نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: قصاص عامل جنایت «پل مدیریت» در ملأعام

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

قصاص عامل جنایت «پل مدیریت» در ملأعام

قصاص عامل جنایت «پل مدیریت» در ملأعام

بعد از اظهارات شهود پرونده، كوشا متهم پرونده در جایگاه قرار گرفت و با بیان این نكته كه قتل را قبول دارم جزئیات و انگیزه خود را از وقوع قتل بیان كرد.
    دادگاه كیفری استان تهران، قاتل پرونده قتل در پل مدیریت را به قصاص در ملأعام محكوم كرد.

به گزارش فارس، جلسه محاكمه عامل قتل دختر دانشجویی در منطقه پل مدیریت صبح امروز از ساعت 11 در تالار امام خمینی (ره) دادگاه‌های كیفری استان تهران و به ریاست قاضی عزیز محمدی آغاز شد.

در این جلسه بعد از اظهارت نماینده دادستان در دفاع از كیفرخواست دختر جوانی كه در روز حادثه به همراه مقتول بود و 3 شاهد دیگر حادثه در جایگاه قرار گرفتند و مشاهدات خود را بیان كردند.

بعد از اظهارات شهود پرونده، كوشا متهم پرونده در جایگاه قرار گرفت و با بیان این نكته كه قتل را قبول دارم جزئیات و انگیزه خود را از وقوع قتل بیان كرد.

بعد از شنیدن اظهارات وكیل مدافع متهم، كوشا آخرین دفاع خود را بیان كرد و سپس قاضی عزیز محمدی ضمن ختم جلسه متهم را به قصاص و اجرای حكم در ملاءعام محكوم كرد. همچنین وی از جنبه عمومی مجروح كردن دوست مهسا (مقتول) تبرئه شد.

جرئیات اظهارات متهم، شاهدان، دوست مقتول و وكلای مدافع متعاقبا منتشر می‌شود.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

صبح امروز عامل جنايت در پل مديريت تهران كه با ضربات چاقو دختر دانشجويي را به قتل رسانده بود، پاي ميز محاكمه قضات دادگاه كيفري خواهد ايستاد.
    29307 384 به گزارش «جام‌جم»، پارسا، دانشجوي رشته ادبيات به دليل علاقه يك‌طرفه به دختري به نام مهسا كه هم‌دانشگاهي او بود، پس از بي‌توجهي اين دختر روز 15 تير امسال او را با يك دستگاه موتورسيكلت تعقيب كرد و با حمله به اين دختر و دختر جوان ديگري كه مهسا را همراهي مي‌كرد، او را با بيش از 40 ضربه چاقو به قتل رساند، اما هنگام فرار از سوي مردم دستگير شد.
    با گزارش اين جنايت به بازپرس رسولي در دادسراي جنايي، مشخص شد دختر جوان به علت شدت جراحات جان باخته است و ديگر دختر دانشجو نيز مجروح و به بيمارستان انتقال يافته است.با شروع تحقيقات از متهم، وي با اعتراف به قتل دختر جوان گفت: از 4 سال پيش به مقتول علاقه پيدا كرده بودم، اما او به من توجهي نداشت و اين موضوع باعث شد تا كينه او را به دل گرفته و سرانجام مرتكب جنايت شوم.
    با انتشار خبر اين جنايت هولناك، به دستور قاضي اميرآبادي، معاون دادستان و سرپرست دادسراي جنايي پرونده به صورت ويژه رسيدگي و با صدور قرار مجرميت و كيفرخواست از سوي بازپرس ويژه قتل تهران، به دادگاه كيفري ارسال شد. بنابراين گزارش، اين متهم در تحقيقات با اعتراف به جنايت و بازسازي صحنه قتل، امروز در شعبه 71 دادگاه كيفري تهران با حضور 5 قاضي به صورت ويژه محاكمه و حكم قانوني صادر خواهد شد.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

4. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)