نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: بررسی نوکیا Carbon Arte 8800 :

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    مدير باز نشسته
    NO PM
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    1,348
    تشکر تشکر کرده 
    940
    تشکر تشکر شده 
    1,656
    تشکر شده در
    762 پست
    قدرت امتیاز دهی
    683
    Array

    بررسی نوکیا Carbon Arte 8800 :

    دوربین :

    گوشی 8800 Carbon Arte نوکیا به یک دوربین 3 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک مجهز است . دوربین ممکن است ویژگی های خاصی نداشته باشد اما در میان گوشی های پیشرفته نوکیا از بهترین ها محسوب می شود . تنظیمات دوربین مانند سایر گوشی های سری 40 ، محدود است اما استفاده از آنها آسان می باشد. تنظیمات شامل تعادل رنگ سفید ، سه درجه کیفیت و جلوه های ویژه مختلف است . حالت عکسبرداری متوالی و گرفتن عکس در حالت افقی و عمودی نیز در میان گزینه های دیگر وجود دارد . متاسفانه دوربین فاقد فلش است که به موجب آن در شرایط کم بودن نور محیط عکس ها تقریبا بی فایده می باشند . لنز دوربین پوشش محافظ ندارد و برای جلوگیری از خراشیده شدن در حفره ای که فرو رفتگی کمی دارد قرار گرفته است. استفاده از جلد چرمی موجود در بسته بندی می تواند به رفع این مشکل کمک کند .
    do2 do1 مشکل دیگر دوربین نداشتن کلید اختصاصی است که عکس گرفتن در حالت افقی را مشکل می کند و باید از مرکز کلید حرکتی استفاده کرد . ویژگی این کلید پس از گرفتن عکس به حذف تغییر می کند . اگرچه بندرت یک عکس بطور تصادفی حذف می شود زیرا این کار نیازمند تایید است . دوربین نوکیا 8800 Carbon Arte بقدر کافی سریع است و می توان آن را با 7900 Prism مقایسه کرد اما با اینحال سرعت آن به پای گوشی های Cybershot سونی اریکسون نمی رسد . این مدل نوکیا بطور کلی بعنوان یک گوشی دوربین دار مورد توجه قرار نمی گیرد . نوکیا 8800 Carbon Arte در وضوح VGA فیلمبرداری می کند . سرعت فریم فقط 15 fps است . ویدئوها در فرمت 3GP ذخیره می شوند و طول هر ویدئو محدود به حافظه آزاد موجود است .
    do4 do3 سایر امکانات :

