اخبار، گزارش ها و یادداشت های مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در خبرگزاری ها و سایت های خبری توسط کارشناسان این موسسه بصورت روزانه گردآوری، طبقه بندی تحلیل و برای دسترسی بهتر علاقه مندان و کارشناسان این حوزه همراه فهرست و چکیده مطالب به شرح زیر ارائه می شود:
چکیده مطالب
وزارتخانه
• روزنامه همشهری : "ظرفیت های خالی اینترنت بی سیم در تهران"
• روزنامه خراسان : "رادیو آلمان "
• روزنامه روزگار : "از شبکه ملی تا درخواست حذف اطلاعات"
• روزنامه روزگار : "دو اپراتور تلفن همراه پیشنهاد کاهش تعرفه را رد کردند"
سازمانهای تابعه
• روزنامه خراسان : "مجوز به شرط نقشه"
فناوری اطلاعات
• روزنامه خراسان : "نبوغ دزدان عصر جدید،کلاهبرداری تلفنی اینترنت"
• روزنامه فناوران : "ما مجرم نیستیم بی فرهنگیم"
• روزنامه فناوران : "لزوم بهره گیری از فرصت دیدار و گفت و گو"
تلفن ثابت
• روزنامه اطلاعات : "بررسی مشکلات توزیع قبوض تلفن"
اپراتورها
• روزنامه خراسان : "سه نمایشگاه شهری مرتبط با یک بلیت"
• روزنامه خراسان : "یک بام و دو هوا،مشکل اصلی it ایران"
انتقاد مردمی
• روزنامه کیهان به نقل از یک شهروند نوشت:
قرار بود مسئولان وزارت ارتباطات به وعده خود در خصوص حذف پیش شماره های شهرهای تابعه استان تهران اقدام کنند ولی تا کنون به این وعده خود عمل نکرده اند.
• روزنامه ایران به نقل از یک شهروند نوشت:
کارمند شرکت پست و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستم. از سه سال پیش درخواست بازنشستگی پیش از موعد کردم اما به بهانه اینکه اعتبار و بودجه ندارند از این کار سر باز می زنند. پس از من بسیاری از پرسنل با بیمه خدمات درمانی بازنشسته شدند . آیا این قانون بازنشسنگی پیش از موعد فقط شامل خدمات درمانی ها می شود؟ اگر بودجه برای تامین اجتماعی ندارند چرا مدیران و کارمندان دارای پارتی بازنشسته می شوند؟
• روزنامه جوان به نقل از یک شهروند نوشت:
چرا مسئولان وزارتخانه ها خصوصا وزارت ارتباطات در خصوص تغییر وضعیت نیروهای شرکتی به قراردادی بی اعتنا هستند تاکی باید با پیمانکار قرارداد ببندیم و حقوقمان ضایع شود.
• روزنامه خراسان به نقل از یک خراسان نوشت:
خاقانی جنوبی 35 دقیقی 5 علی رغم وعده های مسئولان هنوز همراه اول آنتن دهی ندارد.
• روزنامه رسالت به نقل یک شهروند نوشت :
سنوات و عیدی پرسنل 118 قائمشهر به خاطر عدم اتخاذ تمهیدات لازم از سوی مسئولین مخابرات بر باد رفت . پیمانکار به وظایف خود عمل نکرد و از سوی اداره کار محکوم به پرداخت 30 میلیون تومان شد و مخابرات هم سنوات و عیدی پرسنل را به حساب پیمانکار واریز کرده که ایشان به پرسنل پرداخت نکردند .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)