ستاره فرانسوي در آستانه تمديد قرارداد بابارساست.اين درحالي است که اين روزها صحبتهايي درمورد پيوستن او به پاري سن ژرمن به گوش مي رسيد.
اریک آبیدال مدافع فرانسوی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که با سران این باشگاه به توافق رسیده تا با تمدید قراردادش با این تیم، مدت حضورش در نوکمپ را افزایش دهد.
قرارداد این ستاره 32 ساله در پایان این فصل به اتمام می رسید و در هفته های اخیر او و مدیربرنامه هایش مذاکراتی را در راستای تمدید قرارداد او آغاز کرده بودند.
روز یکشنبه بود که آبیدال اعلام کرد که دوست دارد تا فوتبالش را در نوکمپ به پایان ببرد و این درحالی بود که شنیده می شد که سران پاری سن ژرمن عملکرد او را زیر ذره بین گرفته اند.
آبیدال روز چهارشنبه و در پایان دیدار تیمش مقابل میلان به کانال پلوس گفت:« احتمال 90 درصد در بارسلونا می مانم. من امروز با روسای باشگاه دیدار کردم . ما به توافق رسیدیم و تنها امضای قرارداد جدید باقی مانده است.بعد از آن ماجراجویی من در بارسلونا ادامه خواهد یافت.»
این ستاره فرانسوی که درسال 2007 از المپیک لیون به بارسا پیوست تا به امروز و دررقابتهای این فصل در 18 بازی برای تیمش به میدان رفته است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)