نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: ساندويچ و پيتزا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    ساندويچ و پيتزا

    پیتزا مینیاتوری
    مواد لازم :
    تخم مرغ 1 عدد
    سس پیتزا به مقدار لازم
    پنیر پارمسان 100 گرم
    قارچ به مقدار لازم
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    آویشن 2 قاشق سوپخوری
    جعفری خشک 3 قاشق سوپخوری
    خامه ، روغن زیتون ( از هر کدام ) 3 قاشق سوپخوری
    میگوی تازه 300 گرم
    تن ماهی 1 قوطی
    زیتون سیاه 18 عدد
    گوجه فرنگی 8 عدد
    خمیر شماره 4 طبق دستور
    پنیر موزارلا 400 گرم
    طرز تهيه :
    خمیر شماندره 4 را تهیه می کنیم . گوجه فرنگی را می شوییم و قسمت سفت سر گوجه را جدا نموده و به ورقه های باریک و ظریف برش می دهیم . هسته های زیتون را بیرون می آوریم .
    کنسرو را از قوطی بیرون آورده و در صافی می ریزیم تا آب و روغن آن جدا شود . میگوها را پس از پاک کردن می شوییم . تخم مرغ و خامه را خوب هم می زنیم . دو عدد ظرف پیتزا به قطر 25 سانتی متر را با روغن چرب کرده خمیر آماده شده را در آنها پهن می کنیم . سپس با چنگال سوراخهایی بر روی خمیر ایجاد می کنیم . روی سطح خمیر را سس مالیده . جعفری خشک پود ر شده را روی سس می پاشیم . تن ماهی را روی سس پهن نموده ، سپس روی آن ورقه های گوجه فرنگی را چیده ، آویشن ، نمک و فلفل را نیز بر روی پیتزا می پاشیم . میگو را روی گوجه فرنگیها می چینیم . روی هر پیتزا تعدادی زیتون سیاه قرار می دهیم در آخر چند قطره روغن زیتون روی پیتزا می چکانیم .
    فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده ، ابتدا ظرف پیتزا را 10 الی 15 دقیقه در کف فر ، سپس به مدت 20 الی 25 د قیقه به طبقه وسط انتقال می دهیم . سپس ظرف پیتزا را بیرون آورده پنیر موزارلا و پارامسان را رنده کرده ، با تخم مرغ و خامه مخلوط می کنیم و روی پیتزا می ریزیم ، بمدت 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید .
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  2. #2
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    ساندویچ مرغ لقمه پیچ
    مواد لازم برای 4 نفر
    سینه مرغ:یک عدد
    گوجه فرنگی ورقه شده:دوعدد
    برگ کاهو:چهارعدد
    پیازقرمز حلقه شده:یک عدد
    پنیرفتا خرده شده:به میزان لازم
    نان لواش گرد:چهار عدد
    مواد لازم برای سس ماست و خیار
    ماست ساده:یک پیمانه
    خیار درشت:یک عدد
    سیر ساطوری شده:یک حبه
    روغن زیتون:یک قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل:به میزان لازم

