صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: کیوکوشین کای کاراته ، آشنائی بیشتر با کیوکوشین کای و کیوکوشین کان Kyokushin kaikan

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    کیوکوشین کای کاراته ، آشنائی بیشتر با کیوکوشین کای و کیوکوشین کان Kyokushin kaikan

    کیوکوشین کای کاراته ، آشنائی بیشتر با کیوکوشین کای و کیوکوشین کان Kyokushin kaikan

    kalligra

    کیوکوشین

    از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.



    کیوکوشین کای یکی از سبک‌های کاراته و یکی از محبوب ترین رشته‌های رزمی در سراسر دنیاست.
    این رشته توسط ماسوتاتسو اویاما (۱۹۹۴-۱۹۲۳) رزمی کار اسطوره‌ای کره‌ای الاصل بنیان نهاده شد.

    sosai oyama



    تصویر سوسای اویاما استاد فقید و بنایانگذار سبک کیوکوشین کای کاراته و دارند درجه سوسای و دان یازده




    این رشته از عناصر مختلفی نشأت گرفته که شامل تجریبات اویاما و تکنیک‌های دیگر سبک‌های کاراته بوجود آمده است. کیوکوشین کای از سه لغت کیوکو ((بالاترین ،نهایت)) شین ((حقیقت، روح)) و کای ((گروه و انجمن)) ترکیب شده‌است.

    این رشته در ابتدا اویاماریو و اویاما کاراته جوجیتسو نیز نامیده می‌شد. تاکید این سبک روی مبارزه واقعی از راه نزدیک است. در کیوکوشین کای برای کاستن مقاومت حریف از تکنیک‌هایی بطور متوالی استفاده می‌شود.

    این سبک تأکید زیادی بر روی تمرینات تنفسی و استقامتی دارد.
    از اینرو هنرجوی کیوکوشین بعد از سالها تمرینات مکرر دارای اندامی ورزیده می گردد.
    در سبک کیوکوشین تکیه اصلی بر حفظ سلامتی توام جسمی و روحی است، و در مبارزات کیوکوشین و اساسا در فلسفه آن پیروزی به هر قیمتی بر حریف مقابل معنایی ندارد.




    Instructors

    در مبارزات کیوکوشین (همانند ورزش های رزمی دیگر) دو حریف رودررو به چشمان یکدیگر خیره گشته و شجاعت و شهامت و دلیری را به هم منتقل می کنند.
    اگر یکی از حریف ها به زمین بخورد حریف دیگر به وی احترام گذاشته عقب می نشیند.

    در فلسفه متعالی کیوکوشین هدف غائی تناوری جسم برای رسیدن به مکارم عالیه اخلاقی است و به هیچ روی خشونت در سبک کیوکوشین جایگاهی ندارد چرا که اساسا خشونت و کیوکوشن در تقابلند نه در تعامل.


    کیو کوشین نه تنها خشن نیست بلکه سعی در پرورش روحیه لطافت، افتادگی، و بزرگ منشی را در هنرجو دارد.
    47318151635790353573

    هونبوی کیوکوشین کای در توکیو.





    دوجوی مرکزی این سبک (همانند دیگر رشته های ورزشی ژاپن) هونبو نام دارد و در سال ۱۹۶۱ توسط اویاما در توکیو بنیان نهاده شد. بعد از فوت اویاما افراد زیادی مدعی رهبری سازمان فدراسیون شدند که از آن میان کانچو یوشیکازو ماتسوشیما به واسطه منش و کردار والایش از سوی غالب نمایندگان به‌عنوان رهبر جدید سازمان پذیرفته گردید.

    بنيانگذار اين سبک در ايران کانچو یوسف شيرزاد مي باشد.

    در حال حاضر شیهان محسن آشوری رئیس کیوکوشین خاورمیانه و عضو هیئت رئیسه سازمان جهانی میباشد. شیهان داریوش باقری، شیهان افشین طباطبائی، و شیهان علی اکبر قاسمی نمایندگان رسمی سازمان در ایران هستند

    به نقل از پی سی سیتی

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  2. #2
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    تاریخچه کيوکوشين کان
    در دهه پس از مرگ ماسوتاتسو اوياما ، سازمان بين المللي کيوکوشين کاي کان کاراته با دوازده ميليون عضو که وي بنيانگذار آن بود چندين بار به سازمان هاي کوچکتري تقسيم شده است. در سال 2002 هاتسو روياما ،‌ يکي از اولين شاگردان سوساي اوياما به همراه بسياري از دوستان و طرفدارانش از بزرگترين گروه طرفداران سوساي در آن زمان ، يعني کيوکوشين کاي کان ،‌جدا شده و تشکيلات جديدي به نام کيوکوشين کان را بنيانگذاري نمودند.
    هاتسو روياما حدود يک دهه سعي داشت از رهبر جوان کيوکوشين کاي کان (شوکي ماتسويي) که پانزده سال کمتر از وي سابقه فعاليت داشت حمايت کند اما در نهايت مجبور شد اين حقيقت را بپذيرد که اين تشکيلات آنطور که ماس اوياما پس از مرگش مي خواسته هدايت نشده است. ماس اوياما ، قهرمان افسانه اي کاراته بارها گفته بودکه مهمترين عنصر کيوکوشين کاراته رفتار صحيح ، نزاکت ،‌اوس و حسن نيت در کنار روحيه جنگجويي است.
    در زمان حيات ماس اوياما هيچ شکي در اذهان و دل هاي مردم ژاپن وجود نداشت که کيوکوشين قدرتمندترين سبک کاراته در جهان است.

    روياما و ديگران مي دانستند دليل اين امر آن است که سوساي اوياما بر اجراي واقعي تکنيک هاي کاراته تأکيد مي ورزيد. ماس اوياما يک سبک فول کنتاکت را در رقابت ها پايه گذاري کرد تا روح واقعي کاراته را به همه بشناساند اما موفق نشد کاملاً اين کار را انجام دهد.
    رقابت‌هاي به سبک کيوکوشين براي تقويت روحيه «پيروزي به هر قيمت» محل مناسبي است اما بهاي اين پيروزي هنوز از نبرد واقعي مرگ و زندگي براي دفاع از خود فاصله دارد. براي مثال جهت محبوب‌کردن سبک ماس اوياما ، ضربات مشت به سر از رقابت‌هاي کيوکوشين حذف شدند. دليل اين که مبارزين کيوکوشين که توسط ماس اوياما تعليم مي ديدند قويترين مبارزين بودند. اين بود که آنها براي دفاع شخصي در شرايط واقعي آموزش مي ديدند و سپس آموخته هاي خود را درمحيطي کم خطرتر يعني ميدان مسابقات به نمايش مي گذاشتند. اما تا سال 2002 شيهان روياما و ديگران دريافته بودند تاکيد سوساي بر واقعي بودن آموخته هاي هنرجويان را فراموش شده و تنها به برگزاري مسابقات معطوف شده است.
    در نتيجه ؛ هاتسو روياما و ديگر مربيان ارشد و عاقل‌تر کيوکوشين کاراته مانند شيهان تسويوشي هيروشيگه (که رکورد تعليم بيشترين قهرمانان جهان در مقايسه با ديگر مربيان را داراست) متوجه شدند که تحت مديريت فعلي کيوکوشين ، اين سبک در حال از دست دادن قدرت خود است. با گذشت ده سال از مرگ سوساي اوياما و افول کيوکوشين ، اين سبک ديگر قدرتمندترين سبک کاراته نبود.
    بدين ترتيبت شي هان روياما و شيهان هيروشيگه و بسياري ديگر از طرفداران آنها از بزرگترين تشکيلات باقي مانده ازماس اوياما يعني کيوکوشين کاي کان جدا شده وکيوکوشين کان را با هدف بازگردانيدن کيوکوشين کاراته به همان سطح بالاي خود در دوران ماس اوياما تأسيس کردند. آنها با اين هدف سازمان جديد را تاسيس نمودند که تاکيد همچنان برآنچه که سوساي بر آن تاکيد مي ورزيد يعني روحيه دوستي ، اوس و حسن نيت باقي مانده واز طرف ديگر آنچه که مدنظر سوساي اوياما بود يعني به کارگيري آموزه‌هاي کاراته در شرايط واقعي و دوري جستن از انگيزه هاي مالي از برگزاري مسابقات محقق شود.
    يکي از گام‌هاي نخستين هاتسوروياما در بدو تشکيل کيوکوشين کان ، بنيانگذاري مجدد بنياد کيوکوشين شوگاکوکاي ماس اوياما بود که در وصيت وي نيز ذکر شده بود. ماس اوياما اين بنياد غيرانتفاعي را سال‌ها پيش در ژاپن تأسيس نمود تا جسم ، ذهن و روح جوانان ژاپني را تقويت کرده و در عين حال آرمان‌هايي که در جهت ايجاد صلح جهاني موثر بودند را به پيش ببرد. در واقع هدف از تأسيس اين سازمان غيرانتفاعي و مورد تأييد دولت ژاپن اين بود که نگذارد پول وماديات حقيقت غائي وآرمان‌هاي والاي طريق کيوکوشين را خدشه‌دار کند. ماس اوياما هنگام مرگش وصيت کرد که پيروانش بايد بنياد وي را دوباره پايه ريزي کنند و عدم انجام اين کار دليل ديگري بود که روياما و ديگران تصميم به جداشدن از تشکيلات وپيروي از طريقي که اوياما مي‌خواست گرفتند. اعضاي هيئت مديره بنياد کيوکوشين شوگاکوکاي که همگي از مشاوران مورد اعتماد ماس اوياما در زمان حياتش هستند از کيوکوشين کان روياما حمايت مي کنند.
    در طول پنج سالي که کيوکوشين کان تأسيس شده ، بيش از شش هزار کاراته کاي ژاپني به حمايت از آن که پنجاه شعبه و باشگاه هاي زيادي درسراسر ژاپن دارد پرداخته‌اند. به علاوه ، بيست و پنج شعبه آن نيز رسماٌ در خارج از ژاپن از جمله ايران ، روسيه ،‌ آفريقاي جنوبي ،‌کره ، قزاقستان و ايالات متحده آمريکا به فعاليت مشغولند.
    در طول اين پنج سال کيوکوشين کان حامي مالي مسابقات وزني سراسر ژاپن که در سايتاما در شمال توکيو برگزار شده بوده است . همچنين تمام اعضاي کيوکوشين کان اولين دوره مسابقات کاراته آزاد جهاني کيوکوشين کان را که در ماه سپتامبر 2005 در مسکو برگزار شد جشن گرفتند.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  3. #3
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    کاراته چیست؟

