اين غذا جزء غذاهاي سنتي هلند است و افراد سالخورده هلندي، هفته اي يك بار اين دلمه را براي اعضاي خانواده خود تهيه مي كنند.

مواد لازم :
كلم برگ سفيد و قرمز دو عدد
آب گوشت دو ليوان
گوشت چرخ كرده 400 گرم
كره 50 گرم
خرده هاي نان ساندويچ 80 گرم
پياز سرخ شده دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم



طرز تهيه :


كلم برگ ها را به مدت 10 دقيقه در آب جوش و نمك قرار دهيد تا نرم شود. سپس برگ ها را به آرامي و با دقت جدا كرده و در آبكش بگذاريد تا آب آن كشيده شود.


گوشت چرخ كرده را با پيازداغ تفت دهيد و به آن نمك و فلفل بيفزاييد، در نهايت خرده هاي وسط نان ساندويچي را به گوشت چرخ كرده اضافه كرده و هم بزنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد.


درون هر برگي يك تا دو قاشق گوشت چرخ كرده ريخته و به آرامي بپيچيد و در يك سبد فلزي قرار دهيد. سبد را درون قابلمه اي بگذاريد و مقدار آب گوشت و كره در قابلمه بريزيد و بگذاريد به جوش آيد.


سپس حرارت را كم كنيد و در قابلمه را محكم روي دلمه ها قرار دهيد تا باز نشوند دلمه ها بعد از نيم ساعت كاملا پخته مي شوند.