    طرزتهیه:
    روی سینه مرغ نمک و فلفل بریزید و روی آن روغن زیتون بمالید سپس آنرا روی حرارت کباب کنید و کنار بگذارید می توانید این مرغ را به صورت آب پز هم آماده کنید
    برای تهیه سس ماست و خیار ابتدا خیاررا رنده یا ریز خرد کنید سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و درکاسه ای بریزید بهتر است این سس را از قبل آماده کنید تا عطر سیر در آن بپیچد
    اگرنام کمی سفت است آنها را کمی گرم کنید تا نرم شوند روی هرنان یک الی دو قاشق از سس بریزید مرغ ها را تکه تکه کنید بهتر است این تکه ها بلند و باریک باشند سپس آنها را بین نانها قرار دهید و روی آن سس بریزید روی مرغ ها چند ورقه گوجه فرنگی ،یک برگ کاهو و چند حلقه پیاز قرار داده و در انتها روی آن پنیر بریزید سپس نان را لوله کنید برای این که ساندویچ باز نشود می توانید دور آنرا با یک تکه نخ تمیز ببندید
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  3. #3
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    یتزا چهارفصل
    این‌ پیتزا با چهار طعم‌ مختلف‌، هر ذایقه‌ای‌ راراضی‌ خواهد كرد.
    ● مواد لازم‌:
    ▪ خمیر پیتزای‌ آماده‌: یك‌ عدد (بستگی‌ به‌ تعدادنفرات‌ دارد)
    ▪ مواد لازم‌ برای‌ روی‌ خمیر:
    ▪ كنسرو میگو: ۲۲۰ گرم‌
    ▪ قارچ‌: ۸ عدد
    ▪ پنیر پیتزا: ۱۲۵ گرم‌
    ▪ كنسرو ماهی‌ كیلكا یا كولی‌: ۶۰ گرم‌
    ▪ آرتیشو (كنگر فرنگی‌): ۲ قوطی‌
    ▪ گوشت‌ گوساله‌: ۱۲۵ گرم‌
    ▪ گوجه‌ فرنگی‌ متوسط: ۴ عدد
    ▪ نمك‌: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌
    ▪ آویشن‌: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌
    ▪ روغن‌ زیتون‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
    ▪ ریحان‌، مرزه‌ و جعفری‌: مقداری‌ برای‌ تزیین‌
    ● طرز تهیه‌:
    در مرحله‌ اول‌ كمی‌ آرد روی‌ سطح‌ تمیزی‌بپاشید. خمیر پیتزا را دو قسمت‌ كرده‌ و به‌ قطر ۲۵سانتی‌متر پهن‌ كنید. سینی‌ فر را چرب‌ كرده‌ وخمیرها را در آن‌ قرار دهید. حاشیه‌ خمیر را كمی‌به‌ طرف‌ داخل‌ تا كنید تا لبه‌ آن‌ كمی‌ كلفت‌تر شودو تا زمانی‌ كه‌ مواد روی‌ پیتزا را آماده‌ می‌كنید،آن‌ را در محل‌ گرمی‌ قرار دهید. فر را روی‌۲۰۰درجه‌ سانتی‌گراد (۴۰۰ درجه‌ فارنهایت‌)گرم‌ كنید.
    در مرحله‌ بعد آب‌ قوطی‌ آرتیشو و میگو راخالی‌ كنید و آرتیشو را ۴ قسمت‌ كنید. قارچ‌ها رانیز شسته‌ و ورقه‌ ورقه‌ كنید. آن‌ گاه‌ گوشت‌ها راباریك‌ باریك‌ بریده‌ و پنیر را رنده‌ و هسته‌های‌زیتون‌ را نیز بگیرید. هر كدام‌ از ماهی‌های‌ كیلكا رااز وسط نصف‌ كنید و روی‌ گوجه‌ فرنگی‌هاآبجوش‌ بریزید و بگذارید ۳۰ ثانیه‌ در آن‌ باقی‌بماند. با ریختن‌ آب‌ سرد روی‌ گوجه‌ها، پوستشان‌را به‌ راحتی‌ جدا كنید. سپس‌ گوجه‌ها را به‌ شكل‌نگینی‌ خرد كنید و در كاسه‌ای‌ بریزید و نمك‌ وآویشن‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ نمایید.
    در این‌ هنگام‌ هر خمیر را به‌ ۴ قسمت‌ تقسیم‌كنید. یك‌ قسمت‌ را با میگو و آرتیشو، یك‌ قسمت‌را باقارچ‌ و گوشت‌، قسمت‌ سوم‌ را با پنیر، زیتون‌ وماهی‌ و قسمت‌ آخر را با گوجه‌ فرنگی‌ها بپوشانید.روغن‌ را روی‌ پیتزا بریزید و بگذارید به‌ مدت‌ ۳۵دقیقه‌، تا زمانی‌ كه‌ خمیر برشته‌ و طلایی‌ شود، درفر بماند. وقتی‌ نیمی‌ از زمان‌ پخت‌ طی‌ شد، جای‌سینی‌ها را با هم‌ عوض‌ كنید.
    در مرحله‌ آخر پیتزا را چهار تكه‌ كرده‌ و باسبزیجات‌ تازه‌ تزیین‌ كرده‌، گرم‌ روی‌ میز بچینید.
    ● ارزش‌ غذایی‌:
    ▪ كالری‌: ۴۵ كیلو كالری‌
    ▪ پروتئین‌: ۲۳ گرم‌
    ▪ چربی‌: ۱۸ گرم‌
    ▪ هیدرات‌ كربن‌: ۴۵ گرم
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  4. #4
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    پیتزای سبزیجات با فیبر بالا
    185802091076398135209421551752422231451800
    این پیتزای خوش طعم از آرد سبوس دار تهیه شده و برای سلامتی مفید است. می توانید آن را هم گرم و هم سرد سرو کنید. در ضمن یک وعده غذایی مناسب برای پیک نیک می باشد.