    لطفا یک لحظه تامل کنید حتما فیلمهای پرزد وخورد یادتان می آید یا تصویر شخصی که لباس سفید پوشیده ومبارزه می کند شاید تصویر یک فرد خشن وقلدر را دارید که بیخودی فریاد می کشد یااینکه فکرمی کنید کاراته یک ورزش بسیار خطرناک و آسیب رسان جسمی است که روحیه خشونت را در انسان تقویت می کند وباید به آگاهی تان برسانم کلیه مطالب بالا نادرست می باشد.

    اساسا کاراته ورزش نیست بلکه راهی است برای تندرستی وسلامتی جسمی وپالایش روحی از آلودگی ضد انسانی ودر نهایت دست یابی به یک زندگی آرام و بهتر، یعنی بوسیله تمرینات انسان ساز کاراته شخص تبدیل به فردی کامل تر و با شخصیت والا و مکارم اخلاقی باارزش بشود کاراته نوعی فلسفه زندگی است که در دو بعد تن و روان بطور موازی گسترده وفعال است.

    نخست اینکه با تمرینات مستمر و منظم ورزشی که همگی بربنیان علمی وفیزیکی حرکتی ومفاصل واندامهای بدن استوارند شخص کاراته کابعد از چند ماه به شکلی منطقی دارای عضلات ومفاصل قوی وبدنی با استقامت فوق العاده خواهد گردید وچون این تمرینهابراساس اصول علمی حرکت شناسی مفاصل بدن پایه ریزی شده ازاین روآسیب پذیری شخص ورزشکاردرطول تمرین تقریبا به میزان صفرمی رسد وازطرفی دیگربخاطراین که درطول جلسه های تمرین هنرجوی کاراته شناختی نسبی پیرامون فیزیولوژی بدن وحرکات ورزشی پیدا می کند خود وی نیز تا حدود زیادی در رابطه باانجام حرکتهای مضروغلط محتاط شده وازکژروی خود دارای می کند سوم بدلیل اینکه ماهیت اصیل کاراته برمبنای تواضع وفروتنی وادب واحترام متقابل بین افراد ودوری ازخشونت بناشده وبراجرای درست این اصول تاکید ورزیده می شود شخص کاراته کا ناخود آگاه در مسیر اعتلای انسانی رشد کرده وارتفاء فکری پیدا می کند و حتی اگر درابتدا شرور بوده وبا نبتی شربه کاراته رو آورده باشد بعد از مدتی بطورمنظم وطبیعی اصلاح گشته وبه سمت خیر تغییرجهت می دهدوچون فنون کاراته برپایه حرکت مفاصل و بسیارنرم و سبک بصورت لحظه ای انجام می گردد و هیچ فشار اضافه بر توان به شخصی وارد نمی آورد از این روکودکان6-5 ساله تاافراد سالمند چه زن وچه مرد به راحتی قادر به تمرین ویادگیری کاراته خواهند بود بطورکلی کاراته باعث می شود شخص ازنظر فیزیکی دارای جسم سالم وتندرستی گردد عضلات قلب قوی وحجیم گردند حجم ریه در اثردم وبازدم زیاد افزایش یافته وهوای مانده داخل شش ها به خوبی تخلیه شود معده وروده عمل هضم ودفع را بهتروسریعترانجام خواهدداد به وسیله عرق کردن سموم بدن مرتب دفع شده وسلامت جسمی سرحالی ونشاط بی اندازه ای رابه شخص کاراته کاارزانی می دارد شخص که کاراته کار می کند بهتر وبسیار بیشتر از اشخاص دیگر قدرت فراگیری و درک ذهنی دارد و آماده فعالیتهای گوناگون مغزی (درس خواندن . مطالعه و ...) خواهد بود.از نظر روانی نیز علاوه بر تمرین مکرر و اصرار دائم مربی به حفظ تواضع و احترام متقابل اجتماعی موضوعاتی نظیر اعتماد به نفس- تقویت اراده- حس نوع دوستی - همکاری متقابل - از بین بردن ترس - اجتناب از خشونت و پرخاش گری - رفتار ملایم - مطالعه -آرامش فکر و ذهن و تخلیه مشکلات روانی- صمیمیت و نهایتا گسترش دوستی در شخص کاراته کا تقویت شده و انگیزه بیشتری نسبت به پرورش و آموزش خود نشان خواهد داد و همانگونه که دارای جسمی متناسب و نیرومند میگردد. دارای روحی بزرگ و طبعی والا و درکی وسیع و به غایت شانی بلند مرتبه در مراتب عالیه اجتماعی و انسانی خواهد شد.جسمی قوی و نیرومند جایگاه مغزی قوی و فکر و شعوری توانمند خواهد بود. دوست عزیزی که به کلاس کیوکیوشین کاراته آمدهای امیدواریم در مدتی که به تمرین مشغول خواهید بود استفاده مطلوبی از کلاس ببرید و شاهد پیشرفت شما تا درجه های بالا باشیم .کیوکوشین که مخفف شده جمله (کیوکوشین کای کان کاراته دو) می باشد. یکی از سبکهای کاراته است.کاراته که امروزه در قالب ورزش عرضه می شود در طول سالیان و قرون متمادی و قدم به قدم جمع گشته تا مجموعه ای به شکل امروزین آن شده است.

    البته کاراته در شکل کنونی انش توسط استاد فوناگوشی گیچین مبتکر سبک شوتوکان حدود 60 الی70 سال پیش معرفی شده.




    با لباس سفید و درجه بندی کمربندها، در ابتدا تنها کمربند سفید- سبز - قهوهای و سیاه در رده بندی کلاسهای کاراته استفاده می شد باگذشت سالها افراد با سابقه وپیش کسوت که سالیان زیادی به امر یادگیری و آموزش کاراته مشغول بودند.با انجام تغییراتی در چگونگی اجرای فنون و نوگرائی و ابداع کردن تکنیکهای جدید و مدرن تر بانی پیدایش سبکهای جدید و نوئی شدند.از آن جمله مرحوم ماسوتاتسواویاما در سالیان دور بنیانگذار سبک کیوکوشینکای شد.

    جمله کیوکوشینکای به معنای راهی به سوی نهایت حقیقت می باشد.


    در کلام رایج تنها از جمله کیوکوشین استفاده میکنیم به معنی نهایت


    اویاما که بود؟

    شاید به جرئت بتوان استاد ماسوتاتسو اویاما این مرد اسطوره ای هنر های رزمی را پیشرومعرفی هنر های رزمی مشرق زمین در جهان معرفی کرد.

    این استاد کره ای الاصل که نام اصلی اش "جوی یونگ اوی" میباشد در سال 1923 در جنوب غربی کره متولد شدودر سال1930به اتفاق خانواده اش به ژاپن مهاجرت کرد و در آنجا به تحصیل و ورزش همت گماشت. اویامای جوان در 17 سالگی موفق به کسب دان 2 در کاراته شدوپس از گذراندن دوره خدمتش در ارتش دوباره به تمرین کاراته روی آورد


    اویاما پس از 40 سال مطالعه و تحقیق جامع بنیانگذار سبکی در کاراته شد که در واقع تلفیقی بود ازکاراته ژاپنی کنپوی چینی و ته کیون کره ای.


    این سبک بعد ها نام کیوکوشین را به خود گرفت ودر حال حاضر این هنر دراقصی نقاط جهان تدریس و تمرین میشود.

    اگر بروس لی با بازیگری استادانه اش در فیلمهای رزمی سهمی عمده در شناساندن این هنر ها خصوصا کونگ فو در جهان داشت. استاد اویاما این نقش را سال ها پیش از بروس لی یعنی در سال 1950 در جریان اولین نمایش مبارزه ای خود که با یک گاو نر وحشی در شیکاگو انجام داد به نمایش گذاشت.





    در این نمایش استاد در مبارزه ای نفس گیر از پس این گاو وحشی برآمد وبا شکستن وسپس بیرون کشیدن شاخ گاو توانایی های فردی خویش را به نمایش گذاشت.به طوری که بعد ها به اویامای گاو کش مشهور شد.

