نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: تصاویر:مرد جوان با دیدن پیامک های مشکوک ،همسرش را درملاءعام كشت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

تصاویر:مرد جوان با دیدن پیامک های مشکوک ،همسرش را درملاءعام كشت

879546544554

مرد قصاب در پي اختلاف‌هاي شديد خانوادگي، همسرش را مقابل چشمان حيرت‌زده مردم با كارد از پا درآورد.
    به گزارش گروه خواندنی های مشرق، بعدازظهر دوشنبه درگيري و مشاجره شديد زوج جواني در چهارراه اقدسيه، توجه مردم و رهگذران را جلب كرد. لحظاتي بعد هم مرد خشمگين مقابل چشمان حيرت‌زده مردم با كاردي كه در دست داشت همسرش را به قتل رساند و ضربه‌اي نيز به بدن خودش زد. در حالي كه پيكرهاي خونين زوج جوان در پياده‌رو افتاده بود شاهدان با پليس و اورژانس تماس گرفته و كمك خواستند.
    دقايقي بعد با حضور مأموران كلانتري 123 نياوران و امدادگران اورژانس، زن و شوهر جوان به بيمارستان منتقل شدند اما محبوبه بر اثر شدت خونريزي و جراحات جان باخت اما حامد زنده ماند.

بنابه گزارش هاي به دست آمده همگي شاهدان با بيان اظهاراتي مشابه عنوان كردند كه در روز حادثه ناگهان صداي جيغ زني را شنيدند و به محض حضور در محل بدن خون‌آلود زني كه روي زمين افتاده بود را ديدند كه در كنار او مرد ميانسالي كه چاقويي در دست داشت و از ناحيه شكم دچار خونريزي شده بود، افتاده بود.
    86893 937
    از سوي ديگر - قاضي رسولي - بازپرس كشيك ويژه قتل و تيم ويژه جنايي با اطلاع از جنايت به تحقيق در اين باره پرداختند. حامد كه خود را قصاب و معتاد به ماده مخدر «شيشه» معرفي مي‌كرد گفت: حدود 3 سال قبل با محبوبه ازدواج كردم و فرزندي هم نداريم. چندي قبل به طور اتفاقي چند پيامك در تلفن همراه همسرم مشاهده كردم كه از سوي فرد ناشناسي ارسال شده بود. با ديدن پيامك‌ها بشدت عصبي و ناراحت شدم. وقتي از محبوبه توضيح خواستم جواب‌هاي سربالا داد.اما پس از بررسي‌هاي بيشتر دريافتم پيامك‌ها از سوي يكي از بستگان دورم براي همسرم ارسال شده است. بعد هم بر سر همين موضوع با هم اختلاف پيدا كرده و سعي كردم رفت و آمدهاي همسرم را بيشتر كنترل كنم. امروز هم دوباره با او درگير شدم كه محبوبه به حالت قهر از خانه خارج شد.
    وقتي دنبالش رفتم تا او را برگردانم جر و بحث‌مان شدت گرفت و يك لحظه از حالت عادي خارج شده و او را زدم. با ديدن پيكر خونين همسرم پشيمان شدم و با همان كارد خودزني كردم، چرا كه عاشق همسرم بودم و نمي‌خواستم او را بكشم اما نمي‌دانم چرا اين اتفاق تلخ افتاد.

86785 196
    متهم پس از اين اعتراف‌ها بازداشت و در بيمارستان تحت مراقبت‌هاي پليسي قرار گرفت تا پس از بهبودي كامل به اداره دهم پليس آگاهي منتقل شود.

[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

قتل یک زن با چاقو در خیابان پاسداران + عکس

همسرکشی وحشتناک در پیاده‌رو
    قتل یک زن با چاقو در خیابان پاسداران
    r t kh l t kh
    كساني كه حوالي ظهر دوشنبه گذشته براي بنزين زدن به پمپ بنزين خيابان پاسداران رفته بودند شاهد كشته شدن زني توسط شوهرش بودند.
    r b kh l b kh
    كساني كه حوالي ظهر دوشنبه گذشته براي بنزين زدن به پمپ بنزين خيابان پاسداران رفته بودند شاهد كشته شدن زني توسط شوهرش بودند.

به نوشته «اعتماد»، سرهنگ كارآگاه آريا حاجي‌زاده اظهار داشت: «حوالي ظهر روز ۲۴ مرداد ماه جاري مرد ميانسالي با ضربات چاقو همسر خود را مجروح كرد و پس از آن نيز دست به خودزني زد».

25803 255

وي افزود: «با وجود حضور عوامل اورژانس در محل حادثه و انتقال هر دو مجروح به بيمارستان و با وجود اقدامات تيم پزشكي مريم، همسر اين مرد، در اثر خونريزي شديد جان خود را از دست داد.»

با اعلام خبر قتل «مريم» توسط شوهرش قاسم، پليس آگاهي و قاضي كشيك ويژه قتل دادسراي جنايي تهران، عوامل اداره دهم پليس آگاهي و قاضي رسولي بازپرس شعبه پنجم ويژه قتل دادسراي امورجنايي تهران در محل حادثه حضور يافتند و پرونده جهت تحقيقات تخصصي در اختيار كارآگاهان اداره دهم قرار گرفت.

بنابه گزارش هاي به دست آمده همگي شاهدان با بيان اظهاراتي مشابه عنوان كردند كه در روز حادثه ناگهان صداي جيغ زني را شنيدند و به محض حضور در محل بدن خون‌آلود زني كه روي زمين افتاده بود را ديدند كه در كنار او مرد ميانسالي كه چاقويي در دست داشت و از ناحيه شكم دچار خونريزي شده بود، افتاده بود.

بنابه اظهارات شاهدان عيني اين مرد در حالي كه نقش بر زمين شده بود دايما فرياد مي‌زد كه همسرش مريم را كشته است.

براساس اطلاعات به دست آمده از شاهدان صحنه جنايت و قطعي اعلام شدن ارتكاب جنايت از سوي قاسم كه همسرش مريم را به قتل رسانده است قرار بازداشت موقت اين مرد از سوي مقام قضايي صادر شد.

گفتني است، با تكميل اقدامات درماني متهم جهت انجام تحقيقات درباره انگيزه ارتكاب جنايت به اداره دهم ويژه قتل پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل خواهد شد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

3. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)