خيلي خطرناك حسن/
    مينا
    هر وقت تنها شدي ستاره ها رو بشمار. اگه كم اومد قطره هاي بارون رو بشمار. اگه بند اومد رو رفاقت من حساب كن نه كم مياد نه بند مياد...!
    ---
    تحفه اي يافت نكردم كه فداي تو كنم يك سبد عاطفه دارم همه ارزاني تو.
    حسن آدينه (كوه دشت لرستان)
    كاست جديد مهران مديري "دستا همه بالا مربا بده بابا"
    پريسا
    شده ماتم سرا دنياي هستي ز بنزين و بهشتي و مهستي..
    ---
    هرگز كسي رو نااميد نكن، شايد اميد تنها دارايي او باشد.
    ---
    لوتي ترين اس.ام.اس سال:
    قرمزيه چشاتيم.. نفازلين بريز فنا شيم!
    علي (اروميه)
    اي عشق مدد كن كه به سامان برسيم چون مزرعه تشنه به باران برسيم يا من برسم به يار يا يار به من يا هر دو بميريم و به پايان برسيم.
    ---
    اداره مخابرات براي هزارمين بار به شهروندان ترك اخطار كرد با كارت هوشمند سوخت نميتوان تلفن زد.
    علي
    به تركه ميگن با "اشكال" جمله بساز. ميگه ننتو گائيدم! ميگن اين كه اشكال نداره. ميگه ايول پس آبجيتم گائيدم!
    سينا.ق
    سلام خوبی؟ فردا رو با کسی قرار نزار ، با بچه ها قرار بریم خونه ی رضا صادقی مشکیشو در بیاریم!!!
    الهام
    لذتی که در فراق است. در وصال نیست.! چون در فراق شوق وصال هست.. اما در وصال بیم فراق..!
    علیرضا
    از زندگي هر آنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم.
    فرشيد
    از يه مرده ميپرسن آرزوت چيه؟ ميگه اي كاش ميشد زن رو هم مثل اسكناس خوردش كرد. مثلا يه چهل ساله بدي دو تا بيست ساله بگيري.
    فرشيد
    جيگرم نفسم عشقم نازم زندگيم خوشكلم ماهم ستارم فدات بشم الهي روزي صد بار برات بميرم. خوب يهتره ديگه از جلوي آينه برم كنار.
    ستاره
    تركه كلاس رقص ميزاره ورشكست ميشه تحقيق ميكنن ميبينن سر كلاس شاباش ميداده...!
    سارا.ز
    خروج افغانها از ايران تا آخر خرداد 86 تمديد شد... بي معرفت بدون خداحافظي از اينجا نري.
    سارا.ز
    اگه تمام زنبورهاي دنيا نيشت بزنن حقته چون خيلي گلي.
    احسان
    زندگي دو نيمه است: نيمه اول در انتظار نيمه دوم نيمه دوم در حسرت نيمه اول.
    پوريا
    يه روز پليس را اردبيل اعلام كرد ماشين هايي كه زنجير ندارند سينه بزنند.
    پوريا
    يه بار از كنار دريا عبور كردي يك عمر موجا براي بوسيدن جاي پات ميان و ميرن.
    پوريا
    تركه جلو مدرسه دخترونه مي افته تو جوب. بعد ميخواسته ضايع نشه. صداي قوطي در مياره.
    ماني
    به تركه ميگن كراوات چيه؟ ميگه خطي فرظي كه لوزه را به بيزه وصل ميكند.
    ماني
    هر شب برو كنار پنجره تا ستاره ها ببيننت و حسوديشون بشه كه ماهشون مال منه.
    حسين
    اگه شكلات بودي شيرين ترين بودي. اگه عروسك بودي بقلي ترين بودي. اگه ستاره بودي روشن ترين بودي. و تا زماني كه دوست مني عزيزتريني.

12. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    صداقت خواستم داشتی، مهربانی خواستم داشتی، عشق خواستم داشتی،
    قور قوری جون گل کاشتی! هر چی که خواستم داشتی!

یه توپ دارم قلقلیه. موی سرم فرفریه. اس ام اس جدید نداشتم سرت کلاه گذاشتم

زندگي را از تو نام برده اند !
    ز : زاويه نگاه تو
    ن : نواي كلام تو
    د : درگاه ابروي تو
    گ : گيسوي پريشان تو
    ي : يارو سر كاري!

«ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها»
    گزيدهاي از كنسرت يكي از استاتيد بزرگ موسيقي ايران!
    آلبرت انيشتين ميگه: عشق مثل ساعت شني ميمونه همزمان كه قلبتو پر مي كنه مغزتو خالي مي كنه.
    البته واسه اونايي كه مغزشون پره! تو راحت باش...
    زندگی کوتاهتر از آن است که به خصومت بگذردو قلبها گرامی تر از آنند که ب######ند فردا طلع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم پس بیایید کارت سوختمان را به یکدیگر بدهیم.
    پیر زنه از مکه برمیگرده توی کیفش یه بطر مشروب پیدا میکنند بهش میگن مادر این دیگه چیه؟
    میگه : مادر من که پا نداشتم دور خونه خدا بگردم یه پک از این میزدم خونه خدا دور سر من میگشت.
    فیلمهای برگریده جشنواذه قم: آخوندی با کفشهای کتانی امامه ای برای دو نفر صیغه شدگان ابا قرمزی من بچه شیخ 15 سال دارم
    به تركه ميگن نظرت راجع به گل چيه ؟ ميگه همان بس که در قرآن آمده "گل هو الله احد"
    به یه یارو میگن امام رضا چطور شهید شده؟ میگه تو حرمش بمب گذاشتن
    یه آقایی رو ميگيرن ميگن پدر سوخته چرا پشت ماشينت نوشتي " امام با سالاد " ! ميگه مگه چيه؟از شما بهتره که مينويسين " خدا با ماست"

14. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    جیر جیرک به خرس گفت دوستت دارم. خرس گفت الان وقت خواب زمستونیمه بعد صحبت میکنیم خرس رفت خوابید ولی نمیدونست که عمر جیرجیرک فقط 3روزه

خوش به حال آسمون كه هر وقت دلش بگيره بي بهونه مي باره ... به كسي توجه نمي كنه ... از كسي خجالت نمي كشه... مي باره و مي باره و... اينقدر مي باره تا آبي شه... آفتابي
    مامانه به بچش ميگه كه عزيزم و قتي خاله اومد قشنگ ميري جلو سلام ميكني ميبوسيش بچهه ميزنه زيره گريه ميگه نه مامان من خاله رو بوس نميكنم! مامانه ميگه ا چرا عزيزم؟ بچهه ميگه آخه ديروز كه بابا ميخواست بوسش كنه زد تو صورتش

خانم ها مثل موبايل هستند : هر وقت كاري مهم پيش مي آيد در دسترس نيستند. خانم ها مثل گچ هستند : اگر چند دقيقه مدارا كنيد آنچنان سخت مي شوند كه هيچ شكلي نمي گيرند. خانم ها مثل كنتو ر برق هستند : هر از چند سالي يكبار سن آنها صفر مي شود. خانم مثل فلزياب هستند : هرگاه از نزديكي طلافروشي رد مي شوند عكس العمل نشان مي دهند

براي شکستن من يه اخم کافيه ... نيازي به فريادت نيست واسه اشک ريختنم سکوت تو کافيه ... نيازي به قهر نيست براي مردنم حرف رفتنت کافيه ... نيازي به انجامش نيست

انسانهای خوشبین و بدبین هر دو برای جامعه مفید هستند خوشبین هواپیما را اختراع می کند و بدبین چتر نجات را!!!!!!!!!!!!

يه روز يه تركه داشته زير آب غواصي مي كرده كه يهو سر و كله يه كوسه پيدا ميشه , كوسه به بنده خدا ميگه : تركي !!! تركه ميگه : از كجا فهميدي ؟!~~ كوسه ميگه آخه اونايي رو كه بستي پشتيت كپسول آتشنشانيه

16. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    در سال 85 10% تلفات جاده اي داشته ايم. تا ساله 87 تلفات جاده اي به صفر خواهد رسيد .و انشااللّه تا ساله 89 در جاده ها زاد و ولد هم خواهيم داشت

همانا ما شما را به زور چک و لقد به بهشت می بریم (سوره ناجا آیه 110 )

خروسه، سگه و خره تصميم ميگيرن از ايران فرار کنن. ازشون مي پرسن چرا؟ خروسه مي گه آنقدر ساعتو عقب جلو مي کنن نفهميدم کي بايد بخونم. سگه مي گه نفهميدم من بايد بگيرم، 110 بايد بگيره يا بسيجيا. خره مي گه هويتمون گم شده نمي دونم من خرم، ترکا خرن يا لرها

يک دانشمند ترک پس از سالها تلاش ، يک چراغ قوه ساخته که با نور خورشيد کار مي کند

یارو گاوداری داشته ..مامور بهداشت میاد ازش میپرسه به گاوهات چی میدی بخورن میگه آت و آشغال..ماموره جریمه اش میکنه هفته بعد میاد میگه ..به گاو هات چی میدی بخورن ؟؟یارو میگه جوجه کباب دوباره جریمه اش میکنه دفعه بعد که میاد و ازش می پرسه ..میگه آقاجان والا اول صبح نفری 5 تومن میدم بهشون خودشون هرچی دوست دارن بخرن و بخورن
    رئیس دادگاه به متهم گفت : زن شما شکایت دارد که سه سال تمام شما با او حرف نزده اید ، چرا ؟ متهم جواب داد : بلی درست است ، ولی تقصیر خودش است ، چون در تمام این مدت فقط خودش حرف می زد

زن - پناه بر خدا !! به مرد هر چه بگوئی از یک گوشش داخل و از گوش دیگرش خارج می شود . یک گوشش در است ، یک گوشش دروازه !! مرد - اما به زن هر چه بگوئی از دو گوشش داخل و از دهانش خارج می شود

اگه یه روز تنهای تنها شدی... ... ... ... تا کسی نیست دستتو بکن تو دماغت، حالشو ببر!

تركه از ژاپن برميگرده. بهش ميگن اونجا مشكل زبان نداشتي؟ ميگه: من نه، ولي ژاپني ها چرا

زندگي زيباست زشتيهاي آن تقصير ماست، در مسيرش هرچه نازيباست آن تدبير ماست! زندگي آب رواني است روان ميگذرد... آنچه تقدير من و توست همان ميگذرد

18. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    دخترها مثل سيب هاي روي درخت هستند. بهترين هايشان در بالاترين نقطه درخت قرار دارند. پسرها نمي خواهند به بهترين ها برسند چون مي ترسند سقوط کنند و زخمي بشوند، بنابراين به سيب هاي پوسيده روي زمين که خوب نيستند اما به دست آوردنشان آسان است، اکتفا مي کنند. سيب هاي بالاي درخت فکر مي کنند مشکل ازآنهاست درحالي که آنها فوق العاده اند. آنها فقط بايد منتظر آمدن پسري بمانند که آن قدر شجاع باشد که بتواند از درخت بالا بيايد

20. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1 از 39 1234511 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)