    استاد اویاما مولف چندین کتاب نظیر "کاراته چیست؟" و"کاراته پیشرفته" نیز میباشد.ایشان به موازات فعالیتهای انتشاراتی به اقصی نقاط جهان مسافرت میکرد و به معرفی و نمایش هنر رزمی مخصوصش همت می گماشت.

    استاد اویاما سر انجام در 72 سالگی(1994)میلادی وپس از 63 سال زندگی آمیخته با ریاضت در هنر های رزمی به علت عارضه ریوی دار فانی را وداع گفت.
    روحش شاد
    72 72 72 72 72

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  4. #4
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    کیوکوشین کای یکی از سبک‌های کاراته و یکی از محبوب ترین رشته‌های رزمی در سراسر دنیاست. این رشته توسط ماسوتاتسو اویاما (۱۹۹۴-۱۹۲۳) رزمی کار اسطوره‌ای کره‌ای الاصل بنیان نهاده شد.
    این رشته از عناصر مختلفی نشأت گرفته که شامل تجریبات اویاما و تکنیک‌های دیگر سبک‌های کاراته بوجود آمده است. کیوکوشین کای از سه لغت کیوکو ((بالاترین ،نهایت)) شین ((حقیقت، روح)) و کای ((گروه و انجمن)) ترکیب شده‌است.
    این رشته در ابتدا اویاماریو و اویاما کاراته جوجیتسو نیز نامیده می‌شد. تاکید این سبک روی مبارزه واقعی از راه نزدیک است. در کیوکوشین کای برای کاستن مقاومت حریف از تکنیک‌هایی بطور متوالی استفاده می‌شود.
    این سبک تأکید زیادی بر روی تمرینات تنفسی و استقامتی دارد. از اینرو هنرجوی کیوکوشین بعد از سالها تمرینات مکرر دارای اندامی ورزیده می گردد. در سبک کیوکوشین تکیه اصلی بر حفظ سلامتی توام جسمی و روحی است، و در مبارزات کیوکوشین و اساسا در فلسفه آن پیروزی به هر قیمتی بر حیرف مقابل معنایی ندارد.
    در مبارزات کیوکوشین (همانند ورزش های رزمی دیگر) دو حریف رودررو به چشمان یکدیگر خیره گشته و شجاعت و شهامت و دلیری را به هم منتقل می کنند. اگر یکی از حریف ها به زمین بخورد حریف دیگر به وی احترام گذاشته عقب می نشیند.
    در فلسفه متعالی کیوکوشین هدف غائی تناوری جسم برای رسیدن به مکارم عالیه اخلاقی است و به هیچ روی خشونت در سبک کیوکوشین جایگاهی ندارد چرا که اساسا خشونت و کیوکوشن در تقابلند نه در تعامل. کیو کوشین نه تنها خشن نیست بلکه سعی در پرورش روحیه لطافت، افتادگی، و بزرگ منشی را در هنرجو دارد


    دوجوی مرکزی این سبک (همانند دیگر رشته های ورزشی ژاپن) هونبو نام دارد و در سال ۱۹۶۱ توسط اویاما در توکیو بنیان نهاده شد. بعد از فوت اویاما افراد زیادی مدعی رهبری سازمان فدراسیون شدند که از آن میان کانچو یوشیکازو ماتسوشیما به واسطه منش و کردار والایش از سوی غالب نمایندگان به‌عنوان رهبر جدید سازمان پذیرفته گردید. بنيانگذار اين سبک در ايران کانچو یوسف شيرزاد مي باشد.



    در حال حاضر شیهان محسن آشوری رئیس کیوکوشین خاورمیانه و عضو هیئت رئیسه سازمان جهانی میباشد. شیهان داریوش باقری، شیهان افشین طباطبائی، و شیهان علی اکبر قاسمی نمایندگان رسمی سازمان در ایران هستند

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  5. #5
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    تفاوت کیوکوشین با دیگر سبکها

    غالب سبکهای کاراته از اصول پایه یکسانی استفاده می کنند مثل : درجه بندی- کمربند- لباس سفید- احترام(اوس-)ایستادنها (داچی) ضربات - دفاع و ... ولی تفاوت آنها با یکدیگر در چگونگی به کار گیری این اصول می باشد.

    اصولا سبکهای کاراته را به دو دسته ایپون و اوپن یا غیر آزاد و آزاد تقسیم بندی میکنند.
    یوکوشین یکی از سبکهای اولیه و اصلی گروه آزاد (اوپن) است در سبک کیوکوشین توجه خاصی روی قدرت بدنی و استقامت جسمانی وجود دارد از این رو بعد ازگذشت چند سال هنرجوی کیوکوشین دارای اندامی تنومند و عضلاتی بسیار قوی و قدرت بدنی زیادی خواهد شد.

    البته علاوه بر مسائل جسمانی در ابعاد معنوی اصولی مانند نظم و انضباط ، دقت عمل- تمرکزذهنی- ادب و احترام - تواضع و فروتنی و دیگر مفاهیم عالیه انسانی و اجتماعی به طور مستمر تمرین و آموزش داده می شود.به طوری که در مقیاس عملی افراد رده بالا (کسانی که مدارج عالیه را در کاراته دارند)

    از شخصیت اجتماعی قوی و با اعتماد بنفسی برخوردارند، دارای اخلاق نیکو و رفتار پسندیده میباشند و اکثرا در موقعیتهای اجتماعی خودشان موفق هستند و غالبا دارای تحصیلات عالیه بوده و از درک و شعور مقبولتری در مقایسه با دیگران برخوردارند.

    به طور کلی بایستی یادآور شویم که در تجربه و عمل ثابت گردیده افرادی که به ورزش کاراته روی می آورند بعد از چند سال چنان شخصیتی والا و ارزشمند در کنار اندامی زیبا و قدرتمند پیدا میکنند که در حالت عادی انتظار چنین پیشرفت هائی از این افراد کمتر مدنظر بوده است.امیدوارم در عمل خود شاهدی به مدعاهای ما باشید.

    دستیابی به شرایط ویزه معنوی و روانی کاراته مستلزم احاطه بر توانائیهای فیزیکی و جسمی است یعنی میبایستی با ممارست و پیگیری مدام اندامهای بدن را به گونه ای پرورش و رشد داد تا امکان یادگیری فنون و تکنیکهای پیچیده کاراته فراهم شود.

    همه فنون کاراته بر مبنای علمی استوار است یعنی بنیانگذاران و پیشگامان با دقت نظر و مطالعه و تحقیق و رفع نواقص هر فن و اصلاح و تکمیل آن در طول سالیان متمادی و مطابقت آنها با روشهای علمی. پزشکی و حرکت مفاصل، کاراته را به شیوه امروزین به دست ما رسانده اند هرچند گاه نیز یک استاد با دیدی کارشناسانه و ارائه نظری تازه در باب یک یا چند حرکت با تکیه بر مفاهیم علمی کاراته را متحول نموده اند مرحوم استاد اویاما مبتکر سبک کیو کوشین یکی ازاین بزرگان بوده است کیوکوشین به معنای نهایت حقیقت و آن اشاره به این دارد که انسان باغلبه فیزیکی براندامهای جسمش ودستیابی به یک قدرت فنی وتوان بدنی فوق العاده بایستی به اعتلای روح وروان وابعاد معنوی خودش بپردازد تابه نهایت حقیقت (کمال) برسد چون کلیه اصول کاراته دارای منطق علمی است پس یادگیری وآموزش آن نیز بایستی براساس روشهای علمی وریاضی وتربیت بدنی صورت گیرد تابهترین بازده وکارائی حاصل شود چه عدم توجه به مطالب علمی ورزش امکان کزروی و وارد آوردن آسیب وناراحتی رابه دنبال خواهد داشت بطور مثال درحدود 6ماه طول می کشد تاعضلات-تاندونها و مفاصل یک فرد مبتدی از نظر فیزیکی آمادگی لازم راپیدا کند تامربی بتواند فنون خاص ودروس اصلی کاراته رابه وی آموزش دهد لازمه این مهم حضور مرتب وبی وقفه هنر جو در طول این مدت است البته اگر کسانی سابقه تمرینات ورزشی در رشته دیگری را داشته باشند مدت آمادگی جسمانی آنها کاهش خواهد یافت

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  6. #6
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    کیوکوشین کای کاراته ، آشنائی بیشتر با کیوکوشین کای و کیوکوشین کان Kyokushin



    کيوکوشين و کاتا

    کاتا مجموعه اي از حرکات و تکنيکهاي تهاجمي و دفاعي است که به شکل نوعي رقص موزون به نظر ميرسد. وقتي يک کاتا به خوبي اجرا ميشود در واقع نظم دروني و هنر اجرا کننده را نشان ميدهد.

    کاتاها به وسيله اساتيد بزرگ کاراته طراحي و ابداع شده اند تا با تمرين مدام، کاراته کا را قادر سازد در يک زمان با هشت حريف مبارزه کند.البته بدون به هم خوردن تعادل لازم و حالت بدن تا به راحتي بتواند ضربات فلج کننده يا کشنده را به حريف وارد کند.

