نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آلو مسما(غذای گیلانی )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    پیش فرض آلو مسما(غذای گیلانی )

    طرز تهیه آلو مسما

    آلو مسما غذايی گيلاني و بسيار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصيه مي كنیم.
    مواد لازم براي تهيه آلو مسما:
    مرغ ..............................براي هر نفر يه تكه
    آلو قيسي ......................براي هر نفر 2 تا 3 عدد
    آلو سياه ........................براي هر نفر 2 تا 3 عدد
    پياز ...............................2 عدد
    شكر..............................2 قاشق غذاخوري
    زردچوبه..........................مقدار ي

    طرز تهيه:
    مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
    هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.
    نكته:
    • اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.
    • اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
    • نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
    • ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.
    • طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.
    4f51166a93f66f3e5bbaf8d740d27131ampstypejpgampdestxamptypebig

  2. کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/