نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه پیراشکی گوشت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    عضو سایت
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    3,292
    تشکر تشکر کرده 
    854
    تشکر تشکر شده 
    1,726
    تشکر شده در
    930 پست
    حالت من : Bitafavot
    قدرت امتیاز دهی
    3433
    Array

    پیش فرض طرز تهیه پیراشکی گوشت

    موادلازم :

    گوشت چرخ کرده نیم کیلو
    فلفل دلمه ای 2 عدد نگینی شده
    سیب زمینی 2عدد متوسط نگینی شده
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
    پیاز نگینی شده و سرخ شده 1عدد متوسط
    قارچ 200 گرم نگینی شده
    فلفل وزرد چوبه و آویشن به میزان لازم
    خمیر نون لواش 3 چونه

    طرز تهیه:
    ابتدا : کمی روغن را در ماهیتابه ریخته و کمی زرد چوبه و فلفل و آویشن اضافه کرده سپس پیاز نگینی شده را کمی سرخ کرده گوشت را به آن اضافه کرده رب را اضافه کرده و کمی تفت دهید سیب زمینی نگینی شده و سرخ شده و فلفل وقارچ اضافه کرده مفداری نمک اضافه کرده و مدت 15 دقیقه دور از حرارت گذاشته تا کمی سرد شود سپس روی تخته یا یک سطح صاف کمی آرد ریخته خمیر را روی پهن کرده وبه تکه های به اندازه کف دست در آورده و 1 قاشق از آماده شده را روی خمیر گذاشته و خمیر را به صورت بقچه بسته و در روغن داغ شده سرخ کرده و در سبد گذاشته تا روغن اضافه آن برداشته شود همینطور ادامه داده تا همه پراشکی ها سرخ شود و در ظرفی زیبا چیده و با کمی جعفری و گوجه فرنگی و خیار شور تزئین کرده و نوش جان کنید .
    ویرایش توسط fatema : 11-26-2011 در ساعت 02:27 PM

  2. 3 کاربر مقابل از fatema عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/