فوتبال باشگاهی انگلستان | بحث و تبادل نظر
بحث در مورد فوتبال باشگاهی انگلیس اینجا قرار خواهد گرفت !
فوتبال باشگاهی انگلستان | بحث و تبادل نظر
بحث در مورد فوتبال باشگاهی انگلیس اینجا قرار خواهد گرفت !
امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم
[SIGPIC][/SIGPIC]
هري ردنپ: با فروش گرت بيل سقوط تاتنهام آغاز مي شود
ردنپ اين بازيکن را هسته مرکزي تيمش توصيف کرد و معتقد است جدايي بيل موجب تضعيف تاتنهام خواهد شد.
هري ردنپ، سرمربي تاتنهام، اعلام کرد علي رغم شايعات زيادي که در مورد انتقال گرت بيل وجود دارد، قصد ندارد اين ستاره ولزي را به تيم ديگري واگذار کند.
ردنپ اين بازيکن را هسته مرکزي تيمش توصيف کرد و معتقد است جدايي بيل موجب تضعيف تاتنهام خواهد شد.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" ما قصد فروش او را نداريم. فروش او من را ياد زماني مي اندازد که وستهم ريو فرديناند را فروخت. با فروش ريو، سقوط وستهم آغاز شد.
او رفت، بعد از او لمپارد رفت، بعد جو کول جدا شد و من با خودم فکر کردم يعني باشگاه هيچ جاه طلبي اي ندارد، ما به اين ترتيب به جايي نخواهيم رسيد. فکر مي کنم با رفتن گرت بيل اين اتفاق براي تاتنهام رخ خواهد داد.
مي خواهيم تا زماني که ممکن است او را در تيم مان حفظ کنيم و تيم را بر مبناي بازي او بسازيم. او بازيکن بزرگي است."
[SIGPIC][/SIGPIC]
مدافع کارکشته من يونايتد بازنشستگي خود را اعلام کرد
'گري نويل' مدافع منچستر يونايتد روز چهارشنبه بازنشستگي بيدرنگ خود را از فوتبال اعلام کرد.
اين مدافع کارکشته که اواخر ماه جاري ميلادي سي و شش ساله مي شود از زمان پيروزي بيرون از خانه منچستر بر وست بروموويچ آلبيون در روز سال نوي ميلادي براي تيمش بازي نکرده بود.
نويل بازيکن يک باشگاهه، در 602 بار حضور خود در کنار منچستر يونايتد، هفت گل براي اين تيم به ثمر رساند. وي همچنين 85 بازي ملي انجام داده است.
در بيانيه اي که باشگاه منچستر يونايتد که در پايگاه اطلاع رساني خود انتشار داد به نقل از اين بازيکن آمده است: ''''من در تمام دوران زندگي خود هوادار منچستر بودم و هر رويايي که داشتم در کنار اين تيم تحقق يافته است.''''
وي در حالي که منچستر با پنج امتياز اختلاف در صدر جدول ليگ برتر انگليس قرار دارد، افزود: ''''بديهي است که من از پايان يافتن دوران بازي خود متأسف هستم اما سرنوشت همه ما همين است و بايد ديد که زمان آن کي فرا مي رسد و براي من اکنون بهترين زمان است.''''
در همين حال، سر آلکس فرگوسن سرمربي منچستر يونايتد که نويل در تمام دوران بازي خود تحت رهبري وي قرار داشت، در تعريف از عملکرد اين بازيکن گفت: ''''گري بهترين دفاع راست نسل خود بود.''''
فرگوسن افزود: ''''وي الگويي براي هر يک از بازيکنان حرفه اي جوان است؛ چراکه در طول دوران حرفه اي خود همواره سختکوش، وفادار و باهوش بود.''''
