دانشمندان مرکز پزشکی لندن در مطالعات خود دریافتند که مواد لبنی و به خصوص شیر گاو نفوذپذیری معده را به طور قابل توجهی کاهش می دهد و در ورزشکاران که اغلب دچار سندروم نشت معده هستند، مفید است.
به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران “ایسکانیوز” به نقل از medindia، اختلالات معده ای که بر اثر ورزش کردن ایجاد می شود بخصوص در دوندگان بسیار شایع است و در این مشکل نفوذ پذیری معده افزایش می یابد.
فرد در این بیماری با علائمی چون اسهال روبرو می شود که از ورود مواد سمی معده به داخل جریان خون جلوگیری می کند.
علائم ایجاد شده منجر به بروز افزایش حرارتی می شود که آسیب هایی را به اندام های داخلی وارد می آورد.
محققان گروهی از ورزشکاران را مورد آزمایش قرار دادند و از آن ها خواستند به مدت ۲۰ دقیقه و با شدت بدوند. پس از پایان دویدن، محققان از آن ها آزمایش ادرار گرفتند.
محققان دریافتند که این عمل باعث افزایش ۲۵۰ درصدی نشت معده و نیز افزایش ۲ درجه ای دمای بدن ورزشکاران شد.
محققان پس از بررسی ها متوجه شدند که مصرف روزانه شیر گاو و محصولات لبنی به مدت ۲ هفته قبل از مسابقه نشت معده را تا ۸۰ درصد کاهش می دهد.
محققان تغییرات دمایی بدن را در آزمایشگاه مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند که میزان مرگ سلول های معده در دمای بالا افزایش می یابد و این در حالی است که اضافه کردن شیر گاو به محیط کشت سلولی، مرگ سلول های معده را دو سوم کاهش می دهد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)