پژوهشگران علوم پزشکی می گویند آزمایش جدیدی با نام Snapshot ارایه کرده اند که می تواند به طور همزمان نواقص ژنتیکی را در بیماران سرطانی کشف کند. بنا بر ادعای این پژوهشگران این شیوه می تواند برای هر بیمار، داروی و درمان اختصاصی و شخصی ارایه کند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، یک گروه بین المللی از پژوهشگران به سرپرستی دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد می گویند این آزمایش موسوم به ‘ Snapshot’ بیماران را برای یافتن جهش در ۱۴ ژن اصلی سرطان به طور همزمان مورد آزمایش قرار می دهد.
تا کنون، بیماران تحت عمل جراحی قرار می گرفتند و سپس موثرترین داروها را برای هدف قرار دادن این جهش ها که موجب بروز سرطان های خاص در آنها می شد، دریافت می کردند.
پژوهشگران دراین بررسی در حدود یک در هر ۱۰ مورد جهش هایی را کشف کردند که به طور معمول نامرئی هستند و تجویز یک سری از داروها در آنها کارا نیست.
این آزمایش به پژوهشگران امکان داد تا یک مجموعه تعریف شده از جهش های رایج را که در سلول های سرطانی و نه در سلول های سالم روی می دهد، جست و جو کنند.
این جهش ها ژنهایی را تحت تاثیر قرار می دهند که بررسی و تعادل را مختل،رفتار طبیعی سلول ها را مدیریت و امکان تقسیم سلول های جهش یافته و تبدیل شدن به یک تومور را فراهم می کنند.
از آنجا که هر تومور میزبان یک مجموعه خاص از جهش هاست، این آزمایش به بیماران اجازه می دهد درمانی هایی را پیگیری کنند که بیشترین تاثیر را در مورد سرطان آنها دارد.
این پژوهشگران در این بررسی تقریبا ۶۰۰ بیمار مبتلا به سرطان ریه را بررسی کردند. میانگین زمانی که برای تهیه نمونه و دریافت نتیجه این آزمایش صرف شد فقط کمتر از سه هفته بود.
این ژنها شامل EGFR, KRAS, BRAF, HER2 بودند و نیمی از نمونه ها آزمایش شده برای یک یا تعداد بیشتری از جهش ها مثبت بودند.
پیش از این، آزمایش ها فقط بر روی تعداد اندکی از جهش های ژنتیکی به طور هم زمان انجام می شد.
این مطالعه نشان داد که ۱۰ درصد بیماران دارای ناهنجاری هایی هستند که مشکل آنها در یک آزمایش با انسجام کمتر مشخص نمی شد و نامرئی باقی می ماند.
نتایج این تحقیقات در نشریه Annals of Oncology منتشر شده است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)