نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: فلسفه مبارزه در کیوکوشین

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    فلسفه مبارزه در کیوکوشین

    سوساي اوياما در طي سالها تمرينو تفحص در هنرهاي رزميوانجام مبارزاتي دراستايلهايي همانند جوجيتسو ،جودومواي تاي و كاراته درنهايت شيره تعاليم خويش راكيوكوشين نامگذاريكردند و حقيقت مبارزه واقعي را در كالبد اين سبك بنا نهادند.
    فلسفه كاراتهاوياما از كن كا كاراته يا كاراته جنگي الهام گرفته و از نظر روحي روش وي با ذنمكتب بوديدهارما آميخته شده است ارتباط عميق اين سبك با ذن به حدي با هم عجينگرديده­اند كه بنيانگذار اين سبك اعتقاد دارد ذن كاراته و كاراته ذن است اساس وشالوده اين سبك از نظر فلسفي بر سه اصل قدرت ، شجاعت و تواضع بنا گرديده است ازاين رو عنصر مبارزه در اين سبك با توجه به اصل ياد شده تعريفي متفاوت پيدا كرده­استو مبارزه حيات­ اين كاراته جنگي مي­باشد و اگر مبارزه از آن حذف شود تمرينات وحركات اين سبك به يك بازي موزون و رقص گونه تبديل ميشود و حال كه مبارزه در اين سبك جايگاه خاصي دارد اساس آن مبارزه ايست كه در بطن آن صميميت و جوهره انساني حرف اولرا مي­زند.
    نوع مبارزه دراين سبك برخورد نزديك توام با ضربات شديد تكنيكي است بطوري­كه براي كاستن مقاومتحريف و مغلوب كردن وي مي­بايست تكنيكها به طور متوالي اجرا گردد . سوساي اوياما باتوجه به جنبه هاي مختلف روحي و جسمي انسان مبارزات اين سبك را طراحي نمود وي بهترينو معقولترين مبارزه را از نظر قدرتي و از جنبه اخلاقي در غالب جيو كميته بنا نهاد . استراتژي رزمي و تفكرات ارزشمند او در زمينه مبارزه كاملا با استنتاج­هاي عقلي ومنطقي در نظام كاراته اصيل و سنتي و همچنين كاراته مدرن امروزي مطابقت دارد.
    سوساي اويامابه جهانيان ثابت كرد كه با تمرينات سخت جسمي ميتوان بدن را به بالاترين درجه ازمقاومت در مقابل ضربات رساند و همچنين توان و قدرت بدن را آنقدر افزايش داد تابتوان روزي قوي­ترين مرد درجهان شد.
    انديشه او ورايقدرت فيزيكي و سرشار از معنويت بود . به همين خاطر در سيستم مبارزات اين سبك ضربهدست به قسمت سر و گردن ممنوع مي باشد. وي اعتقاد دارد مغز انسان فرمانده بدن و صورت مظهر زيبائيست وبا توجه به سهولت اجراي ضربات دست به سر و گردن اين ضربات ممنوعگرديده است اما در مقابل اجراي ضربات پا به سر و گردن مجاز ميباشد . زيرا اجرايتكنيكهاي جودان گري نياز به مهارت و انعطاف خاصي دارد مدافع نيز اين امكان و موقعيترا بدست مي آورد كه بتواند به موقع از خود دفاع كند . جذابيت كنوني مبارزات اين سبكموجب گرديده كيوكوشين جايگاه خاص و والايي بين ساير سبكها بدست آورد و هم اكنونميليونها نفر زن و مرد درسراسر جهان در دوجو­هاي آموزشي به تمرينات اين ورزش اصيلروي آورده­اند.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  2. #2
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    سوگند نامه کیوکوشین کاراته
    ما جسم و دل خود را پرورش می دهیم تا روحی استوار و نامتزلزل داشته باشیم. راه راستین مبارزه را می پیمائیم تا همواره حواس و روح خود را آماده نگهداریم. با قدرتی راستین می کوشیم تا روح فروتنی را در خود تقویت کنیم. ما نهایت فروتنی را رعایت خواهیم کرد و به درجات بالاتر از خود احترام می گذاریم و از خشونت می پرهیزیم. ما همواره به یاد پروردگار توانائیم و هرگز موهبت انسان بودن را فراموش نخواهیم کرد. ما همواره در پرتو نور ایمان به عقل و قدرت می اندیشیم ؛ خواست های دیگر را از خود می رانیم . تا جان در بدن داریم ضوابط مربوط به کیوکوشین کاراته را رعایت خواهیم کرد. می کوشیم تا به راهو هدف واقعی دست یابیم.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/