کاپيتان تيم فوتبال اينترميلان هدف تيمش را پس گرفتن جام قهرماني ليگ قهرمانان و تکرار قهرماني سال 2010 در اروپا عنوان کرد.
به نقل از سایت اینترمیلان، خاویر زانتی کاپیتان اینتر اعتقاد دارد که آنها میتوانند در این فصل جام قهرمانی در لیگ قهرمانان را بالای سر ببرند و مانند سال 2010 به یکهتازی در اروپا بپردازند.
اینتر در هفته گذشته در لیگ ایتالیا با نتیجه 2 بر یک مقابل یوونتوس مغلوب شد و تنها یک رده با تیمهای مدعی سقوط داز کالچو فاصله دارد؛ اما زانتی معتقد است که این تیم میتواند بار دیگر بازگردد و در لیگ قهرمانان هم عملکرد موفق داشته باشد؛ اما این بازیکن تصدیق میکند که برای قهرمانی در اروپا نراتزوری کاری دشوار خواهد داشت.
وی در این باره اظهار داشت: ما معتقدیم که میتوانیم این کار را انجام دهیم، برای رسیدن به اهدافمان در ابتدا باید آن را باور داشته باشیم و به دنبال بهبود عملکرد تیم باشیم.
اینترمیلان شب گذشته در مهآتزا موفق شد با نتیجه 2 بر یک مقابل لیل فرانسه به برتری برسد. والتر ساموئل و دیهگو میلیتو بازیکنان آرژانتینی اینتر گلزنان این دیدار بودند.
کاپیتان 38 ساله و آرژانتینی نراتزوری در اینباره افزود: دیدار مقابل لیل به خوبی برای ما پیش رفت و ما موفق شدیم به پیروزی برسیم. من از این بابت هم خوشحال هستم که دیهگو موفق شد برای تیم گلزنی کند.
وی افزود: میلیتو مانند برادر برای من است، او به سختی در اینتر کار میکند و سزاوار موفقیت در تیم است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)