ارزش غذايي سبزي‌ در مايكرو ويو بيشتر است
در واقع پختن سبزي‌ها در ماكروويه به مدت كوتاه به جاي آپز كردن‌شان در مدت طولاني‌تر موجب حفظ بيشتر اررزش غذايي و ويتامين آنها مي‌شود.

سلامت نیوز: پختن سبزي‌ها در مايكرو ويو به مدت كوتاه به جاي آپزكردن آنها در مدت طولاني‌تر موجب حفظ بيشتر ارزش غذايي و ويتامينه آنها مي‌شود.

احمدرضا درستي مطلق در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: گرچه غذاي ماكروويه چندان خوشمزه نيست و برخي مطالعات عنوان كردند ارتعاشات شديدي مايكروويو موجب پاره شدن ديواره سلول‌هاي غذا و در هم ريختن ساختمان ظريف برخي مواد غذايي از جمله ويتامين‌ها شده است و آنها را از بين مي‌رود و يا تركيبات جديدي درون آنها ايجاد مي‌كند.

وي گفت: استفاده از مايكروويو موجب ايجاد ضايعات بيش از ديگر روش پخت در مواد غذايي نمي‌شود و حتي موجب كاهش احتمال تخريب برخي مواد غذايي مي‌شود.

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: در واقع پختن سبزي‌ها در ماكروويه به مدت كوتاه به جاي آپز كردن‌شان در مدت طولاني‌تر موجب حفظ بيشتر اررزش غذايي و ويتامين آنها مي‌شود.

درستي گفت: كيفيت پروتئين‌هاي غذايي در هنگام پخت با ماكروويه بهتر از روش‌هاي ديگر حفظ مي‌شد و دليل آن مي‌تواند احتمال اكسيداسيون كمتر گوشت پخته در مايكروويو باشد.

وي افزود: طبق بررسي انجام شده امكان ايجاد مواد سمي از قبيل ان - نيتروزو - دي متيل آميل در هنگام پخت مواد غذايي درمايكروويو كمتر از ساير روش‌هاي پخته است. در مطالعات ديگر اعلام شده است كه اتلاف ويتامين تيامين و ريبوفلاوي (ويتامين‌هاي گروه b) در هنگام پخت با مايكروويو كمتر است.