نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: غذاهای دریایی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    غذاهای دریایی

    پيتزاي دريايي



    * مواد لازم:
    سه چهارم ليوان آرد
    يك قاشق چاي خوري بيكينگ پودر
    نصف قاشق چاي خوري نمك
    يك سوم ليوان شير
    دوقاشق سوپ خوري روغن مايع
    120 گرم پوره گوجه فرنگي
    يك قاشق مرباخوري رب گوجه فرنگي
    يك حبه سيرله شده
    يك قاشق چاي خوري پودر ارگانو
    يك قاشق چاي خوري پودر جعفري
    به ميزان لازم نمك و فلفل
    سه چهارم ليوان ميگو
    2-3 عدد ( بدون هسته) زيتون سياه يا سبز
    150 گرم پنير پيتزا
    يك عدد كنسرو كيلكا


    * طرز تهيه:
    آرد، بيكينگ پودر و نمك را داخل كاسه اي ريخته ، شير و روغن را اضافه مي كنيم و به طور مرتب هم مي زنيم.

    خمير را ورز داده و بصورت توپ در مي آوريم (اگر خمير چسبنده بود كمي آرد اضافه مي كنيم و اگر خيلي سفت بود شير مي افزاييم).
    روي خمير پوشش كشيده و مي گذاريم خمير نيم ساعت بماند. پوره گوجه فرنگي، رب گوجه، سبزي هاي معطر و سير را در ماهي تابه كوچكي با هم مخلوط كرده، روي حرارت كم قرار مي دهيم تا غليظ شده و در ادامه بعد از سردشدن ، خمير را در ظرفي با قطر 30 سانتي متر پهن مي كنيم. سس آماده شده را برش نازك داده و روي بقيه مواد چيده شده، كمي پودر ارگانو مي پاشيم.

    فر را از 20 دقيقه قبل در دماي 200 درجه سانتي گراد روشن كرده، پيتزا را درون فر گذاشته تا زماني كه روي پنير طلايي شود.



    * نكات تغذيه اي :
    ميگو يكي از لذيذترين غذاهاي دريايي است. از نظر مقايسه اي نسبت به ساير غذاهايي كه پروتئين زيادي دارند، نظير گوشت ماهي و گروه ماكيان ، ميگو كالري كمتري دارد. پروتئين موجوددر ميگو كيفيت بالايي داشته و حاوي تمام اسيدآمينه هاي لازم جهت رشد مي باشد. پروتئين ميگو همانند ساير جانوران دريايي به دليل نداشتن بافت همبند به راحتي هضم مي شود.

    براي گروههايي از مردم نظير افراد مسن كه در جويدن و هضم غذا مشكل دارند، غذاي حاوي ميگو گزينه مناسبي براي تأمين پروتئين روزانه آنها است.

    ميگوها در كل داراي چربي كمي مي باشند. اسيدهاي چرب امگا-3 كه از دسته اسدهاي چرب غير اشباع بوده و براي سلامتي مفيد هستند، در ميگوها به وفور يافت مي شوند. اين دسته از اسيدهاي چرب مي توانند در كاهش خطر بيماريهاي قلبي مؤثر واقع شوند.

    اسيدهاي چرب امگا-3 همچنين اجزاي ضروري براي غشاي سلول مغز و بافت چشم است.

    و املاحي چون كلسيم، آهن، منيزيم،فسفر، پتاسيم، سديم،روي، مس، منگنز و سلنيم است.علاوه بر اين كلسيم، روي، آهن، منيزيم و فسفر ميگو نسبت به ساير آبزيان بيشتر است.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    طبخ ماهي بدون استفاده از روغن براي افراد با كلسترول بالا

    طبخ ماهي بدون استفاده از روغن براي افراد با كلسترول بالا


    مواد لازم

    ماهي قزل آلا 1عدد (به تعداد نفرات)

    گوجه فرنگي حلقه شده 2 عدد

    ليمو ترش تازه حلقه شده 1 عدد

    نمك به مقدار لازم

    پودر زنجبيل به مقدار لازم

    سير و شويد تازه به مقدار لازم

    طرز تهيه

    بهترين روش براي طبخ ماهي قزل آلا به اين نحو است كه ماهي را شسته و بعد از تميز كردن داخل شكم آن ، كمي سير تازه بماليد ، مقداري پودر زنجبيل و نمك به آن بزنيد و مقداري شويد تازه درون شكم قرار داده ، بگذاريد يك ساعت داخل يخچال بماند .