    گالری در مدل های سری 40 مانند یک File manager عمل می کند که تا حدودی به سهولت استفاده و طراحی ظاهری آن لطمه می زند . از آنجایی که فیلتر فایل وجود ندارد برای دسترسی به فایل های موسیقی به کلیک های بیشتری نیاز است . گالری بر مبنای قرار دادن نوع درست فایل ها در پوشه درست کار می کند. سه حالت مشاهده متفاوت برای گالری وجود دارد که شامل لیست با جزئیات ، لیست و ماتریس است .
    sa4 sa3 sa2 sa1 پس از انتخاب یک تصویر می توان برای مشاهده جزئیات بیشتر آن را بزرگنمایی کرد . زوم سرعت زیادی ندارد و امکان زوم بالا را فراهم نمی کند بنابراین استفاده چندانی ندارد . عکس ها را می توان در حالت تمام صفحه مشاهده کرد و با استفاده از ویرایشگر داخلی عکس آنها را مشاهده نمود . ویرایشگر داخلی گزینه های محدودی دارد . گالری همچنین شامل گزینه های Search و Slideshow است که از Search ( جستجو ) برای پیدا کردن یک فایل خاص در پوشه های متعدد استفاده می شود . گالری در گوشی های سری 40 در صورت تفکیک از File manager تا حد قابل ملاحظه ای ارتقاء می یابد .
    sa6 sa5 این گوشی دارای گزینه های ارتباطی بسیاری است که تاکید آن عمدتا بر USB است . پس از برقراری ارتباط USB باید حالت ارتباط را انتخاب کنید و سپس با چند کلیک آن را تغییر دهید . حالت Mass Storage نیز وجود دارد که در آن حافظه گوشی مستقیما از یک کامپیوتر در دسترس قرار می گیرد . از بلوتوث 2.0 با پروفایل A2DP پشتیبانی می شود که ارتباط استریوی بی سیم بوجود می آورد . سایر گزینه های ارتباطی گوشی شامل نسل سوم برای انتقال داده ، EDGE و GPRS است . علاوه بر Wi-Fi و مادون قرمز ، محل کارت حافظه نیز وجود دارد که در بعضی موارد ساده ترین روش برای انتقال اطلاعات است .
    نوکیا 8800 Carbon Arte دارای دو مرورگر وب است . مرورگر WAP معروف سری 40 که از صفحات HTML پشتیبانی می کند و تغییرات خاصی در کارایی آن وجود ندارد . این مرورگر مانند مرورگر موجود در Luna نوکیا عمل می کند . تغییرات اندازه فونت وجود دارد که در صورت انتخاب کوچکترین اندازه فونت حداکثر 11 خط روی صفحه نمایش جا می گیرد . امکان وارد کردن مستقیم آدرس وجود دارد . تجربه مرور با این نرم افزار مانند مرورگرهای استاندارد تلفن های هوشمند نوکیا نیست .
    sa8 sa7 مرورگر معروف Opera Mini که یک نرم افزار جاوا است نیز وجود دارد . این نرم افزار بصورت از پیش نصب شده است که بهترین گزینه برای مرور در وب می باشد . میانبری به Opera Mini داخل منوی اصلی وجود دارد که دسترسی به مرورگر را آسان می کند . در صورت بزرگتر بودن اندازه صفحه نمایش مرور در اینترنت با Carbon Arte تجربه بهتری را برای کاربر فراهم می کند .
    sa12 sa11 sa10 sa9 Organizer در نوکیا 8800 Carbon Arte در مقایسه با سایر مدل های سری 40 تغییرات کمی داشته است . این نرم افزار عملکرد های مربوط به مدیریت زمان را بخوبی انجام می دهد . تقویم دارای حالت مشاهده ماه ، هفته و روز است . روز شروع هفته را می توان دوشنبه ، یکشنبه یا شنبه تعیین کرد . کاربر می تواند پنج نوع رویداد را در تقویم تنظیم کند که شامل یادآوری ، قرار ملاقات ، تماس ، روز تولد و یادداشت است . هرنوع از رویدادها دارای زمینه های خاص خود مانند زمان آغاز و پایان ، نوع هشدار با وقفه های زمانی مختلف و تکرار (روزانه ، هفتگی ، ماهیانه و سالیانه ) است .
    sa15 sa14 sa13 گزینه ای به نام to-do manager وجود دارد که به کاربر امکان می دهد تا کارها را در سه درجه اولویت گروه بندی کند . برای کارها می توان یادآوری قرار داد و پس از انجام هر کار علامت √ آن را برداشت . کارها به آسانی با نرم افزار تقویم هماهنگ می شود . یادداشت های متنی نیز وجود دارند که طول هر یادداشت محدود به 3000 کاراکتر است .
    sa17 sa16 آلارم از قابلیت تکرار برخوردار است و می تواند در هر یک از روزهای هفته فعال شود . آلارم حتی در صورت خاموش بودن گوشی نیز کار می کند . برای آلارم می توان وقفه های زمانی مختلف تعیین کرد . ویژگی جالبی وجود دارد که با دو بار تکان دادن گوشی از حسگر داخلی برای نشان دادن ساعت استفاده می شود . برای استفاده از این ویژگی همچنین می توان دوبار بر پوشش صفحه کلید ضربه زد .
    sa20 sa19 sa18 سایر ویژگی های سازماندهی شامل ضبط صوت با محدودیت های زمانی 60 دقیقه ، کرنومتر ، تایمر شمارش معکوس و ماشین حساب است . تمامی این نرم افزارها بخوبی کار می کنند و طراحی جالبی دارند .
    sa25 sa24 sa23 sa21 ماشین حساب دارای دو نسخه اصلی و علمی می باشد که ماشین حساب علمی امکانات بیشتری دارد . ماشین حساب دیگری نیز وجود دارد که برای وام در نظر گرفته شده است .
    sa28 sa27 sa26 نوکیا 8800 Carbon Arte دارای یک سری نرم افزارهای از پیش نصب شده در خارج از Organizer است که نخستین مورد آنها مبدل سایز می باشد . این برنامه به سرعت استانداردهای مختلف سایز را تبدیل می کند که شامل ، کفش ، پوشاک و ... است . مبدل واحد نیز وجود دارد که واحدهای مختلف و از جمله ارز را تبدیل می کند . نرم افزار جستجو در پیدا کردن قسمتی از داده مورد نظر در گوشی به کاربر کمک می کند در حالی که نرم افزار دانلود کاربر را به مرکز دانلود نوکیا می برد .
    sa31 sa30 sa29 نرم افزار Widweset در نوکیا 8800 Carbon Arte گروهی از نرم افزارهای وب را ارائه می دهد که فقط با چند کلیک می توان به آنها دسترسی پیدا کرد . یک فرهنگ لغت نیز وجود دارد که ترجمه های چند زبانه را با سرعت مطلوب ارائه می دهد . متاسفانه پایگاه داده این برنامه خیلی وسیع نیست . نرم افزار ساعت جهانی زمانی را در نقاط مختلف جهان نشان می دهد .
    sa35 sa34 sa33 sa32 نوکیا 8800 Carbon Arte دارای یک بازی به نام Golf Tour است که محیط گرافیکی جالبی دارد . کاربران این گوشی می توانند بازی های بیشتری را از اینترنت دانلود کنند .
    زندگی سخت است اما من سخت ترم ....

