نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: حسن‌زاده: حضور دهنوی در بازی پرسپولیس و مس قانونی بود

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

حسن‌زاده: حضور دهنوی در بازی پرسپولیس و مس قانونی بود

اسماعیل حسن‌زاده صبح امروز در برنامه رادیویی روی خط ورزش در مورد حضور قاسم دهنوی در ترکیب تیم ملی با وجود اعلام محرومیت این بازیکن گفت:‌ یکی از دلایلی که این مسائل حاشیه‌ساز می‌شود بی‌اطلاعی اهالی رسانه از قانون است. قاسم دهنوی و محسن بیاتی‌نیا دو بازیکن تیم مس، هر دو یک جلسه محروم هستند. البته بیاتی‌نیا به دلیل اینکه کارت قرمز دریافت کرده بود در این بازی به طور اتوماتیک محروم بود و در بازی بعدی با رای کمیته انضباطی محروم است.
    وی ادامه داد: در مورد قاسم دهنوی باید بگویم طبق بند 3 ماده 28 آئین‌نامه زمانی که یک بازیکن محروم می‌شود، باید آن تیم 72 ساعت قبل از این موضوع مطلع و رای به آن ابلاغ شده باشد فارغ از اینکه رای قابل اعتراض است یا نیست. قانون‌گذار در آئین‌نامه برای باشگاه احترام قائل است و باشد باید 3 روز قبل از مسابقه بداند که کدام بازیکنش محروم است تا ترکیب تیمش را تعیین کند.
    رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تصریح کرد: ‌رای محرومیت قاسم دهلوی روز چهارشنبه صادر و روز پنجشنبه به باشگاه ابلاغ شد بنابراین امروز 24 مهرماه 72 ساعت از ابلاغ رای می‌گذرد و این بازیکن در بازی بعدی مس کرمان محروم است. حضور دهنوی در دیدار پرسپولیس و مس کرمان از نظر قانونی بلااشکال بوده و سازمان لیگ به درستی اعلام کرده که این بازیکن محروم نیست.
    حسن‌زاده در مورد اینکه مگر می‌شود وقتی مسئولان باشگاه مس خبر محرومیت دهنوی را داشتند اما سازمان لیگ به آن باشگاه بگوید این بازیکن محروم نیست گفت: مشکل اهالی فوتبال و رسانه این است که قانون را شوخی می‌گیرند و مدام می‌پرسند مگر می‌شود؟ من از شما می‌پرسم اگر یک بازیکن آماده را یک ربع مانده به مسابقه محروم کنیم آیا خود شما نمی‌گوئید چرا یک ربع مانده به مسابقه یک بازیکن محروم می‌شود؟ بنابراین باید 3 روز از ابلاغ رای بگذرد.
    وی در مورد اینکه ممکن است باشگاه مس به کمیته استیناف شکایت کرده تا رای محرومیت شکسته شود، گفت: این رای قطعی است و جای اعتراض ندارد. هر دو بازیکن مذکور در بازی بعدی مس کرمان محروم هستند و ما قانون را اعمال می‌کنیم. قانون گاهی به نفع باشگاه است و گاهی به ضرر آن و ممکن است گاهی خوشایند کسی باشد و یا نباشد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

در واکنش به اظهارات حسن زاده

هوشنگ نصیرزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد صحبت های حسن زاده رئیس کمیته انضباطی در مورد محرومیت قاسم دهنوی بازیکن مس کرمان اظهار داشت: اگر چه باشگاه مس معتقد است محرومیت دهنوی را دریافت نکرده و نماینده فدراسیون هم در حضور خوردبین و استیلی با سازمان لیگ تماس گرفته و آنها نیز از محرومیت دهنوی بی اطلاع بوده اند اما رئیس کمیته انضباطی در مصاحبه های خود طوری صحبت کرده که انگار تیم مس از این محرومیت مطلع بوده است.
    وی افزود: این تناقض بین کمیته انضباطی و سازمان لیگ به نفع مسابقات لیگ برتر نیست. حسن زاده به خوبی گفته که از نظر فنی تیم ها باید برای آمادگی خود از بازیکنان محروم مطلع باشند اما در تبصره ماده ۲۸ گفته شده که ۷۲ ساعت پیش از زمان مسابقه محرومیت حساب شود. قانونگذار این فرصت و محدوده زمانی را برای کمیته انضباطی قائل است نه برای تیم ها و بازیکنان، چون بند ۳ ماده ۲۸ می گوید تیم ها به محض دریافت حکم باید آن را اجرا کنند.
    نصیرزاده تصریح کرد: علاوه بر این چند نکته در این زمینه ضروری است. اولا طبق ماده ۱۰۳ آئین نامه انضباطی فیفا ابلاغ از طریق فضای مجازی ممنوع است و نمی توان با قرار دادن خبر روی سایت افراد را دعوت و یا محروم کرد. از طرف دیگر ماده ۳۵ انضباطی فیفا می گوید ابلاغ مجازات های اخراج و تعلیق از مسابقه دارای تاثیر فوری است.
    وی افزود: حتی در صورتی که نامه تنفیذ دیر به دست باشگاه برسد باز هم باید این مجازات اعمال شود. از طرف دیگر ماده ۱۰۶ فیفا می گوید محرومیت به محض ابلاغ جاری می شود. تصور ما این است که نظر حسن زاده در رابطه با فرصت ۷۲ ساعت به خوبی منعکس نشده چون ایشان هم می داند که در عرف بین المللی فوتبال طبق بند ۳ ماده ۲۸ آئین نامه ایران و مواد ۳۵ و ۱۰۶ فیفا تیمی که ابلاغ محرومیت دریافت می کند باید بلافاصله آن را اجرا کند و به هیچ وجه زمانی برای به تعویق انداختن مجازات بازیکن متخلف تیم دارنده فرد محروم وجود ندارد.
    نصیرزاده خاطر نشان کرد: اگر چنانچه در انتقال محرومیت این بازیکن اشتباهی صورت گرفته باید در رابطه با این اشتباه ماده ۳۸ آئین نامه انضباطی خودمان را لحاظ قرار دهیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

