صفحه 1 از 9 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 82

موضوع: حجازی درگذشت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

حجازی درگذشت

ناصر حجازي درگذشت

بهترين دروازه‌بان تاريخ فوتبال ايران که مدت‌ها با بيماري دست و پنجه نرم مي‌کرد، امروز دار فاني را وداع گفت.

00023517
    خبر تلخ است و توضيح بيشتر برايش،‌ سخت‌: "ناصر حجازي دروازه‌بان و مربي سابق فوتبال ايران که با شدت گرفتن بيماري و به کما رفتن در بيمارستان کسري تهران بستري شده، امروز درگذشت. "
    حجازي که از ماه‌ها پيش به دليل بيماري ريوي بارها راهي بيمارستان شده بود، با روحيه خوب و قواي جسماني‌ که داشت، به سلامت به منزل بازگشت اما اين بار و پس از رفتن به کما، بازگشتي به خانه نداشت و در منزل ابدي‌اش آرام گرفت.
    حجازي مبارز خوبي بود اما اين‌بار انگار دست مرگ، قوي‌تر از پنجه‌هاي قرص‌ و محکم او بود که سال‌هاي سال راه را بر توپ بسته بود.
    او نمي‌خواست کسي ضعف جسمي و درد کشيدن‌هايش را ببيند تا همچنان نماد جسارت و اتکا به نفس باشد و کسي هم اين روزها را نديد.
    حجازي خيلي زودتر از اينکه بسترنشين شود، تسليم مرگ شد تا ايستاده جان داده باشد.

خبر تلخ است.
    و ديگر ناصرخان در ميان ما نيست...
    سایت ورزش سه اين ضايعه را به جامعه ورزش ايران تسليت مي‌گويد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 5 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

پيام‌تسليت‌لاريجاني‌به‌ ‌مناسبت‌درگذشت‌حجازي

02 خرداد 1390 ساعت 13:25 آخرین نیوز: رئيس مجلس شوراي اسلامي در پيامي ضمن تسليت به مناسبت درگذشت ناصر حجازي، وي را يكي از پرافتخارترين چهره‌هاي ورزشي كشور خواند.

به گزارش فارس، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در پيامي درگذشت ناصر حجازي را كه كارشناسان ورزشي او را بهترين دروازبان تاريخ ايران مي‌دانند، را تسليت گفت.
    متن كامل آن به شرح زير است:

بسم‌الله الرحمن الرحيم
    اناالله و انا اليه راجعون
    در گذشت مرحوم آقاي ناصر حجازي كه يكي از پرافتخارترين چهره‌هاي ورزشي كشور بودند، موجب تأسف و تأثر گرديد.
    اينجانب ضمن عرض تسليت اين ضايعه به جامعه ورزشي كشور و خانواده محترم آقاي حجازي براي آن مرحوم رحمت و مغفرت و براي بازماندگان صبر و شكيبايي مسألت مي‌كنم.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

4. 4 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

زمان تشییع پیکر ناصر حجازی

02 خرداد 1390 ساعت 13:18 آخرین نیوز: سرپرست تیم فوتبال امید کشورمان ساعت 10:55 دقیقه صبح امروز دوشنبه خبر درگذشت ناصر حجازی را با چشمانی اشکبار اعلام کرد.

به گزارش مهر، اصغر حاجیلو صبح امروز در راه پله بیمارستان کسری تهران در مواجهه با خبرنگاران که جویای وضعیت ناصر حجازی بودند، گفت: "دیگر حال ناصر خوب شد" و پس از بیان این جمله به شدت گریه کرد و در میان ناراحتی شدید خبر درگذشت این دروازه‌بان اسطوره‌ای کشور را اعلام کرد.

پس از مطرح شدن خبر درگذشت ناصر حجازی تمام هواداران و حتی همراهان سایر بیماران که در بیمارستان کسری حضور داشتند، ضمن ابراز تاسف شدید به شدت گریه می‌کردند.

هواداران ناصر حجازی هم که در بیرون بیمارستان بودند، پس از شنیدن این خبر شعار "ناصر بلند شو، ناصر بلند شو" را سر دادند که این مسئله بر شدت اندوه حاضران اضافه شد. علاقمندان به ناصر حجازی همچنن شعار می دادند: "عزا، عزاست امروز، روز عزاست، امروز، حجازی سربلند پیش خداست امروز".

پس از اعلام رسمی خبر درگذشت ناصر حجازی هر لحظه به تعداد حاضرین در مقابل بیمارستان کسری افزوده می شود. لحظاتی پیش حشمت مهاجرانی و امیررضا واعظ آشتیانی برای وداع با اسطوره دروازه بانی فوتبال ایران به داخل بیمارستان رفتند.