     نمایش محتوای مخفی


  2. #2
    مدير باز نشسته
    NO PM
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    1,348
    تشکر تشکر کرده 
    940
    تشکر تشکر شده 
    1,656
    تشکر شده در
    762 پست
    قدرت امتیاز دهی
    683
    Array

    پیش فرض

    تماس و دفترچه تلفن :

    دفترچه تلفن در این مدل نوکیا حداکثر 2000 مخاطب را ذخیره می کند و گزینه های بسیاری برای تنظیمات دارد . برای هر مخاطب می توان زمینه های متعددی تعیین کرد اما تعداد شماره تلفن ها محدود به 5 شماره است . اسامی کوچک بدون مشکل از اسم بزرگ جدا می شوند . کاربر می تواند برای هر مخاطب زنگ های متفاوتی تعیین کند . امکان تعیین عکس یا ویدئوی شخصی نیز وجود دارد که در تماس دریافتی نشان داده می شود . تصویر داده شده برای تماس های ارسالی و دریافتی متفاوت است بدین صورت که در تماس دریافتی کل صفحه نمایش را پر می کند و در تماس ارسالی بخش کوچکی از صفحه را در بر می گیرد .
    t3 t2 t1 سه حالت مشاهده برای مخاطبین وجود دارد که شامل لیست اسامی ، نام و شماره و نام عکس است . دفترچه تلفن قادر است مخاطبین ذخیره شده در سیم کارت و حافظه گوشی را بطور همزمان یا جداگانه نشان بدهد . اندازه فونت دفترچه تلفن قابل تغییر است . جستجوی مخاطب با تایپ کردن تدریجی صورت می گیرد . مخاطبین را می توان به صورت گروه مرتب کرد و از آنها بعنوان فیلتر تماس استفاده نمود . نرم افزار به یک برنامه آموزشی مجهز است که در استفاده از شماره گیری صوتی یا فرمان های صوتی نتایج بهتری بهمراه دارد .
    t6 t5 t4 Log تماس در نوکیا 8800 Carbon Arte مانند سایر گوشی های سری 40 است و می تواند تماس های ارسالی ، دریافتی و ناموفق را جداگانه یا با هم نشان دهد . هر زیر منو حداکثر 20 تماس را با تاریخ ، زمان و مدت مکالمه نشان می دهد . آنتن دهی و کیفیت تماس در این گوشی در حد مطلوب است . بدلیل پشتیبانی نکردن از نسل سوم ، این گوشی نوکیا مکالمه تصویری ندارد . با برگرداندن گوشی می توان صدای زنگ آن را قطع کرد یا حتی آلارم را غیر فعال نمود .
    t8 t7 پیام :

