95186

متخصصان دانشگاه‎ پنسیلوانیا در یک مطالعه جدید تاکید کردند مصرف این خوراکی نقش‎ بسیار مهمی‎ در حفظ و ارتقای سطح سلامت‎ انسان‎ دارد.

قارچ‌ها حاوی‎ مقـدار زیادی‎ از «اوگوتیونین»‎ هستند که‎ خواص‎ آنتـی‎ اکسیدانی‎‎ بسیار قوی‎ از خود نشان‎ می‌دهد و فقط به‎‎ وسیله قارچ‎ تولید می‌شود.
به گزارش ایسنا- سایت پاتوق۹۸ : ، این محققان تاکید کردند که قارچ حاوی ماده‌ای موسوم به «پسیلوسیبین» که برای بدن بسیار مفید بوده و خاصیت ضد پیری دارد.
به گزارش مجله علمی نیوسانتیست، محققان همچنین در بررسی‌های خود نشان داده‌اند که قارچ تاثیر معجزه‌آسایی در کاهش اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان دارد.
محققان‎‎ دانشگاه‎ پنسیلوانیا می‌گویند قارچ‌ها حاوی‎‎ مقدار زیادی آنتـی‎ اکـسیـدان‎ هستند و مصرف‎ این‎ ماده‎ غذایی‎‎ می‌تواند خطر ابتلا به‎ بیماری‌های حاد را کاهش‎ دهد.
بنا براین گزارش، قارچ‌ها حاوی‎ مقـدار زیادی‎ از «اوگوتیونین»‎ هستند که‎ خواص‎ آنتـی‎ اکسیدانی‎‎ بسیار قوی‎ از خود نشان‎ می‌دهد و فقط به‎‎ وسیله قارچ‎ تولید می‌شود.
مهمترین مزیت‎ قارچ‎ در مقایسه‎‎ با میوه‌هـا و سبـزی‎‌هـای حاوی آنتی‎ اکسیدان‎‎ این است‎ که‎‎ بـا پـختـه شدن‎‎‎‎ این ماده‎ غذایی‎ ارگوتیونین آن برخلاف‎ آنتی‎ اکسیدان‌هـای‎‎ میـوه‎‎ و سبـزی تجـزیـه نمی‎‎‎شود و خاصیت‎ آنتی اکسیدانی خـود را از دست‎ نمی‎‌دهد. قارچ‎ به‎ طور معمول ۱۲ برابر سبوس‎ آرد و چهار برابر جگر مرغ آنتی‎ اکسیدان‎ دارد.