نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: مخابرات نوری

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    مخابرات نوری

    مخابرات نوری

    مخابرات نوری عبارت است از هر فرم انتقال اطلاعات که در آن نور واسط انتقال داده باشد. کانال چنین ارتباطی می‌تواند فضای آزاد، هوا یا فیبر نوری باشد.
    دستگا ه هایی که وظیفه تبدیل سیگنال الکتریکی به سیگنال نوری را انجام می دهند ، منابع نوری می نامند که به طور کلی به دو دستهLED (Light Emitting Diode)یا دیود های منتشر کننده نوروLD(Laser Diode )یا دیود های لیزری تقسیم می گردند .

    گسترش ارتباطات و راحتی انتقال اطلاعات از طریق سیستم های انتقال و مخابرات فیبر نوری یکی از پر اهمیت ترین موارد مورد بحث در جهان امروز است. سرعت دقت و تسهیل از مهمترین ویژگی های مخابرات فیبر نوری می باشد. یکی از پر اهمیت ترین موارد استفاده از مخابرات فیبر نوری آسانی انتقال در فرستادن سیگنال های حامل اطلاعات دیجیتالی است که قابلیت تقسیم بندی در حوزه زمانی را دارا می باشد. این به این معنی است که مخابرات دیجیتال تامین کننده پتانسیل کافی برای استفاده از امکانات مخابره اطلاعات در پکیجهای کوچک انتقال در حوزه زمانی است.برای مثال عملکرد مخابرات فیبر نوری با توانایی 20 مگا هرتز با داشتن پهنای باد 20 کیلو هرتز دارای گنجایش اطلاعاتی 0.1% می باشد.
    امروزه انتقال سیگنالها به وسیله امواج نوری به همراه تکنیکهای وابسته به انتقال شهرت و آوازه سیستم های انتقال ماهوارهای را به شدت مورد تهدید قرار داده است. دیر زمانی ست که این مطلب که نور می تواند برای انتقال اطلاعات مورد استفاده قرار گیرد به اثبات رسیده است و بشر امروزه توانسته است که از سرعت فوق العاده آن به بهترین وجه استفاده کند.
    در سال 1880 میلادی الکساندر گراهام بل 4 سال بعد از اختراع تلفن موفق به اخذ امتیاز نامه خود در زمینه مخابرات امواج نوری برای دستگاه خود با عنوان فوتو تلفن گردید. در 15 سال اخیر با پیشرفت لیزر به عنوان یک منبع نور بسیار قدرتمند و خطوط انتقال فیبر های نوری فاکتور های جدیدی از تکنولوژی و تجارت بهتر را برای انسان به ارمغان آورده است.
    مخابرات فیبر نوری ابتدا به عنوان یک مخابرات از راه دور قرار دادی تلقی می شد که در آن امواج نوری به عنوان حامل یک یا چند واسطه انتقال استفاده می شد. با وجود آنکه امواج نوری حامل سیگنالهای آنالوگ بودند اما سیگنالهای نوری همچنان به عنوان سیستم مخابرات دیجیتال بدون تغییر باقی مانده است. از دلایل این امر می توان به موارد زیر اشاره کرد:



    * توانایی پردازش اطلاعات در حجم وسیع: از آنجایی که مخابرات فیبر نوری دارای کارایی بالاتری نسبت به سیمهای مسی سنتی هستند بشر امروزی تمایل چندانی برای پیروی از سنت دیرینه خود ندارد و توانایی پردازش حجم وسیعی از اطلاعات در مخابره فیبر نوری او را مجذوب و شیفته خود ساخته است
    *آزادی از نویز های الکتریکی:بافت یک فیبر نوری از جنس پلاستیک یا شییشه به دلیل رسانندگی انتخاب می شود.در نتیجه یک حامل موج نوری میتواند از پتانسیل موثر میدانهای الکتریکی در امان باشد. از قابلیت های مهم این نوع مخابرات می توان به امکان عبور کابل حامل موج نوری از میان یک میدان الکترومغناطیسی قوی اشاره کرد که سیگنالهای نام برده بدون آلودگی از پارازیت های الکتریکی و یا سیگنالهای مداخله گر به حد اکثر کارایی خود خواهند رسید.
    1)تکنیکهای مخابرات در سیستم های جدید مورد استفاده قرار می گرفت 2)سیستم های جدید با بالاترین تلنولوژی برای داشتن بیشترین گنجایش کارآمدی سرعت و دقت طراحی شده بود. 3)انتقال به کمک خطوط نوری امکان استفاده از تکنیکهای دیجیتال را فراهم می ساخت. این مطلب نیاز انسان را به دسترسی به مخابره اطلاعات رابه صورت بیت به بیت پاسخگو بود
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    آشکارسازهای نوری