[SIGPIC][/SIGPIC]
نتايج کامل هفته 25 ليگ برتر انگليس |
در دومين روز مسابقات هفته بيستوپنجم ليگ برتر انگليس، تيمليورپول با گل سوارس به پيروزي رسيد و در روز اول اين هفته تيم هاي منچستريونايتد، چلسي و آرسنال مقابل حريفان به برتري رسيدند
نتايج امشب :
بیرمنگام 2 – منچسترسیتی 2
گلها: زیگیچ (23)، گاردنر (77، پنالتی) برای بیرمنگام، تبس (4) و کولاروف (41) برای سیتی
بلکبرن صفر – تاتنهام 1
گل: کراچ (4)
بلکپول 1 – وستهم 3
گلها: آدام (42) برای بلکپول، اوبینا (24 و 44)، کین (37) برای وستهم
بولتون 1 – ولوز صفر
گل: استاریج (90)
فولام 1 – نیوکاسل صفر
گل: داف (67)
لیورپول 2 – استوک سیتی صفر
گلها: میرلس (47) و سوارس (79)
شب گذشته نيز در ورزشگاه اولدترافورد، منچستريونايتد به عنوان صدرنشين پيکارها و ميزبان اين مصاف به استقبال از آستونويلا رفت که 3 بر يک پيروز شد و به شکستناپذيري ادامه داد.
در اين مسابقه شاگردان سرآلکس فرگوس از همان دقيقه نخست بوي گل دادند. آنها توانستند در دقيقه اول بازي توسط وين روني گل نخست را به ثمر رسانند. همين بازيکن در دقيقه 45 گل دوم خود و تيمش را به ثمر رساند.
در نيمه دوم ميهمانان تا حدي به خود آمده و تلاش براي جبران عقبماندگي کردند. نتيجه اين کوشش گلي بود که دارن بنت در دقيقه 59 به ثمر رساند.
ولي ميزبان دردقيقه 63 توسط نمانيا ويديچ، گل سوم خويش را زد تا 3 بر يک فاتح ميدان شود.
در ديداري ديگر چلسي در زمين ساندرلند به برتري 4 بر 2 رسيد. براي تيم قهرمان فصل گذشته فرانک لمپارد15، سلمان کالو23، جان تري60، نيکولا آنلکا 90 گلزني کردند.در مقابل ساندرلنديها توسط بردسلي 4 و ريچاردسون 26 گل زدند.
در ورزشگاه الامارات نيز آرسنال با نتيجه 2 بر يک از سد اورتون عبور کرد.
آندري آرشاوين 71 و لورانت چويلني 76 براي آرسنال و لوئيس ساها 25 براي اورتون گل زدند. در آخرين بازي انجام گرفته نيز مصاف وستبرومويچآلبيون و ويگان به تساوي 2 بر 2 رسيد.
اودم وينگ 5، فورتان 79 براي وستبرومويچ و انگوبيا 20 و واتسون 43 براي ويگان گلزني کردند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
رنامه لیگ برتر انگلستان در هفته 26
شنبه 16 بهمن
ساعت16:15 ساندرلند - استوك
ساعت18:30 فولام - استون ويلا
ساعت18:30 بلك پول - اورتون
ساعت18:30 وست برومويچ - منچسترسيتي
ساعت18:30 آرسنال - نيوکسل
ساعت18:30 بولتون - تاتنهام
ساعت18:30 بلكبرن - ويگان
ساعت21:00 منچستريونايتد - ولورهمتن
يکشنبه 17 بهمن
ساعت17:00 برمينگم - وستهام
ساعت19:30 ليورپول - چلسي
[SIGPIC][/SIGPIC]
پپه رينا: جام مي خواهم ولي از ليورپول نمي روم
دروازه بان تيم فوتبال ليورپول احتمال جدايي اش از اين تيم را منتفي دانست.
پس از خروج غيرمنتظره فرناندو تورس از جمع سرخپوشان آنفيلدي پپه رينا دروازه بان دوم تيم ملي اسپانيا با وجود اين که از روند فعلي تيمش ناراضي است قصد جدايي ندارد.
رينا درباره وضعيتش در ليورپول گفت: ادوين فان درسار قصد دارد تابستان دستکش هايش را آويزان کند و به اين ترتيب منچستر يونايتد به دنبال دروازه بان جديدي خواهد بود اما من با توجه به اين که با ليورپول قرارداد دارم در حال حاضر نمي توانم کار خاصي انجام دهم.