    در مسابقات هر کاراته کاي حرفه اي بايد توانايي نشان دادن مفهوم و معني هر حرکتي اعم از يک ضربه داچي يا تنفس را دارا باشد.

    يک کاتا روي خوب کسي است که بتواند با کيفيت عالي اجراي ضربات و حرکت اين پيام را به داوران منتقل کند که او چقدر خوب و حرفه اي کاتا را اجرا کرده يا در واقع مبارزه کرده است.

    کاتا در ميان اولين آموزش هاي هر شخصي در کلاس کاراته مي باشد. بزرگترين عامل در تشخيص ميزان مهارت واقعي يک کاراته کا چگونگي اجراي کاتا توسط اواست .

    توانايي يک سن سي درياد دادن (آموزش) هنر کاراته در حقيقي ترين شکل آن دارا بودن شاگرداني است که کاتا را خوب و در سطحي عالي اجرا کنند.

    يک هنرجوي کاراته مي پرسد؟ براي چه بايد کاتا ياد بگيريم؟
    يک سرباز ميپرسد؟ براي چه ما بايد رژه برويم؟
    استاد مي گويد:در طي آموزش خواهيد فهميد چرا؟



    کاتا :

    کاراته تمام وضعيت و چگونگي خود را از کاتا مي گيرد و بي توجهي نسبت به کاتا به اين معني است که هنرجو هيچگونه ارزش و جايگاهي را در کاراته به دست نياورده است. کاتا در شکل ظاهري مبارزه خيالي با دنياي غير واقعي است.اجراي يک سري حرکت شامل ضربه دست_ پا دفاع با داچي هاي مختلف در جهتها و حالتهاي متفاوت است

    کاتا يکي ازارکان مهم کاراته است که دستيابي به معناي رواني و فکري يک مبارزه صحيح و تمرکز فکر و تقويت مفاصل و ماهيچه ها براي بيشترين کارائی فيزيکي شخص و پرورش انعکاسهاي سريع حرکتي وافزايش توانائي هاي واکنش لحظه اي در موقع دفاع از خود را به هنرجو نشان مي دهد .



    ابعاد فيزيکي کاتا:

    خيلي از ماهيچها و تاندونهاي مفاصل در حالتهاي عادي در اثر نداشتن بار اضافه مورد پرورش و تقويت قرار نمي گيرد ولي در هنگام اجراي يک کاتا به شکل صحيح و اصولي خود اين قسمت از اعضاي بدن تحت فشار قرار گرفته و تقويت مي شوند.چون اساس فن مبارزه بر پايه حرکتهاي سريع و واکنشهاي ناگهاني است از اينرو يک کاراته کا بايستي توانائي انقباض لحظه اي عضلات بدنش را داشته باشد.که به طور اصطلاح اين اصل را در کاراته به نام اصل نرمي به سختي (گوجوريو) مي نامند و يکي از راههاي بسيار مهم براي تقويت وملکه کردن آن در نظام بدن وضمير ناخودآگاه يک کاراته کا تمرينات مکررومرتب کاتا مي باشد.اجراي کاتا علاوه بر پياده کردن يک نظم وانضباط دررفتارهاي بدن باعث تمرکزذهن برروي فکري خاص وتقويت ناخودآگاه نيروي مغزي وانسجام ان ميگردد.چون هرکاتا در جهتهاي مختلف و زواياي مختلف تکنيک وديد انجام مي گيرد.از اينرو واکنش بدن وذهن را نسبت به چرخش درزواياي گوناگون واجراي سرعت تکنيک تقويت کرده وضمير ناخودآگاه ذهن به جهتها وزاويه هاي متفاوت اشنا شده و خو مي گيرد که اين آشنائي ضمير ناخودآگاه نقش بارزي دردفاع وحمله يک مبارزه بازي ميکند.ديگراينکه چون اجراي هرکاتامستلزم دقت وياداوري حرکت درجهت درست واجراي تکنيک صحيح ميباشد ازاين رو به ذهن فشار وارد می آورد ونيازبه تمرکزودقت زيادي دارد.اين تمرکزمداوم ذهن برروي فکرخاص(همان کاتا) به هنگام اجراي کاتاموجب تقويت وپرورش حواس مغزي شده وتمرين بسيار بسيار شايسته اي است براي پروراندن قدرت تمرکزذهني.تمرکزيکي از اصول اوليه کاراته مي باشد.مثلي است معروف که مي گويند هنگام اجراي کاتا اولأ باشخص اجراکننده صحبت نکنيد تا تمرکزش بهم نخورد وثانيأ اينکه شخص کاتارونده بايستي انقدرتمرکزذهن داشته باشد که به هيچ عنوان حتي اگر صدايش کنندنشنود وازحال روحاني کاتاخارج نشود.همانطورکه ما عضلات بازويمان مرتب ومکرر با زدن زوکي قوي مي کنيم. تمرکزمداوم نيروي مغزي برروي فکري خاص در ذهن نيز به هنگام اجراي کاتا باعث پرورش وافزودن بر توانايي نيروي فکري وذهن ما مي گردد و همچون مطالعه که انديشه را مي پرورانند موجب تقویت نيروي مغزي مي گردد.

    موضوعاتي که هنگام اجراي يک کاتا بايستي مورد توجه قرار گيرند واصولأ کاتا به خاطرتقويت و پرورش آنها پايه ريزي شده است عبارتند از:
    1. تنفس
    2. زمانسنجی
    3. فاصله
    4. سرعت وقدرت( نرمي به سفتي )
    5. عکس العمل هاي کيمه ( تمرکز همه نيروها در يک نقطه )
    6. زان شين ( تمرکز نگاه يا هوشياري تا اخرين لحظه در برابر حريف)
    7. مرکزثقل

    ريتم وآهنگ هرکاتا، ديد، کياي - هدف گيري يامنظور هرتکنيک بااحساس.همانگونه که يک هنرپيشه موقع اجراي نقش دريک فيلم يا نمايش حس آن نقش را ميگيرد و انچنان طبيعي و واقعي به ايفاي نقش مي پردازد که تماشاچي آن بازي گر را واقعي مي پندارد و در واقع اين هنر بازيگر است که اتن حس را از درون خود توسط نمايش به درون بيننده منتقل ميکند وهرچه بازيگري در اجراي نقشي باتجربه تر وازموده تر باشد ان احساس زودتر وراحتتر به تماشاچي راه ميآبد.

    اين وضعيت در باره يک کاراته کا نيز صادق است کسي که کاتا اجرا مي نمايد بايستي انچنان حسي موقع اجراي کاتا به خود بگيرد تا بتواند معني ومفهوم هرتکنيک يا منظور از هر حرکتي را به راحتي به بيننده القاع کند پس اول خود مي بايد اجراي واقعي هر کتنيکي را احساس کند وهدف گيري درستي را از خود نشان دهد. به عنوان مثال اگر قرار است تکنيک موروتواچي اوکه را اجراکند بايستي بداند اين تکنيک براي چه وبه چه منظور اجرا ميشود وهدف ازاجراي ان چيست وحالت اجراي واقعي آن چگونه است. زاويه دست وبدن وقدرت دست چقدر وچطور است.

    درکاتا انواع داچي ها (داچی= طرز ایستادن) تمرين شده وشخص کاراته کا درآن داچي تبحر کافي پيدا مي کند براي تمرين هر کاتا ابتدا چهارچوب اصلي کاتا داچي ها وتعادل وحرکت برروي داچي ها واجراي صحيح تکنيک تمرين ميشود وبعد ازچندي که شخصي مهارت کافي در صحت کامل اجراي تکنيک و تعادل بدني را بدست آورد.ميزان قدرت و سرعت لازم اجراي هر تکنيک را بايد افزايش داد . تا زمان اجراي آن تکنيک به حداقل ممکن برسد .

    بايد بدانيد هرتکنيک يا دفاع يک زمان مشخصي در ماهيت وجودي اش دارد. هر کاتا داراي يک مفهوم معنوي است يعني اينکه مبتکر وابداع کننده ان قصد داشته انديشه ونيت وهدف خاصي راکه در ذهن داشته بيان کند.پي بردن به ان مقصود ذهني يکي از اهداف کاتا رومي باشد به اين شکل که کاراته کا علاوه برتوانايي کسب مهارت در مجاري فيزيکي صحيح واصولي کاتا بايد بتواند به آن نيروي فکري وذهني مقصود نيز دسترسي پيدا کرده و در بيان معنوي کاتا نيز تبحر و توانايي پيدا کنند

    کاتا تمريني از يک سلسله حرکات از پيش تعيين شده است و آن نوعي تمرکز متحرک است يک کاراته کا هنگامي که يک کاتا را در حدي مقبول وتکامل يافته انجام ميدهد.در حين اجراي تکنيکهائي که قبلاٌ طرح ريزي شده و در يک چهار چوب مشخصي اجرا ميشوند. به نيت انجام هر حرکت تمام عضلات خاص آن حرکت را تحت کنترل دارد اين کنترل عضلاني با انجام حرکات نرم و حرکات سخت زماني بدست مي آيد که بدن در صحيح ترين حالت خود قرار گيرد.حرکتهاي نرم زماني خوب و دقيق اجرا مي شوند که عضلات در حال انبساط (شل) قرار داشته باشد، حرکتهاي نرم در مواقع نياز اوليه فنون سرعتي هستند يعني اجراي تکنيکهاي سرعتي احتياج به عضلاتي منبسط و مفاصلي بسيارنرم دارند

    بسياري از تکنيکهائي که در کاتاها اجرا ميشوند ماهيتي سرعتي دارندلذا بسيار نرم و با عضلاتي منبسط اجرا مي شوند.حرکات سخت برعکس حرکات نرم براي اجرايشان لازم است عضلات بطور کامل منقبض باشند .که پايه اصلي تکنيکهاي تمرکز يا کيمه دار هستند که حداکثر قدرت و انقباض عضلات هنگام اجرا در آن لازم است. خيلي از حرکتهاي کاتاها نيز بر اين پايه استوار است البته در بعضي کاتاها هر دو نوع تکنيک وجود دارد ولي در بعضي کاتاها بيشتر تکيه يا توجه روي يکي از دو تکنيک با عضلات منقبض يا منبسط مي باشد.