    یک چنین قطعه‌ای برای اندازه گیری سطوح روشنایی یا تبدیل سیگنالهای نوری متغیر با زمان به سیگنالهای الکتریکی وسیله‌ای مناسب است. در بیشتر آشکارسازهای نوری سرعت پاسخ آشکارساز بسیار مهم است. مرحله نفوذ حاملین بار امری زمان‌بر است و باید در صورت امکان حذف شود. پس مطلوب است که پهنای ناحیه تهی به ‌اندازه کافی بزرگ باشد تا اکثر فوتون‌ها به‌جای نواحی خنثی n و p در درون ناحیه تهی جذب شوند. وقتی که یک EHP در ناحیه تهی بوجود آید، میدان الکتریکی ، الکترون را به طرف n و حفره را به طرف p می‌کشد. چون این رانش حاملین بار در زمان کوتاهی رخ می‌دهد، پاسخ دیود نوری می‌تواند بسیار سریع باشد. هنگامی ‌که حاملین بار عمدتا در ناحیه تهی w ایجاد شوند، به آشکارساز یک دیود نوری لایه تهی گفته می‌شود. اگر w پهن باشد، اکثر فوتونهای تابشی در ناحیه تهی جذب خواهند شد. w پهن منجر به کاهش ظرفیت پیوند شده و در نتیجه ثابت زمانی مدار آشکارساز را کاهش می‌دهد.



    JM Cotco LED cieple 80
    نحوه کنترل پهنای ناحیه تهی

    روش مناسب برای کنترل پهنای ناحیه تهی ساختن یک آشکارساز نوری p-i-n است. ناحیه i مادامی که مقاومت ویژه زیاد است، لزومی ‌ندارد که حقیقتا ذاتی باشد. می‌توان آن را به روش رونشستی روی بستر نوع n رشد داد و ناحیه p را توسط نفوذ ایجاد کرد. هنگامی‌ که ‌این قطعه در گرایش معکوس قرار می‌گیرد، ولتاژ وارده تقریبا بطور کامل در دو سر ناحیه i ظاهر می‌شود. برای آشکارسازی سیگنالهای نوری ضعیف اغلب مناسب است که دیود نوری در ناحیه شکست بهمنی مشخصه‌اش عمل کند.
    نویز و پهنای باند آشکارسازهای نوری

    در سیستمهای مخابرات نوری حساسیت آشکارسازهای نوری و زمان پاسخ آنها بسیار مهم است. متاسفانه ‌این دو ویژگی عموما با هم بهینه نمی‌شوند. مثلا در یک آشکارساز نوری بهره به نسبت طول عمر حاملین بار به زمان گذار وابسته ‌است. از سوی دیگر پاسخ فرکانسی نسبت عکس با طول عمر حاملین بار دارد. معمولا حاصلضرب بهره در پهنای باند را به عنوان ضریب شایستگی برای آشکارسازها ملاک قرار می‌دهند. طراحی برای افزایش بهره سبب کاهش پهنای باند می‌شود و برعکس ویژگی مهم دیگر آشکارسازها نسبت سیگنال به نویز است که مقدار اطلاعات مفید در مقایسه با نویز در زمینه آشکارساز را نشان می‌دهد. منبع اصلی نویز در نور رساناها نوسانات اتفاقی در جریان تاریک است. جریان نویز در تاریکی متناسب ، دما و رسانایی ماده ‌افزایش می‌یابد. افزایش مقاومت تاریک همچنین بهره نور رسانا را افزایش داده و بالطبع باعث کاهش پهنای باند می‌شود.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    icon1

