نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آپلود سايت به روش ftp چگونه انجام می شود؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

    آپلود سايت به روش ftp چگونه انجام می شود؟

    برنامه اي را که ميخواهيم به آموزش آن بپردازيم، نرم افزاري به نام CuteFTP است که آنرا مي توانيد از سايت Globalscape دانلود کنيد.

    اين نرم افزار يکي از بهترين برنامه هاي موجود در اينترنت است که بسيار کامل مي باشد و در عين حال کار کردن با آن خيلي ساده و راحت است. نسخه اي را که در اين قسمت براي آموزش انتخاب کرديم، نسخه 6.0 Professional اين نرم افزار است. اگر شما نسخه ديگري از اين برنامه داريد، جاي نگراني نيست چون مطالبي که گفته خواهد شد تقريباً در همه نسخه ها يکسان است فقط گرافيک آن فرق مي کند. دقت کنيد در اينجا قصد آموزش نصب اين نرم افزار را نداريم و فقط نکاتي را که براي ايجاد ارتباط بين کامپيوتر شما و دايرکتوري وب سايت براي انتقال فايلها مي باشد را آموزش مي دهيم و فرض را بر اين گرفته ايم که شما برنامه را با موفقيت نصب کرده ايد.

    توجه کنيد، قبل از اجراي اين برنامه شما چند چيز را بايد داشته باشيد، اول از همه آدرس FTP وب سايتتان که معمولاً به شکل زير است:

    ftp://ftp.yourdomain.com

    سپس اسم کاربري user name و کلمه رمز password و همچنين مسيري که محتواي سايت را در آن بايد آپلود upload کنيد که معمولاً يک پوشه بنام www است البته در هاست لينوكس در پوشه public_html بايد فايل ها را آپلود كنيد .

    بطور معمول بعد از نصب CuteFTP هنگاميکه براي اولين بار برنامه را باز مي کنيد يک پنجره بنام Connection Wizard باز خواهد شد تا بطور قدم به قدم برنامه را براي تنظيمات اوليه آماده کند. اگر اين پنجره باز نشد، مي توانيد آنرا از منوي File باز کنيد. در اولين قدم اين ويزارد يک اسم تعيين مي کنيد تا برنامه اين تنظيمات را براي آن اسم ذخيره کند که بهتر است اسم سايت خود را بنويسيد. در قدم بعد بايد آدرس FTP سايت را مشخص کنيد که پس از وارد کردن آدرس دکمه Next را ميزنيد تا نوبت به وارد کردن اطلاعات کاربري شما برسد. دقت کنيد که اطلاعات را درست وارد کنيد. بعد از تکميل آن قسمت مجدداً دکمه Next را بزنيد، که در اين قسمت بايد آدرس پوشه اي که محتواي وب سايتتان در آن قرار دارد را در قسمت Default Local Folder وارد کنيد و در قسمت Default Remote Folder هم آدرس دايرکتوري وب سايت بر روي وب سرور را وارد مي کنيد. در مرحله آخر هم اطلاعات لازم جمع آوري شده و شما فقط دکمه Finish را ميزنيد.

    بعد از به پايان رسيدن تنظيمات و بسته شدن پنجره Connection Wizard، برنامه ميخواهد بطور اتوماتيک به اينترنت وصل شود که اگر شما از سيستم Dial up براي ارتباط با اينترنت استفاده مي کنيد، بايد يک تنظيم ديگر در رابطه با وصل شدن نرم افزار با اينترنت را انجام دهيد، چون اين ارتباط بصورت پيش فرض بر روي LAN تنظيم شده است. براي اينکار به منوي Tools رفته و بر روي گزينه Options يا Global Options کليک کنيد. در پنجره باز شده و در قسمت Connection روي گزينه DUN/LAN کليک کنيد و در طرف راست، گزينه دوم يعني استفاده از مودم را انتخاب کنيد و در کادري که فعال مي شود گزينه مناسب براي شماره گيري و ارتباط با اينترنت را کليک کنيد. در آخر هم با زدن دکمه OK تنظيمات را تأييد کنيد تا پنجره بسته شود.