    البته براي تمرين کاتا بايستي يک هنرجوي کاراته ابتدا يک کاتا را با استفاده از حرکات نرم وعضلات منبسط به درستي و دقت لازم انجام دهد و پس از اين مرحله ميتواند آغاز به تمرين کاتا با حرکات تمرکزي و انقبض کند به اين معني که ابتدا همه تکنيکهاي کاتا را با تکيه بر اجراي منبسط عضلات انجام دهد (نرم) پس از آن تکنيکهاي منقبض را محکم و قدرتي تمرين کند يعني هر تکنيک را با سرعت و قدرت لازم اجرا کند

    تا اين که بتواند در انتقال از تکنيک نرم به سخت تجربه کافي بدست آورد يعني قادر به اجرا حرکات نرم به سخت در حد عالي بشود در جاي مورد نياز سرعت کافي و مطلوب داشته باشد در جائي ديگر تمرکز و کيمه قوي و لازم کم کم در گذر ساليان به پايه هاي از اجراي کاتا ميرسد که بدنش آگاهي پيدا مي کند.يعني هنگامي که مي خواهد حرکتي انجام دهد ديگر نيازي به فکر کردن ندارد و تکنيک به خودي خود و با دقت و سرعت لازم اجرا ميشود و آنگاه وقتي به اين پايه مي رسد فکر و جسمش همانند يک واحد يکپارچه عمل ميکنند و تمام حرکات انجام شده يک کاتا در اين سطح در اصل تبديل به يک واکنش توام فکري - جسمي ميشود.

    بهترين روش براي يادگيري يک کاتا عبارت است از :
    • 1- حرکت پاها و چرخشها را بياموزيد.
    • 2- حرکت دستها را ياد بگيريد.
    • 3 -حرکات پاها و دستها را تواماٌ ياد بگيريد.
    • 4 -بتدريج روشهاي تنفش (دم و بازدم) تمرکزها را در هر قسمت کاتا بياموزید.کاتا را تکميل و به حد کمال برسانيد.موقع کياي را ياد بگيريد.
    • 5 -در هر بار تمرين حد اقل سه بار پشت سر هم يک کاتا را اجرا کنيد.

    بعد از يادگيري يک کاتا به چند روش ميتوان روي آن کاتا تمرين کرد.
    • 1- کاتا را بدون تکنيکهاي دست فقط حرکتهاي پا و داچي ها را انجام دهید.
    • 2- بدون حرکت در حالت ايستاده فقط تکنيکهاي دست را اجرا کنيد.
    • 3- کاتا را با چشم بسته و دقت کامل اجرا کنيد.
    • 4- چشمها را ببنديد و کاتا را در ذهن خود اجرا کنيد.
    • 5- کاتا را به صورت قرينه اجرا کنيد.
    • - کاتا را از آخر به اول اجرا کنيد.
    • 7- کاتا را با سرعت بسيار کم مانند فيلمي که کند نمايش مي دهند اجرا کنيد ولي کامل و دقيق و اصولي (اسلو موشن)

    در صورتي که به صورتهاي فوق تمرين مي کنيد يک در ميان يک بار کاتا را کامل اجرا کنيد.

    در کليه حالات کاتا سعي کنيد روي حرکتها و زاويه ها و تکنيکها فکر کنيد .تلاش کنيد پي به مقصود و منظور هر فن (به اصطلاح بونکاي آن) ببريد.استقرار صحيح داچيها جهت ها و ديد را موشکافانه برسي کرده و تجزيه تحليل کنيد.عيوب خود را به اين طريق ميتوانيد برطرف کنيد.

    جلوي آينه کاتا اجرا کنيد تا بهتر و کاملتر بتوانيد نقصهاي خود را بررسي کنيد. از يک دوست خواهش کنيد تا کاتاي شما را ببينيد و نظر دهيد.

    هنگام اجراي يک تکنيک تصور کنيد که آنرا در عالم واقع روي بدن يک حريف حقيقي انجام ميدهيد.
    • کاراته به ترتيب عبارت است از :
    • 1- کيهان
    • 2- کاتا
    • 3- کميته

    يعني مقدمه کاتا کيهان است و مقدمه کميته کاتا در واقع اگر کيهان خوب تمرين کنيد کاتاي خوب خواهيد زد و اگر کاتا را خوب اجرا کنيد قادر به انجام کميته عالي خواهيد بود.

    کاتا بايد حس شود و کم کم با گذشت زمان توسط ادراک يک کاراته کا جذب شود.استادان کاراته هيچ گاه سعي نداشتند با يک مشت کلمات کسي را وادار به درک و احساس چيزي کنند. بلکه همواره تلاش مي کردند تا تماشاگران خود را در يک شرایط عملي و ملموس و با ايجاد انگيزه رواني آماده پذيرش مطالب کنند.

    سبکهاي گوناگون، کاتا هاي مختلفي دارند اين نکته را نيز بايد توجه داشت که يک سلسله حرکات و تکنيکهاي ويژه و مشخص زماني کاتا ناميده ميشود که بتوانند حالت رواني و فکري خاصي را در کاراته کا پديد آورند و يک هدف و منظور را دنبال کنند.

    به هرحال چون آموزش کاتا مستلزم دقت و صرف وقت زيادي است از اينرو مربيان و استادان فن بايستي نسبت به يادگيري و مطالعه جزئيات آن زحمت فراواني را متحمل شوند تا بتوانند به خوبي از عهده تعليم کاتا بر آيند .هر کاتا با کاتاي ديگر موارد زيادي اختلاف و مشابهت دارند.يعني در مجموع مفهوم هر کاتا با ديگري متفاوت است همانگونه که اسم هر کاتا و معني آن نمايانگر اين تفاوت ميباشند معمولا اساتيد بزرگ علاوه بر يادگيري کاتا هاي گوناگون در يک يا دو کاتا تجربه و مهارت فوق العاده اي پيدا ميکنند که همين امر موجب مي شود در هنگام اجراي آن کاتا که شخصاٌ علاقمند هستند به زيبائي شگرفي دست پيدا کنند.

    البته با وجود تفاوتهاي عنوان شده همه کاتاها در چند چيز مشترک هستند.

    • 1- مراسم آغازين کاتا
    • 2- اجراي دقيق کاتا.
    • 3- مراسم پاياني کاتا.


    1- در هنگام شروع کاتا بابستن چشمها و جمع کردن دستها و پاها در چند ثانيه به حالت تمرکز فرو ميروند و سعي مي کنند ارتباط خود را با دنياي پيرامون قطع نمايند.يعني همه حواس مغزي خود را متوجه اجراي کاتا کنند. بعد از آن با بازکردن چشمها و اعلام اسم کاتا با صدائي بلند حرکت ايبوکي را که هم جنبه نمايش و حالت رزم و قدرت نمايي در مقابل حريف دارد و هم جنبه قدرت گيري و تنفس کامل دارد را اجرا مي کنند.

    2- پس از يکي دو ثانيه خيلي جدي و با همه قدرت شروع به اجراي کاتا ميکنند.هر دفاع و ضربه را بايستي با يک ضربآهنگ و سرعت مشخصي که ماهيت آن تکنيک را بيان ميکند اجرا کند.که هر تکنيک با تکنيک ديگر دراين مورد ممکن است تفاوت کند.

    چرخش داچي ها بايستي کامل و به شکل واقعي آن اجرا شوند.داچي هرگز نبايد به صورت ناقص ونيمه انجام گيرد. استفاده صحيح ازحرکت باسن وپرتاب ضربات پا و دست به کمک کمر وباسن، اخم نداشتن در صورت و عدم تغيير عضلات يعني ميميک چهره .هيچ نوع هيجان يا تنس روحي را کاراته کانبايد با صورت خود القاء کند. در موارد مشخص شده کاتا فرياد کياي بايد به موقع ان اجرا شود. ريتم کاتا بايد متاوت باشد يعني در جايي حتمأ بايد سريع و تند حرکت کرد . در جايي ديگر با بستي آرام و متين بدون هيچ عجله اي به اجراي تکنيک پرداخت.