    بعد از يك ساعت ماهي را از يخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه كمي روغن (حدود نصف قاشق غذاخوري روغن زيتون) روي آن بماليد.

    روي كاغذ آلومينيوم چند حلقه گوجه فرنگي بگذاريد ، بعد چند حلقه ليمو ترش ، سپس ماهي را روي گوجه و ليمو ترش قرار دهيد و بعد دوباره چند حلقه ليمو ترش و گوجه فرنگي روي ماهي بچينيد و سپس كاغذ را محكم ببنديد و در فر روي ميله هاي وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتيگراد قرار دهيد ؛ در مدت نيم ساعت يا 45 دقيقه ماهي آماده مي شود ، عصاره گوجه و ليمو ترش به خورد ماهي مي رود كه بسيار خوشمزه است .

    نكته قابل توجه :

    افراد با كلسترول بالا نبايد پوست ماهي را استفاده كنند.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    فيله ماهي با اسفناج

    فيله ماهي با اسفناج


    مـــــــواد لازم :
    اسفناج خرد شده :: 4 پيمانه
    پياز متوسط :: يک عدد
    روغن مايع :: 3 قاشق سوپخوري
    پودر ژله قرمز رنگ :: يک چهارم پيمانه
    فلفل دلمه اي :: يک عدد
    فيله ماهي با ضخامت حدود 3 سانتي متر :: 450 گرم
    نمک :: يک چهارم قاشق چايخوري
    فلفل سياه :: يک چهارم قاشق چايخوري
    سرکه :: يک قاشق سوپخوري



    طـــــــرز تهيه :
    اسفناج هاي خرد شده را درون يک کاسه بزرگ بريزيد و کنار بگذاريد . پياز را از وسط به چهار قسمت تقسيم کرده . ورقه ورقه برش دهيد، درون ماهيتابه ، يک قاشق سوپخوري روغن ريخته و پيازها را با حرارت ملايم تفت بدهيد تا طلايي رنگ بشوند. يک قاشق سوپخوري پودر ژله به پياز اضافه کرده کمي هم بزنيد . فلفل دلمه اي را به شکل نوارهاي باريک برش داده به مخلوط بيفزاييد . آنها را به مدت يک دقيقه ديگر بپزيد. ماهيتابه را از روي شعله گاز برداشته و مخلوط پياز را به اسفناج اضافه کنيد . روي کاسه را بپوشانيد و کنار بگذاريد . فيله ماهي را به چهار قسمت مساوي تقسيم کرده و کمي نمک و فلفل روي آنها بپاشيد . همان ماهيتابه را تميز کرده و دو قاشق سوپخوري روغن باقيمانده را درون آن بريزيد تا گرم شود . سپس فيله هاي ماهي را به مدت دو دقيقه در آن سرخ کنيد . حرارت را کاملا'' ملايم کنيد و فيله ها را به مدت 5 دقيقه ديگر بپزيد . فيله ها را در نهايت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روي آنها را بپوشانيد تا گرم بمانند . باقيمانده پودر ژله را درون ماهيتابه ريخته، آن را حرارت دهيد، سپس اين ژله را با قاشق روي فيله ها بريزيد . مخلوط اسفناج و پياز را کمي قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فيله ها را با آن تزئين کنيد .
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    قزل آلا با سس سبزيجات

