اخبار، گزارش ها و یادداشت های مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در خبرگزاری ها و سایت های خبری توسط کارشناسان این موسسه بصورت روزانه گردآوری، طبقه بندی تحلیل و برای دسترسی بهتر علاقه مندان و کارشناسان این حوزه همراه فهرست و چکیده مطالب به شرح زیر ارائه می شود:
چکیده مطالب
وزارتخانه
• روزنامه جمهوری اسلامی : "رئیس جدید مخابرات علی آباد کتول معرفی شد"
• روزنامه جوان : "جریان انحرافی بر کناری وزیر ارتباطات را کلید می زند"
• روزنامه خراسان : "باید یک وزارت جدید ایجاد شود "
• روزنامه خراسان : "تراژدی ادغام وزارت خانه ها"
سازمانهای تابعه
• روزنامه ایران : "محور های جهادی بخش حمل و نقل در سال 90 اعلام شد"
• روزنامه خراسان : "عرض اندام ارز "
• روزنامه روزگار : "از بلاتکلیفی ادغام تا 40 سالگی ای میل"
• روزنامه اطلاعات : "افتتاح 24 سایت bts در مازندران"
اپراتورها
• روزنامه همشهری : "نخستین مدیر ایرانی روابط عمومی الکترونیک "
• روزنامه خراسان : "ابتدا خود مسئولان پاسخ دهند !"
• روزنامه خراسان : "اپراتور سوم تلفن همراه در آستانه لغو پروانه "
• روزنامه خراسان : "پورتال مخابرات خراسان رضوی هک شد "
• روزنامه ابتکار : "بهره برداری از یک طرح مخابراتی در شهرستان شازند آغاز شد"
• روزنامه آرمان : "طرح توسعه شبکه و سیستم های مخابراتی گیلان"
انتقاد مردمی
• روزنامه کیهان به نقل از یک شهروند نوشت:
هر بار که وزیر محترم ارتباطات صحبت از افزایش پهنای باند می کند سرعت اینترنت در استان بوشهر بویژه در جنوب استان پایین می آید . تا جایی که حالت طنز پیدا کرده است.
• روزنامه کیهان به نقل از یک شهروند نوشت:
قبل از پایان سال 89 برای پست یک پاکت (چک) مبلغ 1230 تومان هزینه می شد.ولی امروز برای همان پاکت مبلغ 24336 ریال پرداخت کردم،یعنی قریب به 100% افزایش؟ آیا این با تورم و افزایش حقوق همخوانی دارد!مسئولین نظارتی قضاوت و اقدام نمایند.
• روزنامه جام جم به نقل از یک شهروند نوشت:
قرار بود از اردیبهشت کد تلفن های ثابت استان تهران برداشته شود ولی این کار نشد،چرا؟
• روزنامه جمهوری اسلامی به نقل از یک شهرون تهرانی نوشت:
سرعت اینترنت خانگی بسیار پایین است وشرکت های خصوصی هم برای دریافت بیشتر از مردم درباره ADSLتیلیغ می نمایند. بااین همه پیشرفت هایی در زمینه های مخابراتی حاصل شده وبا توجه به این همه فناوری آیا درست است شهروندان برای ارسال ایمیل با مشکل با مشکل مواجه باشند ؟ از مسئولان وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات تقاضا داریم برای رفع این مشکل چاره ای بیندیشند تا مردم مجبور به پرداخت پول اضافی برای راه اندازی این گونه سیستم نباشد
• روزنامه آرمان به نقل از یک شهروند نوشت:
یک سال پیش درخواست گرفتن ای دی اس ال به مخابرات مرکز تندگویان دادم که آن موقع موافقت نکردند و گفتند که گنجایش نداریم. در حال حاضر که می خواهم از این خانه نقل مکان کنم قبض تلفنی برایم آمده که در آن 24 هزار تومان بابت اینترنت ای دی اس ال باید پرداخت کنم. سوال من این است بدون هیچ گونه قراردادی حالا بعد از یک سال برای چه برای من اینترنت وصل کرده اند. در حالی که می گویند ماهانه باید 10 هزار تومان نیز بدهید می گویند اگر می خواهید قطع شود آن 24 هزار تومان اولیه را حتما باید بدهید؟!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)