    مواد لازم برای تهیه ی خمیر پیتزا (برای 4 نفر):

    آرد سبوس دار 2 پیمانه ی سر پُر (225 گرم) بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری کره ی پاستوریزه ی گیاهی یک سوم پیمانه (50 گرم) شیر پاستوریزه 1 پیمانه (150 گرم) نمک یک چهارم قاشق چای خوری

    مواد لازم برای تهیه ی پیتزا:

    کدوی ورقه ورقه شده 2 عدد قارچ ورقه شده یک و نیم پیمانه (115 گرم) کنسرو ذرت دو سوم پیمانه (115 گرم) گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد متوسط پیاز خلال شده 1 عدد متوسط سیر خلال شده 1 حبه سس گوجه فرنگی 4- 3 قاشق غذاخوری پنیر گودای رنده شده 50 گرم پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم آویشن 1 قاشق چای خوری ریحان تازه برای تزیین مقداری

    روش تهیه ی خمیر پیتزا:

    - کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند.
    - سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد.


    طرز تهیه ی پیتزا:

    - روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، به قطر 5/2 سانتی متر پهن کنید.
    - خمیر حاصل را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید قرار دهید. سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را آویشن بپاشید.
    - پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید.
    - کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت 5-7 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند.
    - سپس سبزی جات و ذرت را روی خمیر بریزید.
    - گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید.
    - نمک و فلفل را اضافه نمایید.
    - دو پنیر (گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کنید و روی سطح پیتزا بریزید تا همه ی سبزی جات با پنیر پوشانده شود.
    - سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت 220 درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید.
    - پیتزای آماده را با ریحان تازه سرو نمایید.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  5. #5
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    پیتزا دوطرفه لوبیا قرمز
    لوبیاقرمز پخته
    ▪ گوجه‌فرنگی خردشده
    ▪ کدوی خردشده
    ▪ پیاز خردشده
    ▪ قارچ خردشده
    ▪ چند ورقه پنیر پیتزا
    ▪ گوشت پخته مرغ
    ▪ کمی فلفل و نمک
    ▪ کمی گشنیز
    ▪ کمی کاهو
    ▪ کمی خامه‌ترش
    ▪ دو عدد خمیر پیتزا


    طرز تهیه

    با خمیر باگت یا خمیر پیتزا یک ورقه نان نازک درست کنید. سپس روی آن لوبیاقرمز پخته شده را با گوجه‌فرنگی‌های خردشده، کدو، پیاز، قارچ و گوشت پخته و خردشده مرغ به میزان دلخواه بریزید. سپس پنیر پیتزای رنده شده یا ورقه‌ای را روی آن بپاشید. ورقه دیگری از خمیر را پس از پاشیدن نمک و فلفل روی مواد، روی آن قرار دهید و این غذا را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آن را با فویل بپوشانید و برای
    نیم ساعت درون فر که از قبل با ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن شده قرار دهید تا پخته و جا بیفتد. گشنیز خردشده و کاهو و خامه را با هم مخلوط کرده و کنار پیتزای تهیه شده قرار دهید
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  6. #6
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    پیتزا قلب
    heart pizzaw250amph188

