روزنامه جامجم نوشت: مردی که برای سرقت به خانه یک شهروند در شهریار رفته و 3 روز در آنجا مانده بود، هنگام خواب از سوی صاحبخانه دستگیر شد.
چند روز پیش اعضای یک خانواده در شهریار پس از بازگشت از سفر مشاهده کردند، اثاثیه خانه به هم ریخته و مردی غریبه در یکی از اتاقها به خواب عمیقی فرو رفته است. در پی این ماجرا، مرد صاحبخانه ابتدا دست و پای سارق را بست تا مانع فرار او شود سپس موضوع را به پلیس 110 خبر داد.
دقایقی بعد ماموران با حضور در محل، دزد جوان را دستگیر کردند. با انتقال متهم به پلیس آگاهی شهریار وی گفت: چند هفته پیش از زندان آزاد شدم و مواد مخدر (کراک و شیشه) مصرف میکنم. دوباره سرقت از منازل را شروع کردم تا اینکه چند روز پیش که درصدد شناسایی خانهای برای سرقت بودم، اعضای خانوادهای را دیدم که چمدان به دست از خانهشان بیرون میآیند.
همان موقع تصمیم به دزدی از آن خانه گرفتم. چند ساعتی در آن محله پرسه زدم و با اطمینان از اینکه صاحبخانه بر نمیگردد، نیمهشب با تخریب قفل در ورودی، وارد خانه شدم.
متهم با اشاره به سرقت اموال شاکی گفت: تمامی اتاقهای خانه را بررسی کرده و اثاثیهها را به هم ریختم تا عاقبت پس از چند ساعت پول، طلا، اموال قیمتی و دفترچه حساب بانکی و کارتهای اعتباری شاکی و خانوادهاش را پیدا کردم و درون کیفی قرار دادم و به دلیل خستگی در همان جا خوابم برد.
به خاطر اینکه جایی برای ماندن نداشتم، روز دوم که دوباره به خواب رفتم، زمان بیدار شدن متوجه شدم صاحبخانه دست و پایم را بسته است.
بنابر این گزارش، متهم با قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه اول دادسرای شهریار روانه زندان شد. تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)