    منوی پیام در نوکیا 8800 Carbon Arte ساختار منظمی دارد. این گوشی با انواع پیام های SMS ، EMS، MMS و ایمیل کار می کند . سه نوع اول از پیام ها دارای یک ویرایشگر هستند . برای تبدیل یک SMS به EMS یا MMS باید از فرمت کردن متن یا اضافه کردن محتوای چند رسانه ای استفاده کنید . با فعال کردن ویرایشگر ، زمینه ای برای وارد کردن شماره گیرنده پیام ظاهر می شود که کاربر می تواند شماره را با تایپ کردن وارد کند ، آن را از دفترچه تلفن ، گروههای تماس یا لیست آدرس های اخیر در ثبت تماس انتخاب نماید . گزینه ای وجود دارد که مخاطب را بصورت یک مخاطب برگزیده برای ارسال پیام تنظیم می کند و این در صورت وجود مکاتبات مکرر با یک مخاطب است .
    p3 p2 p1 تنظیمات ویرایشگر بدون اتلاف وقت انجام می گیرد . پس از وارد کردن شماره مربوطه با یک کلیک می توان به صفحه پیام رفت و تایپ کردن آن را آغاز کرد . فرهنگ لغت T9 نیز وجود دارد . طول هر پیام محدود به 1000 کاراکتر است که کاراکترهای تایپ شده و تعداد بخش هایی که پیام به آنها تقسیم می شود را در بر می گیرد. تمامی پیام ها علیرغم نوع آنها از حافظه داخلی استفاده می کنند . عکس ، کارت تماس یا حتی یک رویداد تقویم را می توان از طریق MMS ارسال کرد . اندازه MMS برای پیام ارسالی و دریافتی 300KB است . تلفن بطور اتوماتیک اندازه تصاویر را برای ارسال از طریق MMS کاهش می دهد .
    p5 p4 Email Client بخوبی کار می کند و بطور اتوماتیک تنظیمات خود را در زمان وارد کردن آدرس مرتب می نماید . فقط کافی است تا کاربر نام کاربری و رمز خود را وارد کند . بدین ترتیب دیگر زمانی برای تنظیم email client نیاز نیست . این برنامه با پروتکل های pop3 ، SMTP ، و IMAP کار می کند و از چند صندوق پستی ایمیل پشتیبانی می نماید . در زمان ارسال یک پیام آدرس ایمیل مخاطب مربوطه در دفترچه تلفن پیدا می شود . پیوست های ارسالی محدودیتی در اندازه ندارند .
    p9 p8 p7 p6 Client تیترهای پیام را دانلود می کند و سپس پیشنهاد می دهد تا کل پیام های مورد نیاز کاربر را دانلود نماید. همچنین می توان آن را تنظیم کرد تا بطور اتوماتیک پیام ها را بطور کامل دانلود کند و این در صورتی است که مشکل ترافیک ( بار اضافی روی شبکه ) وجود نداشته باشد .
    موسیقی :

    نرم افزار پخش موسیقی در 8800 Carbon Arte نوکیا مانند 7900 Prism نوکیا است . طراحی آن در مقایسه با 6500 کلاسیک ارتقاء یافته است اما از نظر ویژگی ها و امکانات تغییری بهمراه ندارد . نرم افزار پخش موسیقی آهنگ ها را براساس خواننده ، آلبوم و نوع تفکیک می کند . مزیت آن در مقایسه با نرم افزار موسیقی در سایر گوشی های Arte حافظه داخلی 4GB می باشد . نرم افزار پخش موسیقی با فرمت های AAC+ ، AAC ، MIDI ، MP3 و WMA کار می کند. از پروفایل A2DP نیز پشتیبانی می شود که امکان گوش دادن به موسیقی با هدست بی سیم بلوتوث را فراهم می کند .
    mu2 mu1 ظاهر برنامه را می توان با انتخاب کاربر به پوسته کلاسیک تغییر داد . این گوشی از سوکت microUSB برای وصل کردن هدست استفاده می کند ، بنابراین پیدا کردن یک جفت هدفون برای گوش دادن به موسیقی تا حدودی مشکل است . در هر حال به این منظور می توان از هندس فری بلوتوث استفاده کرد . کارایی صوتی نرم افزار پخش موسیقی با اکولایزر و ویژگی استریو ارتقاء یافته است . 8800 Carbon Arte نوکیا فقط یک بلندگو دارد که نزدیک به دوربین قرار گرفته است. صدای نرم افزار پخش موسیقی در هیچ حالتی قطع نمی شود و حتی با برگرداندن گوشی نیز نمی توان صدای آن را قطع کرد.
    mu7 mu6 mu5 mu3 این گوشی رادیو FM ندارد اگرچه به نرم افزار پخش ویدئو مجهز است که از فرمت های 3GP و MP4 پشتیبانی می کند . ویدئوها را می توان در حالت تمام صفحه پخش کرد و آنها را سریع به جلو برد یا به عقب بر گرداند . می توان توضیحات SoftKey را حذف کرد تا از کل صفحه نمایش برای مشاهده ویدئو استفاده شود و بطور کلی کیفیت مشاهده ارتقاء یابد .
    زندگی سخت است اما من سخت ترم ....