    مواد لازم براي تهيه خمیر :

    آرد سفید : 5 لیوان
    روغن مایع : 2/1 لیوان
    آب : 2 لیوان
    خمیرفوری : 2 قاشق غذاخوری
    شیرخشک : 4 قاشق غذاخوری
    شکر : 4 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر : 2/1 قاشق غذاخوری
    نمک : 1 قاشق غذاخوری


    مواد لازم براي روی پیتزا :

    سس کچاپ
    پودر سیر
    پودر آویشن
    سوسیس و کالباس خرد شده
    فلفل دلمه سبز
    زیتون سیاه خرد شده
    پنیرپیتزای رنده شده
    قارچ خرد شده

    طرز تهیه :


    1. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بی کینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.
    2. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم.
    3. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود.
    4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم.
    5. روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم.
    6. سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم.
    7. پیتزا را با حرارت 180 درجه سانتیگراد ابتدا به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد 10 تا 15 دقیقه با حرارت بالا می پزیم.
    8. پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  7. #7
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    پيتزا کوچک






    مواد لازم براي 5 تا 6 نفر:


    گوشت چرخ کرده=300 گرم
    فلفل دلمه سبز=4 عدد
    زيتون=10 عدد
    کنسرو قارچ=1 قوطي
    پياز=2 عدد بزرگ
    رب گوج فرنگي=2 قاشق سوپخوري
    روغن زيتون=بقدر کافي
    پنير پيتزا رنده شده=بقدر کافي
    نان ساندويچي گرد و متوسط=به مقدار لازم
    نمک و فلفل=به مقدار لازم
    مواد لازم براي سس پيتزا:
    سس گوجه فرنگي=نصف ليوان
    سير=6 حبه
    روغن زيتون=4 قاشق سوپخوري
    پور آويشن=2 قاشق سوپخوري
    نمک و فلفل=بقدر کافي


    طرز تهيه:


    ابتدا پيازها را ريز مي کنيم و سپس با روغن در ماهيتابه کمي تفت مي دهيم.گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده کمي تفت مي دهيم تا رنگ آن تغيير کند.
    رب گوجه فرنگي را با دو ليوان آب مخلوط کرده و روي گوشت مي ريزيم و مي گذاريم گوشت با حرارت ملايم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتي که آب آن بخار شود و گوشت نپخته باشد کمي آب به آن اضافه مي کنيم.ولي در آخر نبايد گوشت آب داشته باشد)فلفل دلمه را به صورت خلال ريز خرد مي کنيم و با قارچ قطعه شده و زيتون ريز شده در ماهيتابه با روغن زيتون کمي تفت مي دهيم و سپس گوشت را به مواد اضافه کرده با هم کمي تفت مي دهيم تا مواد خوب مخلوط شود.و نمک و فلفل را هم به آن اضافه مي کنيم.
    نان هاي ساندويچ را از وسط مي بريم.سپس روي هر کدام از نان ها را کمي سس مي ريزيم و با قاشق روي نان مي کشيم تا تمام سطح نان را بپوشاند.سپس از مخلوط بدست آمده روي نان ها مي ريزيم و در آخر روي مواد را پنير رنده شده مي ريزيم و در فر به مدت 10 الي 15 دقيقه مي گذاريم تا روي پنير طلايي رنگ شود.
    طرز تهيه سس:
    سير را پوست کنده مي شوئيم و رنده مي کنيم.سپس آن را با روغن زيتون کمي تفت مي دهيم و سس گوجه فرنگي و پور آويشن و نمک و فلفل را به آن اضافه مي کنيم و مواد را به مدت 1 دقيقه هم مي زنيم تا آماده شود.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/