    قزل آلا با سس سبزيجات



    در شروع كار، ماهي قزل آلا را از تيغ جدا مي كنيم، بعد از خارج كردن تيغ، آنرا بخار پز مي كنيم. يادتان باشد ماهي را قبل از بخار پز كردن حسابي با آبليمو، سركه و مقدار خيلي كمي زردچوبه مزه دار كنيد.
    خب تا اينجاي كار شما ياد گرفتيد يك ماهي قزل آلاي خوب و خوشمزه درست كنيد. فرض هم مي كنيم كه قبلا آشپزي را به اندازه كافي بلد هستيد و مي دانيد كه چه موقع يك ماهي خوب پخته مي شود. يعني حد اقل از شكل ماهي به راحتي اين موضوع را تشخيص مي دهيد.
    اما چيزي كه مهم است آن است كه مي خواهيم ماهي قزل آلاي شما با بقيه ماهي هاي قزل آلا تفاوت داشته باشد و در ضمن براي خوشمزه شدن آن هر چيزي را وارد ماهي تابه نكنيم. چون ما مي خواهيم يك خوراك ماهي براي كساني درست كنيم كه بيماران قلبي و ديابتي محسوب مي شوند. پس حتما در تهيه سس آن بايد نكاتي در همين زمينه در نظر بگيريم كه اين نكات از انتخاب مواد تشكيل دهنده سس شروع مي شوند.

    ملزومات درست كردن سس خوراك ماهي:
    يك عدد كدو بزرگ حلقه شد ه، يك ليوان شير (چيزي حدود 200 ميلي ليتر)، يك قاشق غذا خوري آرد، هويج رنده شده به اندازه كافي ، 200 گرم قارچ حلقه شده. اگر مي خواهيد مزه بهتري از قارچ را احساس كنيد، قارچ هاي كوچكتر مناسب ترند. يادتان باشد كه هميشه از ميوه و يا سبزيجات تازه استفاده كنيد. اين موضوع هم به مزه غذا و هم به سلامت شما كمك مي كند.

    طرز تهيه سس :
    بعد از اينكه مواد لازم براي درست كردن سس را فراهم كرديم، ابتدا سبزيجات را با نصف استكان آب كمي تفت مي دهيم. سپس شير را با آرد مخلوط مي كنيم و آرام آرام به سبزيجات درون تابه اضافه مي كنيم. آنقدر صبر مي كنيم تا وقتي كه شير و سبزيجات درون تابه شروع به حباب زدن كنند. وقتي اين اتفاق افتاد سس سبزيمان را روي ماهي مي ريزيم. يادتان باشد همه مواد را تا آن اندازه بپزيد كه مزه غذا از بين نرود
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    قليه ماهي

    قليه ماهي




    مواد لازم:


    يك كيلو( شوريده- سنگسر- هامور)
    ماهي پوست گرفته و پاك شده

    يك بوته
    سير

    300 گرم
    سبزي( گشنيز و شنبليله)

    يك بسته
    تمرهندي

    يك عدد متوسط
    پياز

    به قدر دلخواه
    زردچوبه و نمك

    يك قاشق چايخوري
    پودر فلفل قرمز

    يك قاشق غذا خوري و يا يك فنجان آب گوجه فرنگي
    رب گوجه فرنگي









    طرز تهيه :

    ماهي را به اندازه ي تكه هاي 4أ—4 سانتي متر خُرد كرده و مي شوييم .

    ماهي كه براي قليه ماهي استفاده مي كنيم بايستي بدون استخوان باشد.

    به همين دليل ماهي هاي : شوريده- سنگسر- هامور و حلوا سياه براي تهيه اين غذا مناسب هستند.

    سبزي اين خورشت شامل شنبليله و گشنيز، هر كدام يه ميزان 150 گرم مي باشد.

    پياز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوري روغن، كمي تفت مي دهيم.

    سپس سير و شنبليله و گشنيز خرد شده، را با آن كمي تفت مي دهيم.

    ماهي را با كمي زردچوبه و نمك، به همراه سبزي ها تفت مي دهيم.

    بعد شيره تمرهندي و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و قليه ماهي را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم. غذا آماده ي سرو است.

    نكات تغذيه اي :

    اين خورشت ، يك غذاي محلي خوشمزه و براي نواحي خوزستان است.

    به علت دارا بودن سبزي و سير، غذاي خوش طعم و خوش رنگي است. ترشي اين غذا بوسيله تمرهندي تأمين مي شود.