    لیزر 85071901
    ليزر مخفف عبارت Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation می‌‌باشد و به معنای تقويت نور توسط تشعشع تحريک شده است .ليزر وسيله‌ای برای تبديل نور معمولی به پرتوی باريک و متراکم است. دستگاه ليزر يک جريان الکتريکی را از ماده‌ای که می‌‌تواند جامد, مايع يا گاز باشد عبور می‌‌دهد. بعضی از اتم های ماده انرژی جذب می‌‌کنند و کوانتوم ساطع می‌‌کنند. اين امر موجب می‌‌شود که اتم های ديگر نيز کوانتوم ساتع کنند. اين کوانتوم ها (بسته‌های تشعشع) بين آينه هايی به عقب و جلو منعكس می‌‌شوند و نهايتاً به صورت نوری با يک طول موج واحد شليک می‌‌شوند. اولين ليزر جهان توسط « تئودور مايمن » اختراع گرديد كه در آن از ياقوت استفاده شده بود. . پس از دو سال آقای علی جوان دانشمند ایرانی برای نخستین بار لیزر گازی هلیوم- نئون (He-Ne) را ساخت. 85071902
    نوع سوم و چهارم ليزرها که ليزرهای مايع و نيمه رسانا بودند اختراع شدند. در سال ۱۹۶۷ فرانسويان توسط اشعه ي ليزرِ ايستگاههایِ زمينيشان, دو ماهواره ي خود را در فضا تعقيب کردند, بدين ترتيب ليزر بسيار کار بردی به نظر آمد. نوری که توسط ليزر در يک سو گسيل می‌‌گردد بسيار پر انرژي و درخشنده است و قدرت نفوذ بالايی نيز دارد به طوري که در الماس فرو می‌‌رود.امروزه استفاده از ليزر در صنعت به عنوان جوش آورنده ي فلزات و چاقوی جراحی بدون درد در پزشکی بسيار متداول است.
    ساختار لیزر
    یک سیستم لیزری عموما از سه بخش عمده تشکیل شده است:


    • 1) پمپ انرژی يا چشمه ي انرژی: که ممکن است اين پمپ اپتيکی يا شيميايی و يا حتی يک ليزر ديگر باشد.
    • 2) ماده ي پايه و فعال: که نام گذاری ليزر بواسطه ي ماده ي فعال صورت می‌‌گيرد.
    • 3) مشدّد کننده ي اپتيکی: كه شامل دو آينه ي بازتابنده ي کلی و جزئی می‌‌باشد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    تار نوری

