نوشتن وضعیت + آپلود فیلم و عکس در فیسبوک از طریق ایمیل !!!

دسترسی به فیسبوک در کشور ما همیشه با دردسرهای فراوانی همراه است . چون در کشور ما فیسبوک جزو سایت هایی است که دسترسی به آن ممنوع شده است . اگر شما هم مانند من مشکلات زیادی در راه نوشتن وضعیت خود ( یا همان Status Update ) و آپلود کردن فیلم و عکس دارید ، پس تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید . مطمئنا مقداری از مشکلات شما حل خواهد شد .

در بعضی مواقع که به هر دلیلی ( مثل قطع شدن وی*پی*ان ) استفاده از فیسبوک دچار اختلال میشود ، شما میتوانید به راحتی از طریق ایمیل ، استتوس خود را آپدیت کرده و یا فیلم و عکس آپلود کنید . البته امکان آپدیت کردن استتوس از طریق SMS هم وجود دارد ، ولی نه برای کشور ما . نتیجه اینکه بهترین راه در این مواقع ، ایمیل است .
روش انجام کار :
به طور خلاصه روش انجام کار به این شکل است که فیسبوک یک آدرس ایمیل منحصر به فرد به شما میدهد و از آن به بعد شما میتوانید طبق قاعده خاصی شروع به کار کنید .
ابتدا به آدرس Facebook.com/Mobile بروید ( اشتباه نکنید ، منظور از طریق همان مرورگر کامپیوتر خودتان است ، نه گوشی موبایلتان ) .
سپس از نیمه ی پایینی صفحه و در بخش Upload via email روی تصویری که با کادر قرمز نشانه گذاری شده است ، کلیک کنید . البته ممکن است این قسمت در بالای صفحه اصلی باشد و در اینصورت آدرس ایمیل همان موقع نمایش داده میشود .
1451
پس از آن پنجره ای باز خواهد شد و در آن روش استفاده از این قابلیت توضیح داده میشود . اما چیزی که در این پنجره اهمیت دارد ، همان آدرس ایمیل منحصر به فرد فیسبوک برای شماست .
2331 600x338
اکنون این آدرس را کپی کرده و به ایمیل خود بروید . در اینجا من از برنامه Thunderbird شرکت موزیلا به منظور ارسال ایمیل استفاده میکنم . شما میتوانید از هر برنامه ی مدیریت ایمیل یا سرویس تحت وب سرویس دهنده خود استفاده کنید .
به قسمت نوشتن یک ایمیل جدید بروید . در قسمت To آدرسی ایمیلی که از سوی فیسبوک به شما داده شده بود را وارد کنید . پس از این شما میتوانید ۳ کار را انجام دهید :
۱- نوشتن وضعیت ( Status Update ) : به منظور آپدیت کردن استتوس خود ، باید متن مورد نظرتان را در قسمت Subject وارد کنید .
3270
۲- آپلود فیلم و عکس : در صورتی که قصد آپلود کردن فیلم و u;s را داشتید ، میتوانید فایل های مورد نظرتان را ضمیمه ایمیل کنید . در برنامه ها و سرویس های تحت وب ایمیل از قسمت Attachments میتوانید فایل های مورد نظرتان را ضمیمه کنید . در صورتی که در قسمت Subject هم متنی را وارد کنید ، به صورت عنوان تصاویر و فیلم ها به کار میرود .
4473 600x637
اگر چند عکس را با هم ضمیمه کرده و ارسال کنید ، متن موجود در قسمت Subject برای همه آنها انتخاب خواهد شد . پس اگر میخواهید در مورد هر عکس جداگانه توضیح دهید ، باید آنها را به صورت جداگانه ارسال کنید .
نکته : در قسمت توضیحات این قابلیت در فیسبوک آمده است که میتوانید ویدئوها را نیز از این طریق آپلود کنید . اما بنده شخصا امتحان کردم . ایمیل حاوی فایل ویدئو ارسال میشد اما پس از باز کردن پروفایل شخصی خودم در فیسبوک ، ویدئویی در کار نبود . با این حال تصاویر به راحتی آپلود میشدند .