همچنین مراسم خاكسپاري ناصر حجازي فردا برگزار خواهد شد.

به گزارش فارس، كاركنان بيمارستان كسري كه از درگذشت ناصر حجازي بهت زده شده بودند با ناراحتي به مردم و علاقه مندان نگاه مي كردند و حتي بعضي از آنها از مردم فيلم مي گرفتند.

* هواداران حجازي با شر دادن شعار " حجازي كاپلو " اين دروازه بان اسطوره اي را تشويق كردند.

* مراسم خاكسپاري فردا برگزار مي شود و ساعت آن متعاقبا اعلام مي شود.

* خانواده حجازي اعلام كردند تا يك ساعت ديگر به منزل خود مي روند و از هواداران خواستند تا به آنجا بيايند.

*واعظ آشتياني، حسين ترابپور، پورحيدري، علي اميري، نظري جويباري و هاشم ساعدي در بيمارستان حاضر شده اند و نزد آتيلا حجازي رفتند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

6. 4 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

پیام تسلیت باشگاه پرسپولیس به خانواده حجازی

02 خرداد 1390 ساعت 13:08 باشگاه ورزشی پرسپولیس در گذشت ناصر حجازی را به جامعه ورزش و خانواده وی تسلیت گفت.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از برنا، باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس درگذشت ناصر حجازی اسطور فوتبال را به جامعه ورزش کشور و خانواده حجازی تسلیت گفت.

ناصر حجازی که مدت ها با بیماری سرطان ریه دست و پنجه نرم می کرد، صبح امروز (دوشنبه) در بیمارستان کسری درگذشت.

در پیام تسلیت این باشگاه آمده است: "فقدان اسطوره فوتبال ایران غم بزرگی را در دل خانواده ورزش به جای گذاشت. باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) به همین مناسبت درگذشت دروازه بان اسبق تیم ملی و استقلال را به جامعه ورزش کشور و خانواده حجازی تسلیت گفته، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم مغفرت الهی و برای خانواده گرانقدر ایشان آرزوی صبر می نماید."
    [SIGPIC][/SIGPIC]

8. 4 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

كنفرانس مطبوعاتی ديدار سپاهان و بنياد، رنگ و بوی مرحوم حجازی به خود گرفت

02 خرداد 1390 ساعت 12:44 آخرین نیوز: كنفرانس مطبوعاتي پيش از ديدار تيم‌هاي سپاهان و بنياد در مرحله يك هشتم قهرمان ليگ آسيا تحت تاثير درگذشت ناصر حجازي قرار گرفت.

به گزارش فارس، صبح امروز كنفرانس مطبوعاتي مربيان تيم‌هاي سپاهان و بنيادكار در اصفهان برگزار شد كه موضوع درگذشت ناصر حجازي جو سالن كنفرانس را تحت تاثير قرار داده بود.

امير قلعه نويي سرمربي سپاهان پس از شنيدن خبر درگذشت دروازه بان سابق تيم ملي بسيار متاثر شد و با صداي بغض آلود اين ضايعه را تسليت گفت و اظهار داشت: حجازي يكي از اسطوره‌ها و پيشكسوتان بزرگ فوتبال ايران بود و مطمئنم او انساني است كه هيچ گاه از ياد ايراني‌ها فراموش نخواهد شد.
    وي ادامه داد: غم بزرگي را تحمل خواهيم كرد و خدا او را رحمت كند.
    جو كنفرانس به گونه‌اي بود كه قلعه نويي ساير سؤالات را نيز با صدايي بغض‌ آلود جواب مي‌داد.
    نظر افزودن جدید جستجو
    [SIGPIC][/SIGPIC]

10. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

دايي: ناصرخان به گردن من خيلي حق داشت

02 خرداد 1390 ساعت 12:33 آخرین نیوز: علي دايي درگذشت ناصر حجازي را به "همه مردم" ايران تسليت گفت.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس كه با ناصر حجازي به فوتبال ايران معرفي شد لحظاتي پيش در جريان درگذشت اسطوره فوتبال ايران قرار گرفت. دايي در گفت‌وگو با ايسنا، گفت: واقعا از شنيدن اين خبر شوكه شدم. ناصر خان به گردن من حق داشت و من نمي‌دانم چه بگويم.
    وي افزود: من اين ضايعه را همه مردم ايران تسليت مي‌گويم چرا كه ناصر خان تنها به جامعه فوتبال تعلق نداشت و همه مردم ايران به ايشان علاقه داشتند. من از طريق شما اين ضايعه را به مردم ايران و خانواده محترم حجازي تسليت مي‌گويم.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

12. 4 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

هواداران در راه منزل حجازي

براي کاهش تردد در بيمارستان کسري خانواده حجازي به منزل خود رفتند و از هواداران نيز خواستند به آنجا بروند.