صحبت‌های حسن‌زاده جای شک‌وشبهه دارد

حمید استیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اظهارات حسن زاده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر اینکه حکم محرومیت قاسم دهنوی بازیکن تیم مس از بازی آینده اجرا می‌شود، عنوان کرد: اگر بازیکنی مشکل داشته نباید به میدان برود و باید محروم شود.
    وی افزود: هیچ وقت قصد بی احترامی به کسی را ندارم اما یک هفته قبل اعلام شد دهنوی تا اطلاع ثانوی محروم است. ما نمی‌گوییم با حضور یک بازیکن حریف باخته‌ایم ولی در رسانه ملی اعلام کردند بازیکن مس کرمان محروم است و تا اطلاع ثانوی این حکم پا بر جا است اما روز بازی این بازیکن وارد زمین می‌شود. چرا یک هفته قبل حسن زاده این موضوع را اعلام نکرده بود؟ اگر این بازیکن محروم است پس نمی‌تواند بازی کند ولی حالا که می‌گویند بعد از بازی پرسپولیس باید اجرا می‌شده جای شبهه و شک دارد.
    استیلی تصریح کرد: اگر قوانین شفاف باشد هیچ کس حرفی ندارد. اگر دهنوی را محروم و در رسانه ملی بارها اعلام نمی‌کردند ما برنامه‌ریزی می‌کردیم و برنامه‌هایمان را تغییر می‌دادیم. ما تک تک نفرات حریف را در هر بازی آنالیز می‌کنیم و تمام شرایط آنها را می‌سنجیم. روز بازی نمی‌شود همه تفکرات و آنالیز خود را انجام دهیم. امیدوارم به این موضوع رسیدگی شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    دهنوی: پرسپولیس با مانور دادن روی محرومیت من، بازیکنان ملی‌پوشش را زیر سؤال می‌برد

قاسم دهنوی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد بازی با پرسپولیس گفت: این مسابقه دو نیمه متفاوت داشت. در نیمه اول ما خیلی خوب بازی و بازیکنان حریف را پرس کردیم. در نیمه دوم پرسپولیس با 5 مهاجم بازی کرد و به این ترتیب درصد مالکیت توپ را بیشتر از آن خود کرد اما ما در ضد حملات 4-5 موقعیت گل پیدا کردیم.
    وی در مورد محرومیت خود در بازی با پرسپولیس گفت: در نمابری که به باشگاه آمده بود حسین خانی و بیاتی‌نیا محروم بودند و نامی از من برده نشده بود. من در بازی با سپاهان موهای سیدصالحی را کشیدم و با او درگیر شدم اما حکمی در مورد محرومیتم به من ابلاغ نشده بود. اگر محروم بودم صبح روز بازی این مسئله را می‌گفتند.
    دهنوی با اشاره به ارادتش به حمید استیلی گفت: من عاشق حمید استیلی هستم و پیش از مسابقه نیز برای خوشامدگویی و رخصت گرفتن به سمت نیمکت پرسپولیس رفتم و گفتم اگر اجازه بدهید بازی می‌کنم، استیلی به من گفت تصور می‌کردم محروم هستی و اصلا روی تو حساب نکردم که گفتم من مشکلی برای بازی ندارم.
    وی افزود: بهتر است با مانور دادن روی محرومیت من باشگاه پرسپولیس بازیکنان بزرگ و ملی‌پوش خود را زیر سؤال نبرد زیرا در تیم مس فقط من خوب بازی نکردم و هر 11بازیکن ما خوب بودند. بهتر است پرسپولیس تمرکزش را بر روی بازی بعدی خود بگذارد و با بیان برخی مسائل برد تیم ما را لوث نکند.
    دهنوی در مورد اینکه علیه بلاژویچ بعد از بازی با سپاهان مصاحبه کرده بود،‌ گفت: به خاطر اینکه او به موهایم ایراد می‌گرفت کمی دلخور بودم به همین خاطر گفتم بلاژویچ سهمی در پیروزی نداشت. البته خود بلاژ نیز همین را گفت و گفت که من سهم زیادی در آن مسابقه نداشتم.
    وی افزود: یک هفته بود که از خجالت خانه نشین بودم و یخچالم خالی شده بود زیرا رویم نمی‌شد برای خرید به مغازه بروم. همه مردم کرمان از ما برد می‌خواستند به همین دلیل بازیکنان ما هم قسم شدند و یکدل تلاش کردند تا سپاهان را شکست دهیم. من کوچکتر از آن هستم که بخواهم با بلاژویچ درگیر شوم. شانس آوردم که او زبان فارسی نمی‌دانست و مصاحبه‌ام را با روزنامه‌ها نخواند ولی اگر در بازی با سپاهان می‌باختیم بلاژویچ از ایران می‌رفت چرا که همه ما ناامید شده بودیم. در آن مسابقه به خاطر مردم کرمان با تمام وجود بازی کردیم و پیروز شدیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

برچسب ها برای این تاپیک