     نمایش محتوای مخفی


  3. #3
    مدير باز نشسته
    NO PM
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    1,348
    تشکر تشکر کرده 
    940
    تشکر تشکر شده 
    1,656
    تشکر شده در
    762 پست
    قدرت امتیاز دهی
    683
    Array

    پیش فرض

    صفحه نمایش :

    نوکیا Carbon Arte 8800 به یک صفحه نمایش 2 اینچ OLED با وضوح QVGA و 16 میلیون رنگ مجهز است . تکنولوژی OLED از نظر کیفیت تصویر از LCD بالاتر است . کنتراست و روشنایی تصویر نیز قابل مقایسه با آن نیست .
    saf1 صفحه نمایش های OLED همچنین باریک تر هستند و نیروی کمتری نیاز دارند که استفاده از آنها در گوشی های موبایل بسیار مناسب می باشد . صفحه نمایش Carbon Arte زیر نور مستقیم خورشید بخوبیس خوانده نمی شود و استفاده از گوشی را در هوای آزاد در یک روز آفتابی تقریبا بی فایده می کند . اندازه 2 اینچ صفحه نمایش برای گوشی های رده Arte کافی نیست .
    صفحه کلید :

    صفحه کلید نوکیا Carbon Arte 8800 دارای ساختار مناسبی است و کلیدهای آن به اندازه کافی بزرگ می باشند . طراحی صفحه کلید پله مانند است . تایپ کردن با کلیدها آسان است ، اگرچه کلیدهای ردیف بالا و پایین صفحه کلید فضای کافی ندارند که تا حدودی استفاده از آنها را مشکل می کند .
    k3 k2 k1 درب کشویی گوشی بقدر کافی باز نمی شود تا بدون مشکل بتوان از آن ردیف ها استفاده کرد . نوکیا Carbon Arte 8800 برای کاربرانی که پیام کوتاه بسیاری ارسال می کنند چندان مناسب نیست . نور زمینه صفحه کلید از شدت کافی برخوردار است و یکنواخت می باشد .
    ساختار منو :