    3-اجراي حرکت بازگشت به حالت اوليه در حالي که نگاه کاراتری و در جهت آخرين تکنيکش قرار دارد.پاها منتاسب با هم جمع گرديده در حالت موسوبي اداي احترام به روي فودو داچي مي ايستد.اکثر کاتاها از همان نقطه اي که شروع مي شوند در همان نقطه نيز تمام ميشوند . نکته ديگري که يادآوري ان لازم به نظر مي رسد و در بالا به ان تا حدي اشاره شده اين است که کاتارو در حين اجراي يک کاتا بايستي بتواند روحيه اعتماد به نفس، صلابت و استواري راازخود به نمايش بگذاريد. يعني همانگونه که گفته شد نبايد کاتارو چهره اش را در هم، عبوس و هيجان زده نشان دهد بلکه بايد صلابت،اعتماد به نفس،هماهنگي و دقت بسيار زيادي از مجموع حرکتها و نگاهش نمايان باشد .يعني بيننده بدون اينکه ذره اي خشونت و سبعت در کاتارومشاهده کند بايستي براحتي بتواند مفهوم عظمت و بزرگي را ازنماي کلي يک کاتابرگيرد.

    ديگر اينکه لباس ( گي ) کاتارو بايد تمير و آراسته باشد.نماي ظاهري سر و صورتش مرتب باشد.راه رفتنش متين و متوازن باشد.

    با ياد گرفتن کاراته شاگردان اين هنر، قدم در راهي مي گذارند که بزرگترين استادان اين راه را طي نموده اند. اگر کاراته با روح صحيح خود يعني با اعتماد و فروتني اجرا شودشاگردان اين هنر، معنايي را که در زبان کاتا نهفته است لمس خواهند کرد.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  7. #7
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    اهداف کاتا
    هر کاتا داراي دو هدف مي باشد.

    اهداف فيزيکي تمرينات کاتا

    علاوه بر افزايش دانش تکنيکي شخص، کاتا از نظر پرورش جسمي دو هدف دارد. اول تقویت استخوانها وماهيچه ها براي حداکثر کارايي بيو مکانيسم شخصی. هدف دوم پرورش حرکت و انعکاسهاي سريع و واکنش سريع در وضعيت دفاع از خود.

    اهداف متا فیزيکي تمرينات کاتا

    درتمرينات کاتا کيفيت هاي غير فیزيکي نيز وجود دارند که بايد به آنها توجه بسيار کرد تکامل ذهن و روان. فروتني و تواضع، کاتا با تعظيم شروع و بعد از اجراي هر کاتا احترام انجام مي گيرد. ( با تعظيم کردن ) کاراته کا حرکات خود را در يک وضعيت آرام و آماده نبرد که در عين حال از هوشیاري کامل برخوردار است شروع می کند. مرکز جاذبه و يا تاندن نقطه قدرت و تمرکز مي شود و در اين حالت کاراته کا کاملأ آماده مبارزه مي شود.

    کيفيت هاي هر حرکت در کاتا

    در تمرينات هيچ حرکت زايدي وجود ندارد. هر حرکت وظيفه و معنايي دارد. در طي اجراي کاتا شخص مي بايست از معاني حرکاتش در عين انکه حريف خيالي خود را همه جا زير نظر دارد آگاه باشد. زمان بندي صحيح هر حرکت نيز اهميت دارد.

    هنگام اجراي تکنيکها چه تهاجمي و چه دفاعي شاگردبايد روش صحيح تنفس و هم زمان کردن آن را با به اجرا درآوردن تکنيک خاص انتخاب کند. کياي قدرت تکنيک را در هنگام اجرا بالا مي برد.

    هر کاتا ويژگي خود رادارد. در اجراي کاتا شاگرد بايد سالها تحت نظر مربي مجرب آموزش ببيند. اين براي اطمينان در اجراي صحيح تکنيک ها است واين شاگرد تمامي مسايل ريز کاتا را باید تعليم ديده باشد.در اين قسمت است که شاگرد از هنر رزمي و راههاي جسماني فلسفي، در طول تمرينات قراردادي تکامل پيدا کرده است.

    بيشتر کاتاها براي مثال با يک تکنيک دفاعي شروع و تقريباٌ تمام آنها با دفاع خاتمه مي يابد و حقيقتي که در جمله معروف استاد فوناکوشي نهفته است که مي گويد:

    در کاراته هرگز اولين حمله وجود ندارد

    در سبک کيو کوشين 6 عدد کاتاي (پري) 6 عدد پري او را 5 عدد کاتاي پينان 5 عدد پينان او را و 12 عدد کاتاي نيمه پيشرفته و پيشرفته وجود دارد.همانطور که گفتيم هر کاتا معني و مفهوم خاصي دارد.
    • 1- کاتاهاي پينان: پينان يک اسم اوکينا وائي است به معني صلح آميز وظاهراٌ منظور ابداع کنندگان آن تقويت روحيه فرهنگي در خارج از محيط هاي رزمي بوده است.
    • 2- سوکينو کاتا = کاتاي مشت يا ضربه مشت بسته
    • 3- يا نتسو = چهارمين
    • 4- تنشو = جزء کاتاهاي مقدماتي کاراته و به معني چرخش دستهااست.
    • 5- سانچين نوکاتا = به معني سه مبارزه (با سانچين داچي فرق ميکند)
    • 6- ساي هاي = يا ساي فاي معناي آخرين نقطه شکست يک کاتاي پايه است.
    • 7- گيگ ساي داي = به معناي حمله يا هجوم اصلي يا بزرگ.
    • 8- سي پاي = به معناي 18 حرکت يک کاتاي ناهاته است.
    • 9- گيگ ساي شو= حمله يا هجوم کوچک.
    • 10- گاريو = اژدهاي نشسته.
    • 11- سي ان چين = آرامش در طوفان (ناهاتا) يک کاتاي پيشرفته است.
    • 12- کانگوداي = نگاه کن به اسمان يک کاتاي نيمه پيشرفته.
    • 13- سوشي هو= 54 حرکت يک کاتاي بسيار پيشرفته است.


    در ابتدا هنرجويان کيو کوشين با6 عدد پري به اسامي تايکيو کاتاسون ايچ - ني وسان و گري - نوگاتاسو نوايچ - ني وسان اشنا مي شوند. در عين حال بعد از چند ماه تمرين با پري کاتاهاي او را ادامه ميدهند.تمرين کاتاي او را در پيشرفت فنون مبارزه و واکنش هاي دفاعي و تاي ساباکي هنر جو نقش پر اهميتي ايفا ميکند.

    هر کاتا داراي يک بونکاي مي باشد.به اين معني که اجراي يک سري دفاع و تکنيک در صورت خيال مفهوم واقعي اش چگونه است.اگر يک تکنيک هيجي جودان انجام ميدهيم و بلا فاصله روي داچي کيبا داچي عقب کشي مي کنيم در عالم واقع چه اتفاقي مي افتد که اين دو حرکت را اجرا مي کنيم حريف مقابل چه واکنشي نسبت به هيچي انجام مي دهد که ما مجبور به اجراي تکنيک بعدي ميشويم مجموعه اين پندار هاو واقعيتها اساس بونکاي را تشکيل ميدهند . يک مربي خوب کاراته وظيفه دارد شناخت خود را از بونکاي هر کاتا افزايش دهد تا بتواند کاتا را به هنرجو دقيق مفهوم نمايد.

    يادگيري بونکا ي در درجات بالا بسيار مهم و اساسي است زيرا به عمق و دليل واقعي حرکات به ظاهر نمايش ي کاتا پي مي برند و از درون به روح اصلي کاتا نزديک مي شوند.بونکا ي را معمولا بايد نزد اساتيد بزرگ و بسيار با تجربه يافت.

    در سبک کيوکوشين کاتاها به دو دسته تقسيم مي شوند البته به دو علت

    1- کاتا هائي که به منظور قدرت يابي و سرعت در حرکات ابداع شده ند.
    2- کاتا هائي که به خاطر ايجاد تمرکز و تعادل با کمک تنفسهاي ويژه ايبوکي طراحي شده اند.

    در ادامه به شرح کوتاهي از چند کاتا مي پردازند.



    گيگ ساي داي = حمله بزرگ يا هجوم بزرگ

    اين کاتا به منظور ايجاد تمرکز و تعادل با کمک تنفسهاي ويژه طراحي شده است. در اصل يک کاتاي ناهاته (جنوبي) است همانگونه که گفته شد هدف اصلي از تمرين اين کاتا بالا بردن قدرت حفظ تعادل لازم و جابجائي سريع مرکز ثقل بدن بدون برهم خوردن حالت بدن مي باشد.تمرين تمرکز به منظور اجراي صحيح تکنیکها و جابجايي سريع و تعيير وضعيت و تغيير جهت هاي سريع از ويژگيهاي اين کاتا است. در قسمت اول کاتا شاهد اجراي سه تکنيک بر روي سه داچي هستيم يک دفاع ( سانچين ) يک حمله ( زنکو تسو) يک دفاع همراه با عقب کشتي ( کيبا داچي ) در قسمت دوم قرينه اين حرکات تکرار مي گردد. در قسمت سوم کاتا سه تکنيک چودان اوچي اوکه با انقباظي کامل از عضلات و انجام ايبوکي اجرا مي گردد. بکار بردن نهايت قدرت و انقباض کامل عضلات از ديگر منظور هاي اين کاتا است. مرحله چهارم در داچي زنکوتسو اجراي مايگري چودان هيجي جودان-اوراکن اورشي اوچي باري ( همگي اوي ) و پنجمين تکنيک سوکي. مرحله5 چرخش با جمع کردن پاي راست ( فرار از آشي باران ) با زدن ضربه با کف پا در کيبا داچي اجراي ضربه شوتو جودان يوکو اوچي به همراه کياي ( اين مرحله به سرعت عمل و تعادل بالايي براي اجرا احتياج دارد ) اجراي زيباي اين قسمت از کاتا که دو بار تکرار مي شود ( بصورت قرينه ) حاکي از وجود ذاتي تعادل مرکز ثقل بدن به همراه سرعت عمل است. مرحله ششم،هفتم و هشتم تقريبأ قرينه مراحل سوم و چهارم و پنجم است. مرحله نهم کاتا بعد از اجراي شوتو، در داچي زنگوتسو با همه قدرت دوبار روبه جلو و يک بار روبه عقب ( ساگاري ) تکنيک سيکن موروتوزوکي اجرا مي کنيم ( دست موافق زير است ) اين تکنيک هم يک فن تعادلي و قدرتي فوقالعاده ايست که احتياج به تمرکز و مرکز ثقل دقيقي دارد.



