نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: فرمول ریاضی عشق!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

فرمول ریاضی عشق!

فرمول ریاضی عشق!
    یک ریاضیدان اسپانیایی معادله ای ریاضی را ارائه کرده است که به کمک آن می توان در خصوص دوام عشق توضیح داد.
    به گزارش خبرگزاری مهر، "خوزه مانوئل ری" از دپارتمان آنالیز اقتصادی دانشگاه مادرید این معادله ریاضی را ابداع کرده است.
    به اعتقاد این ریاضیدان، برای درک دلایلی که بسیاری از زوجها را وادار به جدایی می کند و یا باعث می شود که از یک عشق ابدی بهره مند شوند به یک مدل ریاضی نیاز است.
    541009 orig
    نمودار ارائه شده توسط ریاضیدان اسپانیایی
    این دانشمند، فرمول خود را "قانون دوم ترمودینامیک کاربردی برای واکنشهای احساسی" نامگذاری کرده و اظهار داشته است که یک اتحاد برای حفظ بقا به طور مداوم از انرژی تغذیه می کند و این معادله و مدل ریاضی می تواند به خوبی دینامیک موفقیت و عدم موفقیت عشق را توضیح دهد و به زوجین کمک کند که برای قلمرو احساسی خود نقطه متعادل را پیدا کنند.
    این معادله ریاضی عبارت از: تو+ او - انرژی = انحلال عشق
    براساس گزارش PhysOrg.com، این فرمول ریاضی نشان می دهد که با حذف انرژی لازم برای تغذیه عشق، زندگی زوج به نتایج غم انگیزی منجر می شود.

2. 3 کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    912
    تشکر تشکر شده 
    2,362
    تشکر شده در
    1,072 پست
    قدرت امتیاز دهی
    263
    Array

پیش فرض فرمول ریاضی عشق

از بابت توضیحات شما تشکر می کنم و در تکمیل نتایج این دانشمند اسپانیایی عرض کنم که ابتدا بایست معنی درست عشق را بدانیم که در اینصورت خود به خود نیاز به فرمول مورد نظر مرتفع می گردد .
    خیلی از ما به اشتباه دوست داشتن را با عشق اشتباه می گیریم و این باعث می شود که در زندگی مشترک دچار روزمره گی شویم و تخیلاتی که قبل زندگی مشترک داشتیم فنا شده ببینیم . در مقوله دوست داشتن اصلی ترین موضوعی که مشکل ساز میشود به خود اندیشیدن است به عبارتی دیگر دوست داشتن ما بیشتر از سر خودخواهی است نه دیگر خواهی . به این جملات توجه کنید : من تورو به خاطر اینکه خیلی زیبایی دوست دارم . نمی دونم چرا دوست دارم . به خاطر اینکه تکیه گاه منی دوست دارم . من خیلی دوست دارم ولی نباید اینکار رو انجام بدی چون من دوست ندارم . ....
    با نگاهی دقیق به این جملات در می یابیم که عشق با دوست داشتن تفاوت زیادی دارد . در عشق چیزی به نام من وجود ندارد یک عاشق چیزی غیر از معشوق نمی بیند و نمی خواهد . یک عاشق هر آنچه را معشوق دوست دارد دوست داشته و هر آنچه را که معشوق نمی پسندد . پذیرا نیست . در عشق چیزی به نام ایثار وجود دارد و این انرژی اصلی است که این دانشمند در مورد آن به معادله ای رسیده که عرفای بزرگ ایران زمین مدتها قبل به آن دست یافته اند . به قول دکتر شریعتی :
    دوست داشتن شنا کردن در دریاست اما عشق ورزیدن غرق شدن در آن
    ممکن است از این نوشته این برداشت شود که در دنیای عشق مجازی چنین تعریفی وجود ندارد و فقط برای عشق حقیقی انسان با پروردگار بکار می رود . اما باید بدانیم خداوند ذات انسان را بر مبنای عشق بنا فرموده و یکی از راهای دستیابی به عشق الهی گذشتن از وادی عشق زمینی است . و آنچه که عشق را عشق می کند خود را ندیدن است و بس . همانطور که بیستون را عشق فرهاد به شیرین بوجود آورد نه تیشه . پس بیایم عشق ورزیدن را بیاموزیم تا بتوانیم انرژی آن را صرف تمام انسانهایی که با آنها در ارتباط هستیم بکنیم.

نه همين غمكده، اي مرغك تنها قفس است
    گــر تــو آزاد نباشي همــه دنيــا قفس است

60187146022645756403

آرزوی من اینست ؛ خداوند هیچگاه شاهد لبخند ابلیس بابت اشتباهات من نباشد

EmAd.M

4. 4 کاربر مقابل از emad176 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)