سركه را روی آن بدهيد و نمك و فلفل بپاشيد و بگذاريد خنك شود، سپس در يخچال بگذاريد تا ببندد. اين سالاد را گرم هم می خورند...
موادلازم :
سیب زمینی پخته، پوست شده و نگینی شده 1 کیلو
آب مرغ یا آب قلم 1 پیمانه
لبو ی کوچک رنده شده 1عدد
تخم مرغ آب پز سفت 2 عدد
خیار شور خورد شده 1عدد
جعفری ساطوری شده 2-3 شاخه
سس مایونز 1 پیمانه
سرکه 1قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
سيب زمينی را در ظرف سالاد بريزيد و آب مرغ يا آب قلم داغ و سس مايونز و سركه را روی آن بدهيد و نمك و فلفل بپاشيد و بگذاريد خنك شود. سپس در يخچال بگذاريد تا ببندد. اين سالاد را گرم هم می خورند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)