    گاريو=اژدهای نشسته

    يک اژدها در حالت نشسته هم ترسناک قوي و سمبل قدرت و آتش است، همه هيبت و روح معنوي که در فرهنگ شرق دور از اژدها وجود دارد ( در خيلي از مراسم ملي و مذهبي، آنها، اژدها را به صورت ماکت و مجسمه يا بادکنک و ماسک حضورمي دهند ) ناشي از طرز تلقي آنها از قدرت و يا سمبلي از قدرت جادويي و افسانه اي موجود در اژدهاDrugon است در دنياي افسانه ديدن اژدها، خود نياز به شجاعت و شهامت دارد در فرهنگ خود ما نيز ديو مظهر وحشت و قدرتهاي مخوف فوق بشري و شيطاني است. گاريوکاتايي با حرکت تند و سريع و در عين حال نرم است. انعطاف بدني يک کاراته کا را هنگام اجراي کاتاي گاريو مي توان سنجيد. اين کاتا سرشار از چرخشهاي سبک و پيچشهاي ظريف است که تنها از يک بدن با قدرت مانور مفصلي خوب بر مي آيد. نقش کمر و باسن در اجراي تکنيکهاي چرخشي دستها،هماهنگي موزون در آنها و ايستادن بر روي داچي کوکوتسو، تعادل زيادي را مي طلبد. نرمي ولطافت و صلابت از اهداف اوليه کاتا مي باشد. شايد فکر کنيد اژدها سمبل قدرت و عظمت است ولي همه جاي اين کاتا سرشار از نرمي و لطافت مي باشد. تلقي بنده اينست، اژدهايي که نشسته است در عين آرام بودن سرشارازعظمت و ابهت مي باشد و حرکات نرم و سريع کاتاي گاريو بايد نشاني از عظمت و قدرت را به بيننده القا کند.

    تکيه اصلي در کاتاي گاريو برروي داچي هاي کوتاه با استقرار سبک ( نکواشي داچي

    ) وتمرين براي حفظ تعادل است. استفاده بجا از چرخش کمر به هنگام اجراي تکنيک کاکه اوکه نيز تمريني براي بالا بردن تمرکز مرکز ثقل است. دو نقطه عطف کاتا دارد که اوج تعادل يک رزمي کار را نمايان مي سازد. يکي هنگام چرخش مواش گري و اوشيرواورامواشي و برگشت روي داچي نکواشی داچي و اجراي کاکه اوکه است و ديگر هنگام چرخش و پرش از نکواشی داچي به کاکه داچي و بدنبال آن پرش به بالا و چرخش به پشت و فرود روي کاکه داچي نشسته و جوجي گدان اوکه و چرخش بر روي کوکو تسواداچي نشسته است. واقعأ قدرت مانور و تعادل بدني لازم يک مبارزه گر کاراته رااز چگوني اجراي کاتاي گاريو توسط او مي توان فهميد تکنيک کاکه اوکه و وسرعت عمل در اجراي آن به فراوائي در جاي جاي کاتا وجود دارد.



    تا يکيوکو

    هر سه کاتاي فوق توسط مرحوم فوناگوشي گيچين ابداع شده اند و منظور اصلي از تمرين اين کاتا توجه و بدست آوردن مهارت بر روي داچي هاي کوکوتسووزنکتسو مي باشد. اين دوداچي تشکيل دهنده داچي هاي بسيار زياد در کاتاهاي ديگراند و جزو داچي هاي پايه مي باشند. همينطور اجراي ماي گدان باران و کياکوسيکن زوکي چودان و جودان در تاي کيوکوهاي ايچ و اوچي او که در تايکيوکوسان نيز از جمله تکنيکهاي ابتدائي و اصلي کاتا ها - کيهانها و کميته ها به شمار مي روند. زمان مناسب اجراي اين کاتاها براي يک مبتدي 30 ثانيه يکنفر شودان18 ثانيه و يک دان سه 12 ثانيه مي باشد. نحوه استقرار پاها و حرکت به جلو و چرخش از جمله اهداف اوليه اجراي اين کاتاها هستند.



    سانچين= به معناي سه مبارزه است

    شايد چون در سه جهت حرکت مي کنيم چنين معني مي دهد. داچي در اين کاتا، سان چين است که ايستادني محکم و استوار وغير قابل نفوذ مي باشد. و هدف آن افزايش قدرت بدني و تقويت ديافراگم با هماهنگي دم وبازدم ريه هاست حرکات در کاتا به تدريج و آرام با قدرت بسيار زياد انجام مي گيرد به طوريکه در انتهاي کاتا کاراته کا بايستي خيس عرق شده باشد هنگام اجراي هر تکنيک دست عمل بازدم شروع و در انتهاي تکنيک با توقف دست هوای درون ريه بايستي خالي شده باشد. زمان لازم جهت اجراي هرحرکت 5 ثانيه است البته دو چرخش 180 درجه بر روي داچي سان چين و دو عقب کشي ( ساگاري ) همراه با مواشي او که از اين تقسیم زماني مستثني هستند و با حد اکثر سرعت اجرا مي شوند در اين کاتا هيچ تکنيکي با پا اجرا نمي شود و تکيه اصلي بر روي سيکن زوکي است دقت در روش تنفسي ايبوکي و تمرين بر روي آن با استقرار محکم بر روي سان چين و فشار وارده ديافراگ از اصلي ترين اهداف اين کاتا به شمار مي رود.

    اين کاتا بيانگر قدرت - نيروي سفتي و سختي در عين آرامش است.

    يعني نمايشي از قدرت دروني يا چي کاتا رو است که از درون تاندن نشات گرفته و به همه اندامهاي بدن گسترش پيدا مي کند دراین حالت بدن کاراته کار بمانند تخته سنگي محکم است طوري که حتي مي توان روي بدنش چوب شکست.



    تننشو= چرخش دست

    داچي اصلي در کاتا - سانچين ( ساعت شني ) مي باشد. اصولا اين اسقرار نشان ازقدرت و نيروي فراوان دارد سانچين ایستادني استوار و محکم و غيرقابل نفوذ است درعين اين منظور اجراي چرخشي دستان به سرعت و توقف دست دفاع کننده با نقطه تهاجمي در انتهاي تکنيک مقصود نظر است. دفاع در اين کاتا با کف دست پاشنه دست تي شو و مچ ( کوکن ) مي باشد. يعني تکنيکهاي دفاعي دست باز .

    هدف ديگر اين افزايش قدرت بدني و تقويت ديافراگم است که اين هر دو درنهاد داچي سان چين وجود دارد.

    دقت بر روي روش تنفسي ايبوکي و هماهنگي آن با حرکات دفاعي دست و دم و بازدم نياز به تمرکز جدي هنگام اجرا دارد عمل بازدم با شروع حرکات تکنيک دست شروع و با توقف ناگهاني در انتهاي مسير تکنيک کليه هواي ريه خالي سپس عمل دريافت اکسيژن با جمع کردن سريع دست در لحظه کوتاه انجام مي شود. زمان دم 1/2 زمان باز دم خواهد بود.



    ساي هاي يا ساي فا ( آخرين نقطه شکست ) :

    يک کاتاي پايه براي هنر جويان کمربند سياه است که بر محوريت حمله استوار شده است. اين کاتا فاقد هر گونه تکنيک دفاعي مي باشد کليه تکنيک ها در انجا هجومي هستند معني و منظور معنوي کاتا شايد اين باشد در آخرين نقطه و مرحله مردانه و بمانند يک سلحشور با ايمان به دشمن هجوم آورند و تسليم نشد همه تکنيکهاي کار بردي در ساي ها فنون حمله بسيار موثرهستند که به نقاط حساس حريف ضربه وارد مي کند ( به سر- شقيقه- زير چانه - آبگاه و پيشاني ) با گرفتن سر و ضربه زدن به آن گرفتن دست و ضربه به پيشاني. منظور نهايي اجراي ضربات بسيار کاري با قوت تمام است کيمه عالي و سرعت زياد لازمه وجودي اين کاتا مي باشد تمرين بر روي سرعت زياد اصابت تکنيکها و چرخش ها مدنظر است. ريتم کلي ضرباهنگ کاتا از ديد ناظر خارجي همانند مبارزه يک جنگجوي تنها در محاصره نيروهاي دشمن است که با دليري بسيار و قدرت مافوق تصور در انتها ضربان قلب کاتارو بايستي به حدود 160 ضربه در دقيقه رسيده باشد.