رينا ادامه داد: مسلما همه دوست دارند در تيمي بازي کنند که شانس رسيدن به عنوان قهرماني را داشته باشند ما هميشه در ليورپول تلاش مي کنيم که سهميه ليگ قهرمانان اروپا را به دست بياوريم نه اين که براي قهرماني تلاش کنيم. من نمي خواهم فقط در ليگ قهرمانان بازي کنم مي خواهم براي قهرماني هم تلاش کنيم.
دروازه بان تيم فوتبال ليورپول با اشاره به شايعات اخير پيرامون پيشنهادهاي باشگاه هاي مختلف براي جذب وي عنوان کرد: از اين که اين همه شايعه درباره من وجود دارد خسته شده ام. من به قراردادم با باشگاه ليورپول پايبند خواهم بود. با هيچ کس هم صحبتي نکردم و صدرصد بازيکن ليورپول هستم. حفاظت از دروازه ليورپول براي من يک امتياز به شمار مي رود. فقط مي خواهم به موفقيتهايم قهرماني را هم اضافه کنم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
اشلي کول بهترين بازيکن انگليس در سال 2010
مدافع تيم فوتبال چلسي با پيشي گرفتن از استيون جرارد توانست عنوان بهترين بازيکن سال 2010 انگليس را به خود اختصاص دهد. آدام جانسون هم عنوان سوم را به دست آورد.
فابیو کاپلو در سال 2010، برای انجام 12 بازی ملی 44 بار بازیکن مختلف را به اردوی تیم ملی دعوت کرد که اشلی کول در تمام اردوها حضور داشت.
پیش از این در سالهای گذشته دیوید بکام در سال 2003، فرانک لمپارد در سالهای 2004 و 2005، اوون هارگریوز در سال 2007 و وین رونی در سالهای 2008 و 2009 این عنوان را به دست آورده بودند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
احتمال پيوستن "رينا" به آرسنال با 18 ميليون پوند
تيم فوتبال آرسنال در نظر دارد در فصل نقل و انتقالات تابستاني "پپه رينا" را به خدمت بگيرد.
دروازه بان اسپانیایی تیم فوتبال لیورپول روز گذشته در گفتگو با رادیو "اوندو سرا" از علاقمندی خود برای پیوستن به تیمی خبر داده بود که در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بازی کند و در لفافه از تمایل برای حضور در تیم فوتبال منچستریونایتد پرده برداشته بود.
این در حالی است که عدهای بر این باورند احتمال حضور رینا در تیم فوتبال آرسنال بیشتر است. توپچیها مدتهاست که به دنبال دروازه بان هستند و پس از اینکه نتوانستند با مارک شوارتزر، دروازه بان استرالیایی فولهام به توافق برسند اکنون در اندیشه آن هستند که جانشینی برای مانوئل آلمونیا پیدا کنند که قصد جدایی از این تیم را دارد.
رسانههای انگلیسی متفق القول هستند که مقصد بعدی این دروازه بان که قراردادی 6 ساله با لیورپول دارد جایی نخواهد بود جز امارات. حتی عنوان شده که آرسنالی ها برای این دروازه بان اسپانیایی مبلغ قابل توجه 18 میلیون پوند را در نظر گرفتهاند که برای این تیم یک رکورد محسوب می شود.
Football3.ir | فوتبال 3 | Football | ورزش | sport
ماريو گومز:چلسي پيش از تورس به دنبال من بود
ستاره آلماني از اينکه در رختکن باواريايي ها باقي ماند بسيار خوشحال است.
ماریو گومز مهاجم باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که سران باشگاه چلسی در بازار نقل و انتقالات زمستانی با پیشنهادی 42 میلیون یورویی در صدد جذب او بودند ولی این پیشنهاد رد شد.او اعلام کرد که تنها از پیشنهاد سران چلسی که رد شده مطلع شده و پس از آن بود که سران باشگاه لندنی به سراغ فرناندو تورس رفتند و با قراردادی 58 میلیون یورویی او را به خدمت گرفتند.گومز در عین حال اعلام کرد که از حضور در رختکن باواریایی ها راضی است. وی گفت:« من زمانی از پیشنهادات تیمهای دیگر مطلع شدم که سران باشگاه این پیشنهادات را رد کرده بودند ولی مسئله ای نیست. من در حال حاضر در تیم تراز اولی هستم و در جایی بازی می کنم که همیشه می خواستم.»گومز در سال 2009 از اشتوتگارت به بایرن پیوست و با انتقالی در حدود 30 تا 35 میلیون یورو رکورد انتقالات در لیگ آلمان را شکست.او در حال حاضر با به ثمر رساندن 16 گل برای تیم فان خال در صدر جدول گلزنان است و در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نیز با به ثمر رساندن 6 گل دومین گلزن برتر است.
