نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: در اکسپلورر کلید f1 را هرگز فشار ندهید! (تا هک نشوید)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    در اکسپلورر کلید f1 را هرگز فشار ندهید! (تا هک نشوید)

    در اکسپلورر کلید F1 را هرگز فشار ندهید! (تا هک نشوید)
    L128570102640
    مایكروسافت درباره آسیب‌پذیری جدیدی كه ممكن است توسط هكرها برای نصب ویروس در رایانه قربانیان مورد استفاده قرار بگیرد، به كاربران اینترنت اكسپلورر هشدار داد.

    به گزارش ایسنا، این حفره امنیتی به شیوه كار VBScript مایكروسافت با فایل‌های كمكی ویندوز در اینترنت اكسپلورر مربوط است اما برای اجرا شدن حمله، كاربر قربانی باید كلید F1 را فشار دهد.

    طبق اعلام مایكروسافت، تحلیل‌های انجام گرفته نشان داده در صورتی كه كاربران این كلید را فشار ندهند، آسیب‌پذیری مذكور قابل بهره‌برداری نخواهد بود. به دلیل نیاز به فشردن كلید F1 اجرا شدن این نوع حمله دشوار دانسته شده اما حملات مبتنی بر وب در طی چند سال گذشته منبع عمده انتشار نرم‌افزار مخرب شناخته شده‌اند.

    این حفره جدید كه در ویندوز 2000، ویندوز XP و ویندوز سرور 2003 قابل بهره‌برداری است، توسط یك محقق امنیتی كشف شده كه جزئیات آن را چند روز قبل در اینترنت منتشر كرد.

    مایكروسافت اطمینان داد كه این حفره در هیچ حمله آنلاینی مورد بهره‌برداری قرار نگرفته است اما مشخص نكرد این آسیب پذیری را در دور بعدی به‌روزرسانی امنیتی‌اش ترمیم می‌كند یا خیر.

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/