    ياف نوري ( تارهاي نوري ) چيست ؟ what are fiber optics ? الياف نوري ( تارهاي نوري ) رشته هايي از شيشه هستند كه نور از آنها عبور مي كند . با اين اختراع تحول بزرگي در ارتباطات و مخابرات بوجود آمده است . در روش سنتي از سيم هاي مسي و آلومينيومي براي ارسال سيگنالهاي الكتريكي استفاده مي شود و لي در مخابرات فيبر نوري سيگنال الكتريكي به شكل امواج نوري مدوله مي شوند و سپس اين نور از درون تارهاي نازك شيشه عبور داده مي شود . با اين روش تحول بزرگي در سرعت و ظرفيت ارسال پيامهاي مخابراتي بوجود آمده است .
    اين روش هم اكنون بهترين طريق ارتباطات مخابراتي راه دور است .
    مزاياي استفاده از الياف نوري .. Benefits of Fiber Optics…
    كابلهاي فيبر نوري مزاياي زيادي نسبت به كابلهاي مسي و كابلهاي هم محور متداول دارند . داراي مقاومت كششي بالاتر ، وزن كمتر و اندازه كوچكتر مي باشند و حداكثر مقدار اين تارها را مي توان در حداقل مكان ممكن جاي داد .
    بدليل اينكه هيچگونه سيگنال الكتريكي از طريق اين سيم ها حمل نمي شود استفاده از آنها در جاههايي كه بخارات قابل احتراق وجود دارد بسيار مناسب است چون خطر احتراق و انفجار ناشي از جرقه زدن سيمه اغي فلزي معيوب در اين حالت وجود ندارد . هر گاه يك تار نوري شكسته شود خطر برق گرفتكي شوك الكتريكي وجود ندارد . ضمنا تارهاي شيشه اي مانند سيم هاي متداول مسي و آلومينيومي دچار خوردگي و پوسيد گي نمي شوند.
    هنگامي به فوائد مهم تارهاي نوري پي مي بريم كه آنها را از نظر عملكرد با سيم هاي رايج مقايسه كنيم . تار هاي نوري بدليل اينكه در معرض تداخل هاي الكترومغناطيس
    EMI=electro magnetic interference
    قرار نمي گيرند داده ها را خيلي بهتر از سيم هاي مسي و بدون سيگنالهاي مزاحم عبور مي دهند .
    از طرفي چون افت سگنال در تارهاي نوري بسرعت صورت نمي گيرد مي توان تارهاي پيوسته اي با طول 550 متر ( 1800 فوت ) را بكار گرفت . عملكردهاي تارهاي نوري در آينده با افزايش قابليت انعطاف و انبساط بيشتر خواهد شد .
    ميزان انتقال داده ها از طريق تار نوري در آينده به بيش از 10 گيگا بايت در ثانيه خواهد رسيد وبه اين ترتيب امكان انتقال شبكه هايي با پهناي باند وسيع تر را براي تكنولوژي فرا مدرن فردا فراهم خواهد آورد .
    نياز ما چيست ؟
    فيبر نوري ميتواند محيطي را فراهم كند كه از طريق آن داده ها با سرعت بيش از 100 مگا بايت در ثانيه منتقل شوند كه اين سرعت براي استفاده از شبكه هاي محلي اينترنت مناسب است .
    Local area network = lan
    در ارتباطات كامپيوتري كابل هاي نوري به دو شكل : اتصال گرد ST و مستطيلي SC قابل استفاده است .
    فرستنده – گيرنده هاي الياف نوري :
    The Fiber Optic Transceiver
    اين سيتمها شامل فرستنده و گيرنده هاي سيگنالهاي نوري هستند كه ارتباطات دو طرفه را ممكن مي سازد .اين نوع فرستنده – گيرنده هاي بطور معمول از PIN يا ديودهاي نوري آولانش ( بهمني ) به همراه يك تقويت كننده سيگنال با بهره بالا براي تبديل سيگنال نوري به سيگنال معادل الكتريكي آن استفاده مي كنند .فرستنده هاي نوري غالبا بجاي ديود منتشر كننده نور LED از يك ديود ليزري كمك مي گيرند تا سيگنالي قوي تر برا ي ارسال به فاصله اي دورتر را فراهم كنند .
    كابل فيبر نوري : Fiber optic cable The
    كابل نوري متشكل از شيشه ، الياف سيليكا يا پلاستيك مي باشد . معمولا براي كاربردهاي توان بالا از الياف سليكا استفاده مي شود .و از پلاستيك براي جدا كردن و عايق نمودن سيستم در برابر خطر ولتاژ بالا استفاده مي كنند . نه سيليكا ونه پلاستيك هيچكدام بدليل ماهيت ساختماني كه دارند قادر به فرستادن سيگنالها به مسافتهاي دور را ندارند و بايد از شيشه استفاده كرد .
    همانگونه كه در شكل امده است يك كابل نوري از چهار لايه تشكيل شده است :
    1- هسته يا لايه دروني آن همان تارهاي شيشه اي است كه براي انتقال امواج نوري استفاده مي شود .
    2- يك لايه اي كه دور اين شيشه قرار گرفته و لايه واسط ناميده مي شود و امكان انعكاس نور از درون تار را فراهم مي آورد ( نور در تار به شكل زيگزاگ عبور مي كند و از طريق همين لايه كه شبيه آينه است اين عمل امكان پذير است ) ضمنا اين لايه از سائيدگي تارها هم جلوگيري مي كند . است اين غشاء از مواد نرم درست شده است و امكان انعطاف به تار نوري را مي دهد .
    3- غشاء مستحكم كننده كه به دور اين لايه واسطه قرار گرفته واز جنس : BRAIDED KEVLAR است و سبب استحكام مكانيكي كابل مي شود تا تحت تنش بيش از حد قرار نگيرد
    4- پوشش خارجي از جنس پي وي سي كه بيروني ترين لايه است و كابل را در برابر سايش و پارگي محافظت مي كند
    البته در اين مثال براي ساده شدن موضوع كابل را بصورت تك رشته اي در نظر گرفته ايم و در عمل كابلها مي توانند چند رشته اي باشند .
    مبدلهاي كابل هاي نوري : Fiber Optic Media Converter
    براي اتصال يك قسمت از كابل نوري به قسمت ديگر از تبديل هايي استفاده مي كنند كه اين تبديل ها امكان اتصال كابل به يك UTP و از UTP به كابل را فراهم مي كند
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    روتر چیست؟

