نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مرغ بامبوشوت و قارچ سياه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    مرغ بامبوشوت و قارچ سياه

    مرغ بامبوشوت و قارچ سياه


    زنجبيل تازه را براي سرماخوردگي و آنفولانزا به کار ببريد و زنجبيل خشک شده را جهت درمان سرگيجه و تهوع مصرف کنيد./ دقت داشته باشيد که در همه غذاهاي چيني بعد از هر سرخ کردن حتما بايد روغن را خالي کرده و تابه را بشوييد.



    32371 187

    مواد لازم :


    • سينه مرغ بدون استخوان: 600گرم
    • قارچ چيني: 8عدد
    • بامبوشوت برش​خورده: 20تکه
    • فلفل دلمه رنگي: 2عدد
    • پيازچه: 2عدد
    • زنجبيل تازه خرد شده: نصف قاشق غذاخوري
    • سوياسس: نصف فنجان
    • آب مرغ: يک فنجان
    • آرد ذرت: 50گرم
    • تخم مرغ: يک عدد




    طرزتهیه

    ابتدا سينه مرغ را به ابعاد کوچک، برش زده و آماده مي​کنيم. قارچ چيني و بامبوشوت و فلفل دلمه(چند رنگ) را به اندازه​هاي دلخواه برش مي​زنيم. پيازچه و زنجبيل را خرد کرده و در محلول آرد ذرت و تخم​مرغ مخلوط مي​کنيم و سپس تابه را روي اجاق قرار مي​دهيم.

    مقداری روغن داخل تابه ريخته و با حرارت زياد روغن را داغ مي​کنيم و سپس تکه​هاي مرغ را کم​کم با دست داخل روغن مي​ريزيم. حدود يک دقيقه طول مي​کشد که مرغ سرخ شود و پف کند. سپس مرغ را کنار مي​گذاريم. مقداري آب داخل تابه مي​ريزيم تا جوش آيد. سپس بامبو شوت و قارچ چيني و فلفل دلمه را داخل تابه ريخته کمي حرارت مي​دهيم تا نرم شود(حدود30ثانيه) و کنار مي​گذاريم. بعد از آن پيازچه و زنجبيل را به آن اضافه مي​کنيم بعد از چند ثانيه که کمي تفت خوردند، مرغ و بامبو شوت وقارچ چيني و فلفل دلمه را به آن اضافه مي​کنيم و مقداري سوياسس و آب مرغ و نمک چيني افزوده، کمي حرارت مي​دهيم و در انتها کمي محلول آرد ذرت و آب به آن مي​افزاييم.


    فوت آشپزي

    دقت داشته باشيد که در همه غذاهاي چيني بعد از هر سرخ کردن حتما بايد روغن را خالي کرده و تابه را بشوييد.


    نکته:

    براي تهيه محلول آرد ذرت و تخم​مرغ، مقداري آب و آرد ذرت و سفيده تخم​مرغ را به آن اضافه کرده و خوب هم مي زنيم.

    اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/