نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: وعده نابودی فیس‌بوک در چهاردهم آبان!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

وعده نابودی فیس‌بوک در چهاردهم آبان!

به گزارش فارنت و به نقل از پی‌سی‌مگزین گروه هکری انونیموس (Anonymous) که این روزها بر خلاف معنای نام خود، نام بزرگی برای خود دست و پا کرده است در اطلاعیه‌ای وعده داد که در روز پنجم نوامبر (۱۴ آبان) شبکه اجتماعی فیس‌بوک را به جرم نقض حریم خصوصی کاربران به طور کامل نابود کند.
    این گروه هکری در اطلاعیه خود در یوتیوب آورده است: فیس‌بوک اطلاعات را به آژانس‌های دولتی می‌فروشد و به شرکت‌های امنیتی اطلاعاتی برای جاسوسی از مردم سرتاسر جهان دسترسی مخفی اعطا کرده است.
    Facebook vs Anonymous
    انونیموس در ادامه پیام خود با هشدار در خصوص نقض فراروان حریم خصوصی کاربران در فیس‌بوک اعلام کرده است که برخی از این شرکت‌ها که خود را کلاه‌سفید می‌نامند برای حکومت‌هایی همچون مصر و سوریه مشغول به فعالیت هستند.
    این موضوع همواره از سوی فیس‌بوک رد شده است که اطلاعات کاربران را بدون موافقت کاربران با طرف سومی به اشتراک گذاشته باشد.
    این گروه هکری با اشاره به تاریخ ۱۴ آبان اعلام کرده است که این شبکه اجتماعی پس از این تاریخ دیگکر به ارائه سرویس به کاربران قادر نخواهد بود و از کاربران فیس‌بوک خواسته است تا برای دفاع از آزادی اطلاعات و حفظ حریم شخصی خود به کمپین نابودی فیس‌بوک ملحق شوند.
    این گروه همچنین به کاربران فیس بوک هشدار داده است که هر فعالیتی که در فیس‌بوک انجام می‌دهید در آن ثبت می‌شود و حتی اگر اکانت خود را پاک کنید باز هم اطلاعات شخصی شما از بین نخواهد رفت.
    البته با توجه به نوع فعالیت این گروه هکری نمی‌توان مسئولیت این اطلاعیه را به طور کامل متوجه آنان دانست چرا که با توجه به ناشناس بودن اعضای این گروه به طور طبیعی هر کسی می‌تواند با راه‌اندازی یک کانل ویدیوئی در یوتیوب و یک اکانت توئیتر موضوعی این چنینی را با موضوع عملیات فیس‌بوک خبرسازی کند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    به نام خدا
    والله اینها حتما زده به سرشان که شبکه اجتماعی خودشان را گسترش بدن که خیال باطلی هست ، اگه دقیق یادم باشه سال 2003 گروه خودشان را تشکیل دادن و از سال 2008 شروع به فعالیت رسمی با عنوان آزادی در نت شروع به تبلیغ کردند و اوایل به حملات ddos attack دست میزدند ، بعد هم که گوگل اومد صفحه اینها را حذف کرد و اینها اومدن برای خودشان شبکه اجتماعی راه انداختن
    http://anonplus.bombshellz.net/

( راستی عضویتش آزاد بود فکر کنم )
    چند وقت قبل هم اعلام کردن ما سایت های ناتو را هک کردیم و چند تا هم سند ارائه دادن و ناتو هم گفت دروغ هست و خلاصه معلوم نشد راست یا دروغ ولی به گروههای امنیتی اعلام شد رد اونها را بگیرند که همین مساله ردیابی اعضا را در برداشت و چند تاشون را هم گرفتن ولی کلا اینها از هر جای دنیا دارند عضو میگیرند و خلاصه مطلب اینکه نمیذارند ملت به کار و زندگی خودشان برسند و هی باید بگیر و ببند کنند با اینها !
    حتی به Visa و PayPal هم یادمه حملاتی داشتند ولی نتیجه زیادی به دست نیاوردن
    اما در مورد گوگل و فیس بوک باید بگم حق با اینها هست و هر دو تا دارند جاسوسی میکنند و دقیقا تبدیل به غول شدن این دو تا هم به همین دلیل هستش .
    کلیه اطلاعاتی که در اینها وارد میکنید و همچنین تمام چیزهایی که در گوگل جستجو میکنید تماما ثبت میشه
    سیستم ماهواره ای و تعیین مکان گوگل خارق العاده قوی هست و حتی از ماهواره ها و نرم افزارهای ناسا ارث هم قویتر و بسیار دقیقتر عمل میکنه طوری که به راحتی میشه رنگ در خانه شما و ماشین شما و نوع اون را تشخیص داد .
    امنیت در دنیای مجازی معنی خاص و کاملی نداره و باید بگم فیس بوک که هیچ خود گوگل هم کم کم داره احساس خطر میکنه و امیدوارم روزی هر دو نابود بشند تا جهان مجازی ، جهانی پاک و آزاد باشه و حریم خصوصی افراد در اون محترم شمرده بشه و قدرت داشتن دلیل بر تجاوز به حریم ها و اطلاعات نشه
    همگی شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

4. 2 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)