    ساي ها يا ساي فا از زيباترين کاتاها مي باشد.
    در انتها بايد عرض کنم تجربه استادان واقعي کاراته فقط در اثر مرور زمان، تمرين مداوم، فکر کردن به چگونگي کار پيدار کردن راه ها و روش هاي کاملتر براي پیشرفت و اعتلاي کار بدست مي آيد و لاغير. اميدوارم برداشت و درک حقير از مبحث کاتا را به حساب يک شاگرد گستاخ نگذاريد و با راهنمايي و ارشاد بنده را قرين رحمت فرمايد.
    Copyright © kyokushinzcf.com



    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  8. #8
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    کاتا چیست ؟؟

    کاتا تمرینی است ازیک سری حرکات ازپیش تعیین شده و آن نوعی تمرکز متحرک است.
    درسبک کیوکوشین 7عدد کاتا(پری) 6عدد پری اورا 5عدد کاتا پینان و5 عددپينان او را او 12 عدد كاتاي نیمه پیشرفته وپیشرفته وجود دارد همانطورکه گفتیم هركاتا معنی ومفهوم خاصی دارد.

    کاتاهای پری عبارتند از:
    1. تایکیوکوسونوایچ
    2. تایکیوکوسونونی
    3. تایکیوکوسونوسان
    4. گری نوکاتاسونوایچ
    5. گری نوکاتاسونونی
    6. گری نوکاتا سونويون
    7. گرينوكاتنا سونويون


    1- کاتاهای پینان. پینان یک اسم اوکیناوائی است به معنی فکر صلح آمیزو ظاهرا منظورابداع کنندگان آن تقویت روحیه فرهنگی درخارج ازحیطهای رزمی بوده است عبارتند از:
    • پينان سونوایچ
    • پينان سونونی
    • پينان سونوسان
    • پينان سونویون
    • پينان سونوگو

    از اینجا به بعد درجات حرفه ای مدنظره و هنرجو رو به سوی کاراته کا بودن واقعی گام بر میداره توضیح = امیر



    2- سوکینوکاتا= کاتای مشت یاضربه مشت بسته

    3- یانتسو= چهارمین

    4- تنشو= جزء کاتاهای مقدماتی کاراته وبه معنی چرخش دستها است

    5- سانچین نوکاتا= به معنی3 مبارزه

    6- سای فا =آخرین نقطه شکست

    7- گیک سای دای= هجوم اصلی یا بزرگ

    8- سی پاي = به معنی18حرکت است

    9- گیگ سای شو= حمله یا هجوم کوچک

    10- گاریو= اژدهای نشسته یک کاتای پیشرفته است

    11- سی ان چین= آرامش در طوفان یک کاتای پیشرفته است

    12- کانگودای= نگاه کن به آسمان یک کاتا بسیار پیشرفته است.

    13- سوشي هو= 54 حركت يك كاتاي بسيار پيشرفته است .

    درابتدا هنرجويان كيوكوشين با7 عددپري به اسامي تايكيو كاتاسونايچ -ني وسان وگري نوگاتاسونوايچ ني وسان ويون اشنا مي شوند در عين حال بعد از چند ماه تمرين با پري كاتاهاي اوراادامه مي دهند تمرين كاتاي اورا در پيشرفت فنون مبارزه و واكنش هاي دفاعي وتاي ساباكي هنر جو نقش پراهميتي ايفا مي كند


    هر كاتا داراي يك بونكاي مي باشد بونكاي يعني مفهوم ومنظور علمي از هر قسمت كاتا چيست ؟

    شناخت روح معنوي حاكم بر كاتايادگيري بونكاي در درجات بالا بسيار مهم است زيرا به عمق ودليل حركات به ظاهرا نمايشي كاتا پي مي برند.

    بونكاي را معمولابايد نزداساتيد بزرگ وبسيار با تجربه يافت.
    درسبك كيوكوشين كاتا ها به دو دسته تقسيم مي شوندالبته به دو علت

    .1- کاتاهائی که به منظور قدرت یابی وسرعت درحرکات ابداع شده اند

    2- کاتاهائی که به خاطر ایجاد تمرکز وتعادل با کمک تنفسهای ایبوکی طراحی شده اند.
    __________________

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  9. #9
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    اوس
    (به معنای احترام گذاردن به استاد یا حریف)

    تمرینات کلاسهای کیوکوشین بامراسم احترام وذن آغازمی شود دراین مراسم همه افراد کلاس به ترتیب درجه می ایستند وبا فرمان(سی زا) که توسط استاد کلاس گفته می شود دو زانو روی زمین نشسته ودستها رامشت کرده به روی پهلوی بدنشان قرارمی دهند وبافرمان دیگر(ماکسو) توسط فرد ارشد چشمها را می بندند درمدت بسته بودن چشمها هنرجوباید سعی کند به یک موضوع خاص فکرکند وافکار اضافی رااز ذهنش بیرون کندتا درطول جلسه تمرین باآمادگی کافی بتواند فارغ از هرفکر وخیالی آموزش ببیند بعدازچند ثانیه که در دوره های بالا تا چند دقیقه هم می تواند طول بکشد بافرمان مجدد (هی ماکسو)به معنی چشمها بازهمگی چشمها راباز می کنند دستها رامشت کرده روی زمین قرارمی دهند خم شده واحترام می گذارند به روح معنوی کلاس سپس استاد کلاس به سوی هنر جویان می چرخد ودر همان حالت نشسته به فرمان ارشد ترین فرد کلاس همگی خم شده وبه استاد با ادای کلمه(اوس) احترام می گذارند.

    بعدازتمام شدن مدت زمان تمرین درپایان کلاس نیز همین مراسم تکرارمی گردد وبا این تفاوت که قبل از بستن چشمها(ماکسو)سوگند نامه کیوکوشین (متن آن درهمین جزوه موجود است) توسط ارشد کلاس خوانده می شود وهمزمان همه هنرجویان آنرا تکرار می کنند

    هنگام ورود به کلاس هر فرد بایستی دستهایش راکه مشت گره کرده شده است رابه صورت ضربدری از بالا به پایین بیاورد وبااندکی خم شدن ادای احترام به فضای کلاس (دوجو)کند اگر شخصی دیرهنگام به جاسه تمرین برسد بایستی پشت به کلاس دو زانو ودستها به پهلوبنشیند تااستاد به او اجازه ورود به کلاس و تمرین را بدهد طول مدت هر جلسه تمرین از ابتدا تا انتها5/1ساعت (90دقیقه)است که براساس سیستمهای علمی : هوازی - فسفاژن - یا اسید لاکتیک صورت میگیرد.

    کلیه مربیان کیو کوشین کاراته علاوه بر سالها تجربه علمی و دارا بودن اطلاعات علمی ملزم به گذراندن دوره های ویژه مربیگری زیر نظر اساتید دانشگاه و سازمان تربیت بدنی می باشد تا با اصول جدید و روز علم تربیت بدنی آشنا و آگاه باشند.معمولا کلاسهای کیوکوشین کاراته به گونه ای است که هنرجویان هنگام ترک آن احساس لذت وافر و نشاط بی حد می کنند که این حالت مفرح تا جلسه بعد آنها را سر حال و پر انرزی نگاه می دارد.

    توجه : هنرجو ملزم به رعایت قوانین کلاس و احترام گذاشتن به درجه مافوق خود می باشد. در کلاس کیو کوشین همه افراد در هر رده سنی و موقعیت اجتماعی بایستی پابرهنه بدون هیچ وسیله اضافی از قبیل ساعت، انگشتر و عینک و ... و با لباس مخصوص کاراته (گی) که کمر بند روی آن بسته شده است حضور داشته باشند و تنها تفاوت افراد در کلاس رنگ کمر بند آنها است که حاکی از میزان تجربه و طول سالیان تمرین می باشد. رده های مختلف در کیو کوشین عبارت است از ده کلاس زیر کمر بند سیاه از کیو یک تا کیو ده.
    __________________

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  10. #10
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    پیش فرض

    مفهوم کمربند در کیوکوشین

    کمربند کاراته که در اصطلاح به آن (اوبی) می گویند در ظاهر بدرد بستن دور لباس می خورد تا پیراهن کاراته باز نشود.

    ولی برای آنانیکه با هنرهای رزمی آشنائی دارند این کمربند مفهومی عمیق تر از یک بند یا ریسمان لباس داشته و معنائی سمبولیک و فلسفي دارد .

    اولین راه درک معنی کمربند از راه رنگ آنست.در ابتدا تنها کمر بند سفید بوده وقتی شخصی بر اثر سالها تمرین و بستن آن کمربند رنگ کمربند تیره نزدیک به قهوه ای می شد(چون کمربند را نمی شستند) و بعد از سالیان دیگر در اثر مرور زمان و خاک و چربی دستها رنگ کمربند تیره و به سیاهی میزد و معلوم بود شخص تجربه زیادی در تمرین دارد.

    منظور این است که رنگ کمربند یک کاراته کا تنها نشانگر درجه فنی و تکنیکی او نیست بلکه نشان دهنده رشد شخصیت انسانی و اجتماعی اونیز هست

    Copyright © kyokushinzcf.com.
    __________________

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/