محققان برای پی بردن به ارتباط بین قدرت شنوایی و تأثیر آنتیاکسیدانها بر آن، 2956 زن و مرد بالای 50 سال را به مدت پنج سال تحت نظر گرفتند.
افراد شرکت کننده در این پژوهش اطلاعاتی را در خصوص رژیم غذایی خود در اختیار این محققان قرار میدادند و محققان نیز قدرت شنوایی آنها را بررسی میکردند.
پس از اتمام مطالعات و بررسیهای انجام شده، محققان به این نتیجه رسیدند افرادی که به میزان قابل توجهی ویتامین A و E مصرف کردهاند کمتر به زوال قدرت شنوایی مربوط به کهولت سن مبتلا شدهاند.
در واقع اگر بخواهیم دقیقتر بگوییم افرادی که ویتامین A ی زیادی مصرف کردهاند به میزان 47 درصد و افرادی که ویتامین E زیادی جذب کردهاند 14 درصد کمتر به مشکلات شنوایی مبتلا شدهاند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)