[SIGPIC][/SIGPIC]
امير قطر در يک قدمي خريد منچستريونايتد
با پذيرش پيشنهاد يک ميليارد و ششصد ميليون پوندي، امير قطر مالکيت باشگاه منچستريونايتد را در اختيار خواهد گرفت.
گليزرها که در حال حاضر مالکيت باشگاه را در اختيار دارند، فقط دربارهي جزئيات به توافق نرسيدهاند و با امير قطر مشغول مذاکره هستند.
مالکان آمريکايي در سال 2005 باشگاه منچستريونايتد را به ارزش 790 ميليون پوند خريداري کردهاند و در حال حاضر با مبلغي بيش از دو برابر اين باشگاه را به امير قطر مي فروشند.
به اين ترتيب در صورت رسيدن به توافق نهايي، پس از منچستر سيتي که در اختيار شيخ منصور بن زايد آل نهيان اماراتي است، تيم ديگر شهر منچستر هم مالکي عربي خواهد داشت.
ديلي اکسپرس دربارهي جزيئيات پيشنهاد شيخ حمد بن خليفه آل ثاني نوشت: «پيشنهاد ابتدايي گليزرها نزديک به دو ميليارد پوند بوده، اما آنها سرانجام به پيشنهاد يک ميليارد و ششصد ميليون پوندي راضي شدهاند. قرارداد تقريبا نهايي شده و طرفين دربارهي جزئيات در حال مذاکره هستند.»
گليزرها در فاصلهي کمتر از شش سال که مالکيت باشگاه منچستريونايتد را بر عهده داشتند، بارها به دليل بدهي و ديگر مسائل مورد انتقاد و اعتراض هواداران قرار گرفتند.
فرگوسن: اسمالينگ به جاي فرديناند مقابل منچسترسيتي بازي ميکند
کريس اسمالينگ در بازي شنبه منچسترسيتي و منچستريونايتد جاي ريو فرديناند را خواهد گرفت. جاني ايونز، ديگر مدافع يونايتد هم مصدوم است.
سر الکس فرگوسن گفته از پیشرفت این بازیکن 21 ساله خوشحال است و به او اعتماد دارد: «کریس پیشرفتی عالی در این فصل داشته است. او جمعه پیش کمی گرفتگی کمر داشت و به همین دلیل جانی ایونز را به جایش به میدان فرستادم.
ما از پیشرفت او بسیار خوشحالیم. او از زمانی که به ما پیوسته فوقالعاده کار کرده است.
او چند بازی انجام داده و البته تجربه بازی در دیدارهای بزرگ را ندارد، اما تجربه خود را به خوبی استفاده کرده و عالی کار کرده است.»
فردیناند هنوز از مصدومیت ساق پا که در جریان گرم کردن پیش از شکست هفته پیش مقابل ولوز برایش به وجود آمد رهایی نیافته و شاید به بازی لیگ قهرمانان مقابل مارسی در 23 فوریه هم نرسد.
فرگوسن افزود: «البته ربطی به کمر او ندارد. سال گذشته دغدغه اصلی ما کمر او بود ولی او حالا اوضاع خوبی یافته است.
به یاد داشته باشیم که ریو از 17 سالگی در ترکیب اصلی تیمها حضور داشته. این زمانی طولای است. او دچار کشیدگی خواهد شد، مانند بسیاری دیگر از بازیکنان. این مشکل بلندمدت نیست و چندهفتهای حل میشود.»
ایونز که در شکست دو بر یک در خانه ولوز غایب بود، شکست ایرلند شمالی مقابل اسکاتلند را هم به دلیل مصدومیت مچ پا از دست داد و هنوز دور از میادین است.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)