00031067
    دقايقي پس از اعلام خبر درگذشت ناصر حجازي و ناراحتي افراد حاضر در بيمارستان، خانواده و اقوام حجازي که در کافه ترياي بيمارستان حضور داشتند در مورد مراسم خاکسپاري به صحبت پرداختند.
    * اصغر حاجيلو سرپرست تيم اميد و يکي از دوستان نزديک حجازي نيز در بيمارستان حاضر است.
    * حال دختر ناصر حجازي بسيار بد است و گريه او تمامي ندارد.
    * پرويز مظلومي سرمربي استقلال نيز در بيمارستان حضور پيدا و گريه کرد.
    * هواداران حجازي با گفتن " آتيلا تسليت تسليت " وي را تسلي دادند.
    * به مردم گفته شد اگر مي خواهند همراه خانواده حجازي باشند به منزل او بروند و بيمارستان را خلوت کنند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

14. 4 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

هواداران حجازي مقابل درب منزل او تجمع كردند

مقابل درب منزل ناصر حجازي حدود 200 نفر تجمع کرده و وي را تشويق مي‌کنند.

00031066
    پس از بازگشت خانواده ناصرحجازي به منزل، حدود 200 نفر از علاقه مندان مرحوم حجازي در مقابل در منزل وي تجمع کردند.
    آنها يک صدا به شيوه تشويق در ورزشگاه ناصر حجازي را با شعارهاي " حجازي کاپلو و ناصر حجازي دوست داريم ما " وي را تشويق کردند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

16. 4 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

هميشه کنار خانواده حجازي هستم
    هدايتي: حجازي هميشه زنده است

مالک باشگاه استيل‌آذين گفت: به نظر من حجازي هميشه زنده است و ياد و خاطره او فراموش نمي‌شود.

00029632
    حسين هدايتي پس از باخبرشدن از درگذشت ناصر حجازي گفت:‌ درگذشت اين اسطوره‌ بزرگ را از صميم قلب تسليت مي‌گويم. انشاءالله خداوند روح حجازي را شاد کند و جايگاه او در بهشت باشد. حجازي دل‌هايي را در زمان ورزشکار بودنش شاد کرد که هيچ وقت از يادها نمي‌رود.
    وي گفت: چرا قدر اسطوره‌ها را تا زنده هستند نمي‌دانيم؟ اگر کسي بخواهد به اين عزيزان خوبي کند مي‌گويند به دنبال تبليغ کردن خودش است. چرا بايد وقتي آنها از بين ما رفته‌اند زانوي غم بغل کنيم؟‌ به نظر من حجازي هميشه زنده است و ياد و خاطره او فراموش نمي‌شود.
    هدايتي ادامه داد: به خانواده حجازي تسليت عرض مي‌کنم و آرزوي سلامتي براي ساير اعضاي خانواده اين اسطوره فوتبال کشورمان دارم. من هميشه کنار خانواده حجازي هستم و هر کمکي از دستم برآيد دريغ نمي‌کنم.
    هدايتي در پايان خاطرنشان کرد: بايد تشکري ويژه از مردم داشته باشم. ناصرخان در آخرين ديدارهايش با من فقط اسم مردم را مي‌آورد. او به عشق اين مردم زندگي و به عشق اين مردم به ورزش ما خدمت کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

18. 4 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

ترابيان اعلام کرد
    سكوت 2 دقيقه‌اي بازيكنان تيم ملي به مناسبت درگذشت حجازي

سرپرست تيم ملي فوتبال از سکوت 2 دقيقه‌اي بازيکنان قبل از شروع تمرين خبر داد.

00004766
    به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، عباس ترابيان اظهار داشت: از طرف کادر فني و سرپرست تيم ملي و تک تک بازيکنان، اين ضايعه بزرگ را به جامعه ورزش علي الخصوص فوتبالدوستان کشور و خانواده اين بزرگمرد تسليت عرض مي کنيم و به همين مناسبت قبل از شروع تمرينات به احترام اسطوره فوتبال ايران 2 دقيقه سکوت مي کنيم.
    وي افزود: برهمين اساس کنفرانس کارلوس کي‌روش به خاطر اينکه عزيزان رسانه ها بتوانند دين خود را در حق اين بزرگمرد فوتبال ايران ادا کنند، لغو و به وقت ديگري موکول شد.
    سرپرست تيم ملي فوتبال همچنين از سکوت 2 دقيقه‌اي بازيکنان قبل از شروع تمرين امروز خبر داد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

20. 4 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)