به نام خدا
با عرض سلام خدمت همه کاربران و همکاران عزیزم ، به اطلاع میرسانم که پنج روز قبل به طور ناگهانی سرور دانلود سایت داون شده و از دسترس ما به طور کامل خارج گردید که پس از پیگیری بسیار و مکاتبات با فروشنده ایرانی به ما اعلام کردند که سرور از طرف دیتاسنتر توقیف شده چون ما ایرانی هستیم و اونها فهمیدن که سرور توسط یک ایرانی خریداری و در حال استفاده است !!!!
اما جالبتر از این توقیف که فروشنده قول مساعد به رفع آن حداکثر تا فردا را به ما داده این است که چرا ما ؟ این چندین و چندمین بار هست که سرورهای خریداری شده توسط گروه ما در آمریکا و کانادا توقیف میشوند و حادثه تلخ از دست رفتن کلی دیتاسنتر سایت در اواخر سال 88 نیز یکی از آنها بود و پس از آن تصمیم گرفتیم سایت ها و دیتاسنترها را بر روی هاست های ایرانی و یا شرکت هایی که کشورشان با ایران مشکل ندارد میزبانی کنیم که در حال حاضر سه سرویس در اختیار گروه است که از شرکتهای هاست دی ال ، شرکت تندیس وب و شرکت پویا هاست خریداری کرده ایم ولی با توجه به حجم فایلهای پرتال نرم افزاری و همچنین موارد مصرفی کمی هم برای فروم چهار مجبور به میزبانی فایلها در آمریکا هستیم چرا که سرور قبلی واقع در یونان جوابگوی کاربرانمان نبود .
اما اعتراض من نه به آمریکایی که به ایرانی است .
چرا ما در کشور خودمان دیتاسنتر نداریم ؟ چرا سایتهای گروه ما توسط سازمان ارشاد ایران فیلتر شده اند ؟باید من هم به درخواست ها و ایمیل های اونها جواب مثبت بدم تا لااقل از طرف اونها حمایت بشم ؟ تا کی باید از هر دو طرف تحت فشار قرار بگیریم ؟
به چه دلیل آدرس forum.azardl.com فیلتر است ؟ مگر در اون فروم چه چیزی وجود دارد که خلاف حساب میشود ؟ یا ما چون پارتی در وزارت و سازمان نداشتیم سایت ما فیلتر شده بود ؟ همیشه باید روابط بر ضوابط حکمفرما باشد ؟ امروز بسیاری از سایتها عکس هنرپیشه های خارجی را با عرض معذرت با مایو هم میذارند ، بخش موسیقی و فیلم دارند ولی احدی با اونها کاری ندارد !!!! چرا ؟ مگه اونها که دارای اون رتبه های بالا هم هستند را نمیبینند آقایون ؟ باید از چند جهت تحت فشار باشیم ؟ روزی سرورهامون از طرف دهها گروه مشخص تحت حمله قرار میگیرد ولی خیال باطل است نفوذ به این سایت و تا هستم اجازه این کار را نمیدم حداقل در مجموعه یک که کاملا تحت مسایل امنیتی است این اتفاق را نخواهیم دید ولی فریادمان را کجا باید بزنیم ؟ آیا مساله سبیل چرب کردن است ؟ آیا مساله داشتن نفوذ و رابطه است ؟ گاهی با خود فکر میکنم اشتباه از ما است که در این مجموعه فقط و فقط فکر علم و دانش و فرهنگ جامعه هستیم تا این همه بلا سر ما بیاید .
ضمن پوزش از همگی شما عزیزان بابت مشکل دار بودن لینکها اگه تا سه روز آینده مشکل حل نشود سرور سایت را تغییر خواهم داد هر چند اعلام کرده اند تا فردا مشکل حل خواهد شد .
حاج آقا صلح جو اول باید خودمان را اصلاح کنیم بعد به فکر جنگ فرهنگی و سایبری با عوامل خارجی باشیم .
تا زمانی که کسانی دست در کار دارند که معلوم نیست چرا موارد بالا رخ میدهد خود ما آب در آسیاب دشمانمان میریزیم .
همگی شاد و پیروز باشید
مدیریت و مسئول و پشتیبان کل گروه p30ask
محمد محمدزاده
www.AzarDL.com
www.P30Ask.com
www.AzarMob.com
www.AzarGraphic.com
www.AzarDL.org
www.P30Ask.net
www.DvbFilm.com
www.pc4you.ir
( برای اولین بار حرفی را نه از طرف گروه که از طرف خودم میگم تا اگر مشکلی هست برای محمد باشه نه کسی ، چرا که ایرانی آریایی است و آریا آزاد و سربلند )
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)