نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: مرگ ملی پوش زن در دریاچه سدارومیه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

مرگ ملی پوش زن در دریاچه سدارومیه

مرگ ملی پوش زن در دریاچه سدارومیه

یكی از بانوان ملی پوش قایقرانی به علت واژگونی قایق خود در سد شهر چایی ارومیه جان خود را از دست داد.

به گزارش ایسنا، "زهرا فرجی" قایقران ملی پوش آذربایجان غربی جمعه به همراه یكی دیگر از هم تیمی های خود " رویا عباسی" در اثر واژگونی یك دستگاه جت اسكی در سد شهر چایی ارومیه دچار حادثه شدند كه در این سانحه، رویا عباسی با كمك مردم بومی منطقه‌ی سیلوانا توانست نجات پیدا كند اما به رغم جستجوها هنوز پیكر "زهرا فرجی" پیدا نشده است.

بلافاصله بعد از این حادثه با هماهنگی های به عمل آمده اكیپ های امداد و نجات، هلال احمر، آتش نشانی، اورژانس، نیروی انتظامی، هیئت نجات غریق و قایقرانی استان، فرمانداری، بخشداری سیلوانا و ستاد مدیریت بحران استان و اداره كل تربیت بدنی در محل وقوع حادثه حاضر شده و از ظهر جمعه تاكنون بدون وقفه به جستجوی خود ادامه داده اند.

براساس اعلام مسوولان مرتبط، وقوع این حادثه در جریان تمرینات تیم ملی و باشگاهی نبوده است.

آخرین پیگیری های ایسنا نشان می دهد، اثری از بانوی ملی پوش غرق شده نیست و مدیر كل تربیت بدنی آذربایجان غربی اكیپ غواصی از ستاد مدیریت بحران آذربایجان شرقی جهت كمك برای پیدا كردن "زهرا فرجی" درخواست كرده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

پيكر بي جان قايقران ملي پوش اروميه اي از آب بيرون كشيده شد
    اروميه - پيكر بي جان 'زهرا فرجي' قايقران ملي پوش اروميه اي پس از چهار روز جستجو، دقايقي پيش از آب بيرون كشيده شد.
    T30481082 1450804 به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ايرنا، در چهارمين روز از عمليات جستجوي گسترده، پيكر بي جان اين ورزشكار توسط غواصان هيات غرق نجات و امدادگران هلال احمر استان از آب بيرون كشيده شد.
    فرجي ظهر روز جمعه بيست و چهارم تيرماه جاري به همراه 'رويا عباسي' ديگر هم تيمي خود بر اثر بي احتياطي و واژگوني جت اسكي در پشت درياچه سد شهرچايي اروميه دچار سانحه شد.
    زهرا فرجي، مدال برنز المپياد ايرانيان و مدال طلاي مسابقات قهرماني كشور را در كارنامه ورزشي خود دارد.
    فرجي مدت 4 ماه دراردوي تيم ملي قايقراني زير نظر ديويد هيل سرمربي هلندي در بندر انزلي حضور داشت و يك روز قبل از حادثه براي انجام تست پزشكي به اروميه آمده بود.
    دراين حادثه رويا عباسي توسط اهالي منطقه نجات پيدا كرد، ولي پيكر زهرا فرجي پس از گذشت چهار روز از وقوع حادثه پيدا شده است.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

ارومیه - خبرگزاری مهر : صبح روز جمعه 24 تیرماه زهرا فرجی به همراه رویا عباسی از قایقرانان روئینگ تیم جوانان کشورمان در تعطیلات بین اردویی به شهر خود سفر کردند اما در تفریح با جت اسکی به دلیل واژگون شد …

55bde323b3
    acabdca620
    613b9162b7
    8f216cfa08
    3d11454eab
    8d6ed364a5
    92ab288974
    7111e093bf
    8d7a24e04f
    3586f072d4
    e62ed6b027
    1c6be24170