یک عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:« ارزش غذایی دانه گندم با جوانه زدن افزایش پیدا کرده و به عنوان منبع مهم ویتامینهای گروه b محسوب میشود و نقش مهمی در سلامت اعصاب دارد.»
دکتر مسعود کیمیاگر در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«ارزش غذایی دانه گندم با جوانه زدن افزایش پیدا کرده و از حالت غله خارج شده و در گروه سبزیجات قرار میگیرد، البته حدود 4 قاشق غذاخوری از جوانه گندم برابر با یک واحد نان در نظر گرفته میشود.
نکته مهم این است که میزان ویتامینهای گروه b دانه گندم با جوانه زدن بالا میرود بنابراین به عنوان منبع مهم ویتامینهای گروه b محسوب میشود همچنین مقداری شامل ویتامین e نیز است.»
ویتامین e ضد موخوره و شفابخش مو
این متخصص تغذیه تاکید کرد:«ویتامینهای گروه b نقش مهمی در سلامت اعصاب دارند و کمبود آن در بدن باعث میشود شکلگیری واحدهای عصبی به خوبی انجام نگیرد و فرد آرامش اعصاب نداشته باشد همچنین این ویتامین در سوخت و ساز بدن بسیار مفید است و غذا را برای هضم و جذب آماده می سازد.»
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)