    مقدمه
    بدون شک اینترنت یکی از بزرگترین پیشرفتهای مخابراتی قرن بیستم می باشد. اینترنت اجازه می دهد مردم سرتاسر دنیا در عرض چند ثانیه به یکدیگر e-mail بفرستند. همچنین به شما اجازه می دهد مقالات را همراه با چیزهای دیگر در وب سایت ها بخوانید. ما همگی عادت نموده ایم که بخش های مختلفی را که از اینترنت به خانه و محل کارمان می آیند، ببینیم - صفحات وب، پیغامهای e-mail و فایل های دانلود شدنی که همگی اینترنت را رسانه ای پویا و ارزشمند می سازند. اما هیچ یک از این بخشها بدون وجود قطعه ای از اینترنت که احتمالاً تاکنون ندیده اید، هرگز در کامپیوترتان ساخته نخواهند شد. در حقیقت اغلب مردم با مهمترین تکنولوژی که اجازه می دهد اینترنت در همه حال موجود باشد یعنی روتر(Router) یا مسیریاب، هرگز سرو کار ندارند.
    محافظت از حرکت پیغامها
    آیا تا به حال فکر کرده اید هنگامیکه پیغامی را در غالب e-mail برای دوستی در آن سوی دیگر کشور می فرستید، آن پیغام چگونه می داند که به جای یکی از میلیون ها کامپیوتر دیگر در دنیا به کامپیوتر دوستتان منتهی گردد؟ بیشتر کارها برای رسیدن پیغام از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر توسط روترها انجام می شود، زیرا آنها دستگاههائی قاطع هستند که اجازه می دهند پیغام ها مابین شبکه ها جریان یابند تا اینکه در داخل شبکه ها.

    اجازه دهید نگاهی به آنچه در یک روتر بسیار ساده ممکن است انجام شود بیاندازیم. تصور کنید شرکت کوچکی را که گرافیک های سه بعدی متحرک برای ایستگاههای تلویزیونی محلی می سازد. در این شرکت ده کارمند هر کدام با یک کامپیوتر وجود دارد. چهار نفر از این کارمندان انیماتور هستند در حالیکه بقیه در بخش های فروش، حسابداری و مدیریت می باشند. انیماتورها هنگامیکه روی پروژه هایشان کار می کنند، نیاز دارند تعداد زیادی از فایلهای بسیار بزرگ را با یکدیگر ردوبدل کنند. جهت انجام این کار آنها از یک شبکه استفاده خواهند نمود.
    وقتی که یک انیماتور یک فایل را به انیماتور دیگر می فرستد، این فایل بسیار بزرگ عمده ظرفیت شبکه را استفاده نموده و باعث می شود شبکه برای کاربران دیگر بسیار کند اجرا گردد. یکی از دلایلی که یک کاربر شدیداً فعال می تواند کل شبکه را تحت تأثیر قرار دهد، ناشی از روشی است که Ethernet کار می کند. هر بسته اطلاعاتی فرستاده شده از یک کامپیوتر بوسیله تمام کامپیوتر های دیگر در شبکه محلی دیده می شود. سپس هر کامپیوتر بسته را بررسی می کند و تصمیم می گیرد که آیا برای آدرسش با معنی می باشد یا خیر. این روش طرح بنیانی شبکه را ساده نگه می دارد ولی همچنانکه اندازه شبکه یا سطح فعالیت آن افزایش می یابد، آثار و عواقب اجرائی به دنبال دارد. برای آنکه کار انیماتورها با کار دیگر گروهها در ادارات دیگر تداخل پیدا نکند، شرکت دو شبکه را طرح ریزی می کند؛ یکی برای انیماتورها و دیگری برای بقیه شرکت. یک روتر دو شبکه را به هم پیوند داده و هر دو شبکه را به اینترنت وصل می کند.
    هدایت ترافیک
    روتر تنها دستگاهی است که هر پیغام فرستاده شده به وسیله هر کامپیوتر در هر یک از شبکه های شرکت را می بیند. وقتی یک انیماتور یک فایل بزرگ را به انیماتور دیگر می فرستد، روتر به آدرس گیرنده نگاه می کند و ترافیک را در شبکه انیماتورها نگاه می دارد. از طرف دیگر وقتی یک انیماتور یک پیغامی را جهت در خواست چک صورت حساب هزینه به حسابدار می فرستد، روتر آدرس گیرنده را می بیند و پیغام را بین دو شبکه ارسال می کند.
    یکی از ابزارهایی که روتر جهت تصمیم گیری در مورد اینکه یک بسته را کجا باید بفرستد از آن استفاده می کند، جدول پیکربندی (Configuration Table) می باشد. جدول پیکربندی مجموعه ای از اطلاعات شامل موارد زیر می باشد:
    اطلاعات در مورد اینکه کدامیک از اتصالات رهیافتی به گروه های خاصی از آدرس ها هستند
    اولویت برای اتصالات مورد استفاده
    قواعد جهت اداره نمودن روال عادی و موارد خاص ترافیک
    در کوچکترین روترها یک جدول پیکربندی می تواند به سادگی نیم دوجین سطر باشد اما در روترهای خیلی بزرگ که انبوهی از پیغام های اینترنت را اداره می کنند، می تواند بزرگ و پیچیده باشد.
    یک روتر دو کار مجزا و در عین حال مربوط به هم را به عهده دارد:
    روتر تضمین می کند اطلاعات به جایی که مورد نیاز نیست نرود. این امر جهت جلو گیری از مسدود شدن اتصالات کاربران بی تقصیر به وسیله حجم وسیع داده های کاربران فعال، به طور قاطع صورت می گیرد.
    روتر مطمئن می سازد که اطلاعات به مقصد مورد نظر روانه می گردد.
    در رابطه با دو شبکه کامپیوتری مجزا، یک روتر در انجام این دو کار شدیداً مفید می باشد. روتر دو شبکه را به هم متصل نموده، اطلاعات را از يكي به دیگری عبور می دهد و در بعضی موارد ترجمه پروتکل های مختلف بین دو شبکه را هم به انجام می رساند و به عبارتی آن دو را با هم تطبیق می دهد. روتر همچنین شبکه ها را از همدیگر محافظت نموده و از جاری شدن غیر ضروری ترافیک یک شبکه به شبکه دیگر جلوگیری می کند. همچنانکه تعداد شبکه های به هم پیوسته رشد می نماید، جدول پیکریندی برای اداره ترافیک آنها هم رشد نموده و قدرت پردازش روتر افزایش می یابد. ولی به هر حال مستقل از آنکه چه تعداد شبکه به هم پیوسته باشند، عملکرد و وظیفه اصلی روتر يكسان باقی می ماند. از آنجا که اینترنت یک شبکه کلان متشكل از ده ها هزار شبکه کوچکتر است، استفادۀ آن از روتر ها یک ضرورت مطلق می باشد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    سلام
    بسیار ممنون از مطالب با ازش شما

