''محمدرضا ساکت'' افزود:''عليرضا رحيمي''سابقه بازي در تيم فوتبال سپاهان را دارد و سالها به عنوان کاپيتان براي اين تيم زحمت کشيده و علاوه بر آن،سالها به عنوان مديرکل تربيت بدني استان و رياست فدراسيون هندبال به ورزش کشور خدمت کرده است.
وي در باره پست جديدش در هيات مديره باشگاه سپاهان،گفت: براساس تصميم هيات مديره باشگاه،مقرر شد به عنوان نايب رييس هيات مديره، تجربه 20 ساله خود را در اختيار دوستانم در هيات مديره اين باشگاه قرار دهم.
مديرعامل سابق باشگاه سپاهان درباره کناره گيري اش از اين سمت نيز گفت: از پنجم آبان سال 1381 فعاليتم را در باشگاه سپاهان به عنوان مديرعامل آغاز کردم و پنجم مردادماه سالجاري دوره سوم مديريتم در اين باشگاه پايان يافت.
وي افزود: ديگر از لحاظ جسمي شرايط لازم را براي ادامه فعاليت به عنوان مديرعامل نداشتم و نوعي دلزدگي براي فعاليتهاي من در اين باشگاه بوجود آمده بود.
ساکت اظهارداشت بدليل فشارهاي کاري علاقمند بودم تا مسووليت اجرايي باشگاه را به فرد ديگري واگذار کنم.
وي افزود: خوشبختانه استعفايم پذيرفته شد اما قرارشد کماکان بعنوان يکي از اعضاي هيات مديره تجارب خود را در اختيار هيات مديره قرار دهم.
ساکت از اظهار نظر در باره وضعيت ''خسرو حيدري'' خودداري کرد و افزود: در اين راستا قرار است رييس هيات مديره باشگاه اظهار نظر کند.
مديرعامل سابق باشگاه سپاهان درباره اظهارات اخير ''امير قلعه نويي'' مبني بر اينکه عامل جدايي اين مربي از سپاهان، ميزان مبلغ قراردادش نبوده است،گفت:در مذاکراتي که با اين مربي داشتيم ،وي مرتب بر حفظ بازيکنان و جذب بازيکنان مورد نظر تاکيد داشت اما رقم جديدي را مطرح نکرد.
وي درعين حال تصريح کرد: قلعه نويي در مذاکرات ياد شده ، به اين نکته اشاره کرد که استيل آذين رقمي فراتر از رقم قرارداد فصل گذشته اش با سپاهان به او پيشنهاد کرده اما بدليل سپاهان اين پيشنهاد را رد کرده است.