نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: سنگ قبر تاریخی رها شده در لار عاقبت به سرقت رفت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض سنگ قبر تاریخی رها شده در لار عاقبت به سرقت رفت

لار - خبرگزاری مهر: سنگ قبر تاریخی رها شده در بیابانهای شهرستان لار در استان فارس عاقبت به سرقت رفت.
    به گزارش خبرنگار مهر، چندی قبل دوستداران میراث فرهنگی شهرستان لارستان از وجود یک سنگ قبر تاریخی رها شده در بیابانهای این شهرستان خبر داده و خواستار جابجایی و انتقال این سنگ توسط مسئولان امر به محل امنی شدند اما به رغم پیگیریهای متعدد اقدامی در این رابطه انجام نشد و هم اکنون دوستداران میراث از سرقت این سنگ تارخی خبر می دهند.
    یک دوستدار میراث فرهنگی در لار پیرامون این سنگ قبر تاریخی بیان کرد: چندی پیش در بیابانهای اطراف لار به صورت اتفاقی به یک سنگ قبر در بیابان برخورد کردم که از وسط دو تکه شده بود و بر روی سنگ قبر با خط ثلث مطالبی نوشته شده و سنگ قبر نیز حدودا به قبل از دوران صفویه باز می گردد.

70947670484132594046
    سنگ تاریخی رها شده در بیابان قبل از به سرقت رفتن
    ناصر شهپر خاطرنشان کرد: بلافاصله موضوع را به میراث فرهنگی اطلاع داده و تقاضا کردم این سنگ قبر به موزه سنگ منتقل شود.
    وی ادامه داد: چند روز قبل که به آن محل مراجعه کردم دیدم که این سنگ به سرقت رفته و فقط تکه های کوچکی از آن مانده است.
    این فعال میراث فرهنگی بیان کرد: باقیمانده های کوچک این سنگ قبر تاریخی را به باغ نشاط این شهرستان منتقل کردیم.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)