    در مورد مزایای بیشمار فیبر نوری جای بحثی نیست ولی مواردی بود که خواستم به آنها اشاره کنم:

    1)مخابرات نوری(فیبر نوری) را در همه موارد نمی توان با مخابرات ماهواره ای و دیگر خطوط انتقال مقایسه کرد . چراکه در هر صورت بسیاری از لینکهای ما به صورت رادیویی باقی خواهند ماند.در بسیاری از نقاط به لحاظ اقتصادی و فنی ...امکان استفاده از فیبر نیست. مثلا در مورد مخابرات سلولی به دلیل پرتابل بودن امکان استفاده نیست در حالی که جایگاه بسیار مهمی در دنیای امروز ما دارد و این جایگا به مراتب بیشتر خواد شد! در حال حاضر اجرای فیبر در سطح Backbone links ،Transport NetworksTelecom، بیشتر مد نظر میباشد.

    2)در مورد نویز میتوان اشاره کردThermal Noise هنوز در ادوات الکترونیکی وابسته وجود دارد ولی عامل باز دارنده در آشکارسازها ،نویز به واسطه سختار نیمه هادی در سطح کوانتوم میباشد .

    3)از مزایای قابل ذکر انتقال اطلاعات با فیبر میتوان به پهنای باند بسیار بالا (در طول موجهای بین 800 تا 1700 نانومتر) اشاره کرد. اگرچه به دلایل فیزیکی در بعضی از نقاط این طول موجها ،فیبر تضعیف های قابل ملاحظه ای از خود نشان میدهد ولی میتوان از سایر نقاط(first window,second window,third window) استفاده کرد. همچنین ساخت ادوات الکترونیکی پرسرعت باعث محدودیت شده ولی پیشرفت های خوبی در راه ساخت این قطعات صورت گرفته است.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/