    همچنين در تهيه اين خورش به جاي گوشت قرمز از ماهي استفاده شده است

    كه نه تنها ضرري ندارد ، بلكه داراي فوايد بسياري است. كساني كه داراي چربي خون بالا و يا ناراحتي قلبي هستند،

    مي توانند از اين خورشت استفاده كنند ولي به شرط آنكه مواد با مقدار كمي روغن و براي مدت كوتاهي تفت داده شوند.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    كوفته دريايي

    كوفته دريايي



    مواد لازم :
    ماهي شير: يك كيلو
    پياز: 2 عدد متوسط
    كره :100 گرم
    تخم مرغ: 3-2 عدد
    زعفران ساييده: نصف قاشق چايخوري
    آب ليمو : نصف استكان كوچك
    پودر سوخاري: به ميزان دلخواه
    پياز داغ :3 قاشق سوپخوري
    زرشك: نصف فنجان
    رب گوجه فرنگي: يك قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل: به مقدار دلخواه

    طرز تهيه: ماهي شير را دو بار چرخ كنيد. سپس با پياز پخته شده ، كره ، پودر سوخاري ، تخم مرغ ، نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب مالش دهيد تا چسبندگي پيدا كند.سپس رب را با كمي روغن تفت دهيد و 4-3 ليوان آب و زعفران را اضافه كنيد تا جوش بيايد. سپس مخلوط گوشت را 6-5 قسمت كرده و هر يك را به صورت كوفته در دست فرم دهيد. وسط كوفته ها را با دست گود كرده و به اندازه يك قاشق سوپخوري مقداري زرشك و پياز داغ در ميان آنها قرار داده و مجدداً به صورت كوفته در آوريد. بعد در آبي كه به طور ملايم مي جوشد، قرار دهيد تا كوفته ها آماده شود. اين نوع كوفته بايد كم آب باشد.در انتهاي پخت رب گوجه فرنگي و آب ليمو را به آن اضافه كنيد. در صورت تمايل 10- 8 عدد سيب زميني ريز يا سيب زميني استانبولي آب پز شده را با آب ليمو به آب كوفته اضافه كنيد و آنها را در ظرف گودي كشيده و سرميز ببريد يا مي توانيد قبل از قرار دادن كوفته در آب جوش، آنها را در روغن كمي سرخ كرده و سپس در آب جوش قرار دهيد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    ماهي آزاد

    ماهي آزاد


    مواد لازم براي دو نفر:


    500 گرم ماهي سفيد

    1 عدد ليمو

    مقداري ريحان

    نصف پياز

    1 تا 2 پر سير

    2 تا 3 قاشق سوپ خوري کره



    ظروف و وسايل لازم:
    يک ظرف پيرکس يا هر نوع ظرف فر دو ورق آلومينيوم 30 در 40 سانتيمتري



    طرز تهيه:


    ريحان، پياز و سير را در ماشين آشپزخانه يا هونگ (راستي آونگ گفته مي شود يا هونگ؟) خوب نرم کنيد و با کمي روغن يا کره مخلوط کنيد. آب ليمو را بگيريد و به مخلوط بيفزايد. دقت کنيد مقدار ريحان مصرفي سه چهار برابر مقداري است که در تصوير مي بينيد.
    ماهي را بصورتي که در تصوير مي بينيد قطعه قطعه کنيد (چهار قطعه) هر دو قطعه را بر روي يک ورقه آلومينيوم تقريبا 30 در 40 سانتيمتري کنار هم قرار بدهيد و نصف معجون بالا را بر روي آن بريزيد و ورقه آلومينيوم را بصورتي که در تصوير مي بينيد خوب بسته بندي کنيد. سعي کنيد بسته را بصورت يک بسته بدون محفظه (سوراخ) مرتب کنيد، آب ماهي نبايد تبخير شود در غير اين صورت ماهي خشک مي شود.
    همين کار را با دو قطعه ديگر هم انجام دهيد. فر را تا 175 درجه گرم کنيد و بسته هاي ماهي را براي مدت 20 دقيقه در حرارت 175 درجه بپزيد. براي اطمينان از اتمام طبخ يکي از بسته ها را باز کنيد و با چنگال امتحان کنيد که ماهي به اندازه دلخواه پخته. ماهي را زياد نپزيد در غير اين صورت خشک مي شود.