    بخش نرم افزاری Carbon Arte 8800 کاملا مانند Arte اورجینال است . صفحه نمایش Standby پیش زمینه انتخابی ، شدت سیگنال ، وضعیت باتری و زمان را در بالای صفحه نشان می دهد . تاریخ و لوگوی اپراتور زیر این نوار وجود دارد . نوار پایین صفحه برای برچسب ویژگی های تعیین شده در مرکز کلید حرکتی و دو SoftKey بکار می رود . مرکز کلید حرکتی منوی اصلی را باز می کند در حالی که کلیدهای Context می توانند ویژِگی های مختلفی داشته باشند . فونت صفحه نمایش اصلی را می توان تغییر داد . کاربر همچنین می تواند صفحه نمایش Stand by فعال را مورد استفاده قرار بدهد . این صفحه نمایش شامل چندین بخش است که مطابق با نیاز کاربر می توان آن را ویرایش کرد یا دوباره مرتب نمود .
    m2 m1 در اکثر موارد ناحیه بالای صفحه برای دسترسی سریع به ویژگی های تعیین شده برای آیکن های مربوطه بکار می رود . قسمت مرکزی دسترسی سریع به نرم افزار پخش موسیقی را فراهم می کند . در پایین صفحه رویدادهای تقویم برای روز فعلی نشان داده می شود . در این قسمت می توان یک یادداشت به صفحه نمایش Standby فعال اضافه کرد . ویژگی دو SoftKey را نیز می توان در صورت نیاز تغییر داد . منوی اصلی در Carbon Arte 8800 نوکیا به چهار روش متفاوت قابل مشاهده است : ماتریسی از آیکن ها با توضیحات یا بدون توضیحات ، لیستی از آیتم ها و بصورت نوار . هر یک از این روش ها مزایا و معایب خاص خود را دارد . در صورت انتخاب ماتریس ۴ x ٣ از آیکن ها بطور همزمان آیکن های بیشتری نشان داده می شوند . کاربر می تواند آیکن های منوی اصلی را به راحتی مطابق سلیقه خود مرتب کند .
    m4 m3 مرورگر Opera Mini ، ماشین حساب و نرم افزار Widsets را می توان مستقیما در منوی اصلی پیدا کرد . این ویژگی ها در پوشه نرم افزارها نیز وجود دارد و در واقع از هر جایی می توان به آنها دسترسی پیدا کرد . نوکیا برای دسترسی سریع به این سه نرم افزار مهم آنها را در منوی اصلی قرار داده است . زیر منوها از طرح سازگاری پشتیبانی نمی کند . بعضی آیتم ها دارای توضیحات است . در موارد خاص حتی می توان توضیح آیتم انتخابی را در فونت کوچک مشاهده کرد و دیگر نیازی نیست که به زیر منوی دیگر بروید . آیتم های منو از میانبرهای صفحه کلید نیز در دسترس می باشند . رنگ زمینه کل منو و پیش زمینه صفحه نمایش را با استفاده از تم های از پیش نصب شده براحتی می توان تغییر داد . منو از سرعت کافی برخوردار است که این ویژگی در گوشی های سری 40 وجود دارد .
    این گوشی دارای شش تم از پیش نصب شده است که تمامی آنها دارای سبک های جالبی هستند . کاربر می تواند تم های بیشتری را از اینترنت دانلود کند . بعضی از تم ها در موقعیت های خاص مانند باز و بسته شدن درب کشویی گوشی صدا ایجاد می کنند . نوکیا Carbon Arte 8800 پنج پروفایل زنگ از پیش تعیین شده و همچنین حالت هواپیما ( Flight ) دارد که تمامی ویژگی های ارتباطی دستگاه را غیر فعال می کند . حالت هواپیما ( Flight ) برای استفاده از گوشی بعنوان نرم افزار پخش MP3 نیز مناسب است و حتی بدون قراردادن سیم کارت نیز کار می کند .
    m7 m6 m5
    زندگی سخت است اما من سخت ترم ....

     نمایش محتوای مخفی


  4. #4
    مدير باز نشسته
    NO PM
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    1,348
    تشکر تشکر کرده 
    940
    تشکر تشکر شده 
    1,656
    تشکر شده در
    762 پست
    قدرت امتیاز دهی
    683
    Array

    پیش فرض

    بررسی نوکیا Carbon Arte 8800 :

    گوشی نوکیا Carbon Arte 8800 یکی از گوشی های لوکس نوکیا است که دارای ساختار کشویی شیک ، طراحی فوق العاده و ویژگی های پیشرفته است . نوکیا Carbon Arte مانند مدل های قبلی سری Arte دارای صفحه نمایش OLED ، نسل سوم ، دوربین 3 مگاپیکسل با تیتانیوم و فیبر کربن و 4GB حافظه داخلی است . این گوشی کاربران خاص خود را دارد . نوکیا Carbon Arte سومین گوشی نوکیا است که شکاف عمیق بین گوشی های شیک معمولی مانند سری Black Label ال جی و گوشی های گران قیمت را پر می کند .
    مزایا :

    • استفاده از مواد بسیار مرغوب و با کیفیت در ساختار گوشی
    • صفحه نمایش 2 اینچ OLED با وضوح QVGA و 16 میلیون رنگ
    • پشتیبانی نسل سوم
    • دوربین 3 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک
    • بسته بندی مجهز
    • دوام خوب باتری
    • اثر انگشت روی قاب پشت باقی نمی ماند
    • قطع کردن صدای زنگ با برگرداندن گوشی
    • مشاهده زمان با ضربه به صفحه نمایش
    • 4GB حافظه داخلی
    • منوی پنجمین نسخه سری 40
    معایب :

    • اندازه کوچک صفحه نمایش با خوانایی ضعیف زیر نور خورشید
    • فقط از سه باند GSM پشتیبانی می کند
    • محل کارت حافظه ندارد
    • قیمت بالای گوشی
    • کارایی دوربین در حد متوسط است
    • مکالمه تصویری ندارد

