سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی در جلسهای که با خبرنگاران داشت، حرفهای عجیبی زد.
به گزارش خبرآنلاین؛ پژمان معتمدی صبح امروز در جلسهای که با خبرنگاران داشت، اتهاماتی را متوجه نایب رئیس سابق فدراسیون دوومیدانی کرد که باعث تعجب همه خبرنگاران شد. او گفت: «بعضیها قبل از مسابقات قهرمانی آسیا که در کوبه ژاپن برگزار شد میخواستند حاشیهسازی کنند و همین باعث شد بچهها در تهران از نظر روانی به هم بریزند. آقای علیجانی به 6 نفر از بچههای تیم ملی دوومیدانی پیشنهاد پرداخت 15 میلیون تومان پول را میدهد، به شرطی که این 6 نفر همراه تیم ملی به ژاپن نروند. البته بچهها به ژاپن رفتند ولی شان ورزشکارها خیلی بالاتر از این حرفهاست. مثلا حدادی شخصیت اجتماعی دارد که با یک میلیارد برابری میکند. او باید از قهرمانی آسیا دفاع میکرد.»
معتمدی ادامه داد: «این حرکت با امتناع روحالله عسگری از همراهی تیم به بهانه پرداخت نکردن فاکتورهایش استارت خورد ولی هیچ ورزشکار دیگری این کار را نکرد.» سرپرست دبیری فدراسیون در مورد روزهایی حرف میزند که شایعه شده بود برخی از اعضای تیم ملی نمیخواهند همراه با کاروان ایران به مسابقات قهرمانی آسیا بروند. البته این اتفاق رخ نداد اما حالا و پس از گذشت چند هفته از آن ماجرا، معتمدی میگوید آن شایعات حاصل پیشنهادی بوده که نایب رئیس سابق فدراسیون به دوومیدانیکاران داده است.
البته عیدی علیجانی، نایب رئیس سابق فدراسیون دوومیدانی در مقابل حرفهایی که معتمدی زده از خود دفاع میکند: «چنین چیزی صحت ندارد. تکذیب میکنم. من اصلا با بچهها هیچ تماسی نداشتم. اگر سندی هست بیایند رو کنند. فقط یک دفعه احسان حدادی به من گفت من به ژاپن بروم یا نه؟ که من هم گفتم به من ربطی ندارد که چه کار میکنی ولی این را بدان که تو با رکورد 69 متر نباید در آسیا به کسی ببازی.»
معتمدی به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی حاضر نیست نامی از 6 ورزشکاری که به آنها پیشنهاد رشوه شده ببرد اما آنهایی که از ریز اخبار دوومیدانی با خبر هستند میدانند آن 6 نفر کدامها هستند. کاوه موسوی، پرتابگر چکش تیم ملی یکی از نفراتی است که گفته میشود بین آن 6 ورزشکار بوده اما حتی خود کاوه موسوی هم این موضوع را تکذیب میکند. او میگوید: «اصلا چنین پیشنهادی نشده بود. ما هیچ صحبتی با علیجانی نکردیم. بچهها به خاطر یک سری حساب و کتابهایی که در فدراسیون داشتند و کمبودهایی که وجود داشت نمیخواستند به ژاپن بروند اما در نهایت تصمیم گرفتند به خاطر تیم ملی، بروند و مسابقه بدهند.»
یکی دیگر از 6 ورزشکاری که مورد نظر معتمدی است نیز با این شرط که نامش منتشر نشود میگوید: «من هیچ تماسی با آقای علیجانی نداشتم. آخرین بار در مراسم ختم پدر کفاشیان در مسجد شهرک غرب او را دیدم. حتی در ژاپن هم ایشان را ندیدم. اصلا هم چنینن چیزی نیست که به ما پیشنهاد پول داده باشند.»
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)