13900807122320 PhotoA

محمدرضا داورزنی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص نتایج تیم ملی والیبال ایران در رقابت‌های جام‌جهانی ژاپن اظهار داشت: ملی‌پوشان ایران پله پله پیش می‌روند و با برنامه کار می‌کنند. ما به نتیجه پایانی این رقابت‌ها توجهی نداریم و می‌خواهیم با اشتباهات کم برابر حریفان پیروز باشیم.
وی با بیان اینکه بازیکنان ایران جنگیدن را یاد گرفته‌اند ادامه داد: با بازی‌های خود به جهان نشان دادیم که ایران قدرت و قطبی جدید در والیبال است. امیدوارم این روند ادامه پیدا کند و همچنان موجب خوشحالی مردم عزیز کشورمان شویم.
سرپرست فدراسیون والیبال ایران خاطرنشان کرد: والیبالیست‌های ایران در یک رشته گروهی ثابت کردند که چه توانمندی‌‌هایی دارند و به راحتی برابر قدرت‌های جهان صف‌آرایی می‌کنند و بدون ترس آنها را شکست می‌دهند.
داورزنی درمورد علت عدم حضورش در کنار ملی‌پوشان عنوان کرد: افرادی که ضرورت داشت کنار تیم باشند به ژاپن رفتند. طبیعی بود که اگر من از ابتدای مسابقات به ژاپن می‌رفتم بازیکنان کمی استرس می‌گرفتند و ذهنشان درگیر مسائلی می‌شد و با توجه به اینکه نگران حاشیه‌سازی‌های ژاپنی‌ها هم بودیم و باید مواردی را از تهران پیگیری می‌کردیم تصمیم گرفتم که از ابتدا در کنار ملی‌پوشان نباشم.
وی ادامه داد: روز گذشته و امروز پس از بازی بازیکنان از من خواستند تا به ژاپن بروم و در صورت امکان دور چهارم را در کنار ملی‌پوشان خواهم بود.
سرپرست فدراسیون والیبال اظهار داشت: هدف‌مان از ابتدا خوب بازی کردن بود، اما نمی‌توانیم انتظاری ایجاد کنیم که بازیکنان محکوم به پیروزی شوند. از ابتدا به گونه‌ای رفتار کردیم که بازیکنان با آرامش و بدون استرس وارد میدان شوند.
داورزنی گفت: بازیکنان ایران به المپیک فکر نمی‌کنند و بازی به بازی پیش می‌روند و در هر مسابقه با برنامه‌های خاصی حاضر می‌شوند. بازیکنان ایران دیگر از بزرگان والیبال دنیا نمی‌ترسند، چون خودشان ابرقدرت شده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به نتایجی که تیم ایران کسب کرده است قطعاً وزارت ورزش و جوانان هم توجه خاصی به والیبالیست‌ها تیم ایران خواهد داشت.