    طراحی :

    جعبه ظریف نوکیا Carbon Arte به اندازه گوشی های معمولی نوکیا می ارزد . در بسته بندی گوشی لوازم جانبی بسیاری وجود دارد که شامل هندس فری بلوتوث ، کیف چرمی شیک ، شارژر رومیزی ، کابل microUSB ، شارژر DC و پارچه برای تمیز کردن گوشی است . یک سی دی نرم افزاری برای برقراری ارتباط گوشی با PC و یک سری اوراق نیز در جعبه گوشی مشاهده می شود .
    ta7 ta6 ta5 ta11 ta9 ta8 نوکیا Carbon Arte 8800 دارای ابعاد ۱۰٩ x ۴۵.۶ x ۱۴.۶ میلی متر است . وزن گوشی 150 گرم می باشد. این گوشی از نظر اندازه 8800 Arte و Sapphire Arte است . شکل و اندازه گوشی ها در سری Arte همانند یکدیگر است . در طراحی این گوشی از فیبر کربن روی پوشش صفحه کلید و در قاب پشت استفاده شده است . بکار گیری فیبر کربن در گوشی های جدید به یک مد زودگذر تبدیل شده است . نوکیا 8800 Carbon Arte مانند سایر گوشی های سری Arte در یک نسخه رنگ ( خاکستری ) تولید می شود . نمای فلزی و براق گوشی زیبایی خاصی دارد . طرح کلیدهای کنترل در این گوشی مانند دو مدل قبلی است .
    ta4 ta3 ta2 ta1 خروجی صدای گوشی در بالای قاب جلو وجود دارد که صفحه نمایش 2 اینچ OLED و چهار کلید اصلی کنترل به همراه کلید حرکتی در زیر آن مشاهده می شود . در زمان بسته بودن درب کشویی گوشی صفحه کلید زیر پوششی از کربن پنهان می شود . با دو بار ضربه زدن روی سطح آن یک ساعت دیجیتال یا عقربه دار روی صفحه نمایش ظاهر می شود . این روش ساده ای برای چک کردن زمان بدون نیاز به باز کردن قفل صفحه کلید است .
    ta15 ta14 ta13 ta12 بلندگوی گوشی و دکمه های باز کردن درب باتری در طرف راست گوشی قرار دارد . با اینکه دوربین دارای کانون اتوماتیک است اما کلید اختصاصی دیافراگم مشاهده نمی شود .
    ta19 ta18 ta17 ta16 کلید روشن / خاموش که از آن برای سوئیچ بین پروفایل های زنگ نیز استفاده می شود در بالای گوشی قرار دارد . این گوشی به اندازه کافی بزرگ است و به راحتی می توان از آن استفاده کرد اگرچه گاهی اوقات بطور تصادفی فشار داده می شود ، بخصوص زمانی که در کیف چرمی قرار می گیرد . پورت microUSB در پایین گوشی نزدیک به میکروفون قرار دارد . از این پورت برای وصل کردن شارژر نیز استفاده می شود .
    ta21 ta20 قاب پشت گوشی دارای لنز دوربین 3 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک است . دوربین فاقد فلش است و بنابراین در شب با گوشی Carbon Arte نمی توان عکس های جالبی گرفت .
    ta23 ta22 با فشار دادن دو دکمه در دو طرف گوشی و کشیدن درب باتری به طرف پایین می توان آن را جدا کرد . باتری گوشی دارای توان 1000 mAh است که در حالت Stand by حداکثر 300 ساعت و در مکالمه مداوم تا 3 ساعت دوام می آورد . باتری گوشی در مقایسه با مدل های قبلی این سری مدت بیشتری شارژ را نگه می دارد . نوکیا در جعبه گوشی باتری دیگری قرار نداده است اما در مدل های Sirocco و Luna باتری یدکی در جعبه مشاهده می شود . ساختار گوشی از کیفیت مطلوب برخوردار است و مکانیسم کشویی آن نیز بخوبی کار می کند . قاب گوشی بقدر کافی مقاوم است و وزن نسبتا زیاد Carbon Arte را می توان از امتیازات آن در نظر گرفت .
    ta26 ta25 ta24
    زندگی سخت است اما من سخت ترم ....

     نمایش محتوای مخفی


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/