ویتامین‌های A و E از قدرت شنوایی ما حفاظت می‌کنند


3v25d17jlupd7c8n44x
افراد مسنی که مواد غذایی سرشار از ویتامین‌های A و E مصرف می‌کنند کمتر از دیگران در معرض ابتلا به مشکلات شنوایی قرار می‌گیرند.
مطمئناً پیش از این در خصوص خواص بی‌شمار آنتی اکسیدان‌ها زیاد شنیده‌اید. این مواد مغذی از سیستم قلبی عروقی حفاظت کرده، از ابتلا به برخی از سرطان‌ها و همچنین پیری پوست پیشگیری می‌کنند و خواص دیگری نیز دارند که نمی‌توان در این مطلب کوتاه به آن‌ها اشاره کرد.

اخیراً محققان دانشگاه سیدنی استرالیا به این نتیجه رسیده‌اند که بعضی از این آنتی‌اکسیدان‌ها به ویژه ویتامین‌های A و E احتمال ابتلابه زوال قدرت شنوایی (که در نتیجه‌ی کهولت سن بروز می‌کند) را کاهش می‌دهند.
محققان برای پی بردن به ارتباط بین قدرت شنوایی و تأثیر آنتی‌اکسیدان‌ها بر آن، 2956 زن و مرد بالای 50 سال را به مدت پنج سال تحت نظر گرفتند.
افراد شرکت کننده در این پژوهش اطلاعاتی را در خصوص رژیم غذایی خود در اختیار این محققان قرار می‌دادند و محققان نیز قدرت شنوایی آن‌ها را بررسی می‌کردند.
پس از اتمام مطالعات و بررسی‌های انجام شده، محققان به این نتیجه رسیدند افرادی که به میزان قابل توجهی ویتامین A و E مصرف کرده‌اند کمتر به زوال قدرت شنوایی مربوط به کهولت سن مبتلا شده‌اند.
در واقع اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم افرادی که ویتامین A ی زیادی مصرف کرده‌اند به میزان 47 درصد و افرادی که ویتامین E زیادی جذب کرده‌اند 14 درصد کمتر به مشکلات شنوایی مبتلا شده‌اند.