    اگر شما مي خواهيد کنترل بيشتري روي تنظيمات داشته باشيد مي توانيد پنجره Connection Wizard را بسته و خودتان بصورت دستي تنظيمات را انجام دهيد. براي اينکار داخل منوي File رفته و در گزينه New بر روي FTPSite کليک کنيد. يک پنجره باز مي شود که داراي چند برگه است، در قسمت General و در اولين کادر يعني Lable ، يک اسم انتخاب مي کنيد. در کادر Host address بايد آدرس FTP سايت را بنويسيد، در قسمتهاي Username و Password اسم کاربري و کلمه رمز را نوشته که هنگام وارد کردن اين اطلاعات قسمت Login method بطور اتوماتيک بر روي گزينه Normal تنظيم خواهد شد. در قسمت comments هم مي توانيد توضيحاتي را در مورد سايت وارد کنيد که همراه با تنظيمات ذخيره شود، اگر هم خواستيد مي توانيد آنرا خالي بگذاريد.

    در قسمت Type در همان پنجره ، تنظيماتي بصورت پيش فرض انجام شده است که بهتر است به آنها دست نزنيد فقط يک نکته را خدمتتان عرض کنم که در کادر Transfer type مي توانيد گزينه Auto detect را انتخاب کنيد تا نرم افزار بصورت اتوماتيک نوع فرمت فايلها را هنگام انتقال تشخيص دهد. در اين کادر گزينه ASCII مخصوص انتقال فايلهاي متني مانند سندهاي HTML و گزينه Binary مخصوص انتقال فايلهايي نظير عکسها مي باشند که اگر اشتباه آنها را بکار بريد يعني براي انتقال يک عکس از گزينه ASCII استفاده کنيد آن فايل خراب خواهد شد پس بهتر است که گزينه Auto-detect را انتخاب کنيد تا از اين نظر خيالتان آسوده باشد.

    در برگه Actions فقط دو کادر اول مورد نياز شما مي باشند که در کادر اول بايد مسير دايرکتوري وب سايت بر روي وب سرور را مشخص کنيد و در کادر دوم مسير هارد ديسک کامپيوتر خود که پوشه محتويات وب سايتتان در آن قرار دارد را آدرس دهي کنيد.

    قسمت Options آن پنجره هم به حال خود رها کنيد و در آخر هم مي توانيد دکمه OK را زده و اطلاعات را تأييد کنيد و يا اينکه دکمه Connect را بزنيد تا به اينترنت و به دايرکتوري وب سايتتان وصل شويد.

    پس از تنظيمات اوليه براي برقراري ارتباط حالا نوبت به انتقال فايلها مي رسد. اگر هم هنوز وصل نشده ايد مي توانيد به منوي File برويد و سپس گزينه Connect يا دکمه connect در نوار ابزار را بزنيد و يا بر روي کيبورد Ctrl+T را اجرا کنيد. هنگاميکه ارتباط با موفقيت با دايرکتوري وب سايت برقرار شد، پنجره برنامه CuteFTP تقريباً به اين شکل مي شود. لازم بذکر است که اگر از نسخه هاي جديد استفاده مي کنيد براي راحتي کار بهتر است وارد منوي View شده و گزينه Switch to classic interface را بزنيد تا ظاهر برنامه تغيير کند.

    حالا فايلهايي را که مي خواهيد بر روي وب سرور بفرستيد انتخاب کرده تا به روشهاي مختلف آنها را بتوانيد آپلود کنيد. راحت ترين راه براي آپلود بعد از انتخاب فايل فشردن دکمه راست موس يعني right click و زدن گزينه Upload از منوي باز شده و يا زدن دکمه Upload بر روي نوار ابزار برنامه بعد از انتخاب فايلها مي باشد. در صورتيکه نياز باشد يک فايل را از دايرکتوري وب سايت به کامپيوتر خود منتقل کنيد بايد پس از انتخاب آن فايل دکمه دانلود را بزنيد.

    دقت کنيد که صفحه اصلي سايت يعني Homepage را حتماً بايد در شاخه اصلي دايرکتوري وب سايت يعني همان پوشه www آپلود کنيد تا قابل دسترسي براي بينندگان باشد که معمولاً اين فايل بايد داراي يکي از اسم هاي زير باشد:

    index.htm, index.html

    در آخر هم مي توانيد از منوي File گزينه Disconnect يا دکمه مربوطه را در نوار ابزار بزنيد تا ارتباط با وب سرور قطع شود
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  2. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/