    ماهي را مي توانيد با باقالي پلو يا چلو سفيد سرو کنيد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    ماهي سالمون با گردو و سس مايونز

    ماهي سالمون با گردو و سس مايونز



    سس مايونز مخلوط با فلفل دلمه اي قرمز كبابي و چاتني انبه ميتواند به همراهي خوش طعم و لذيذ براي اين ماهي سالمون عالي تبديل شود.


    مواد لازم
    • 680 گرم فيله سالمون بدون پوست
    • 4/3 پيمانه گردوي ريز خرد شده
    • 2/1 پيمانه خرده نان خشك يا آرد سوخاري
    • نيم تا يك ق.چ. پودر فلفل سياه
    • 2/1 ق.چ. نمك
    • 1 تخم مرغ
    • 2 ق.س. آب
    • 3/1 پيمانه آرد
    • 2/1 پيمانه فلفل دلمه اي قرمز كبابي
    • 4/1 پيمانه مايونز يا سس سالاد
    • 1 ق.س. چاتني انبه ريز خرد شده
    • 1 ق.س. آب ليمو
    • 4/1 ق.چ. پودر سير
    • 8/1 ق.چ. پودر فلفل قرمز
    • 2 ق.س. روغن مايع

    روش تهيه
    1. ماهي را با آب سرد بشوييد و خشك كنيد. ابتدا ماهي را به سه قسمت مساوي تقسيم كرده و هر برش را از طول به طور افقي به دو نيم كنيد.

    2. گرد، خرده نان، فلفل سياه و نمك را در يك ظرف كم عمق مخلوط كنيد. تخم مرغ و آب را در ظرف ديگري مخلوط كرده، بهم بزنيد و آرد را در سومين ظرف بريزيد. ماهيها را ابتدا با آرد بپوشانيد، سپس در تخم مرغ زده و در نهايت در مخلوط گردو و آرد سوخاري بزنيد. اين قطعات را در ظرف بزرگي قرار داده، روي آنرا بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. در اين مدت سس را آماده كنيد.

    3. فلفلهاي كباب شده را به قطعات نسبتا درشت خرد كنيد. مايونز، فلفل، چاتني انبه، آب ليمو، پودر سير و پودر فلفل قرمز را در ظرف مناسبي مخلوط كرده، كنار بگذاريد.

    4. روغن را در يك ماهيتابه نچسب مناسب داغ كنيد، ماهيها را اضافه كرده و بر روي حرارت متوسط به مدت 3 دقيقه بپزيد. ماهي ها را پشت و رو كرده، 3 تا 4 دقيقه ديگر بپزيد و صورت لزوم حرارت را كم كنيد.

    5. ماهيها را با سس مايونز سرو كنيد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  9. #9
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    ماهي شكم پر

    ماهي شكم پر



    مواد لازم :
    ماهي 1 عدد
    گشنيز خرد شده 250 گرم
    پياز خرد شده 1 عدد
    سير خرد شده 250 گرم
    تمبرهندي به ميزان لازم
    گردو 50 تا 100 گرم
    ادويه، نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
    روغن سرخ كردني به ميزان لازم


    طرز تهيه:
    - ماهي را كاملا تميز كرده و داخل شكم آن را خالي مي كنيم.

    - مقداري نمك به ماهي مي زنيم و مي گذاريم مدت نيم ساعت بماند.

    - سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تميز خشك مي كنيم.

    - پياز و سير را رنده مي كنيم و همراه با زرد چوبه، ادويه، فلفل و گشنيز خرد شده(درصورت تمايل مقدار كمي هم شويد) در يك ظرف مي ريزيم و كمي سرخ مي كنيم.

    - درب ظرف را مي بنديم. بعد از 10 دقيقه، آب تمبرهندي را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقيقه ظرف را از روي اجاق بر مي داريم.

    - مواد فوق را داخل شكم ماهي قرار داده و آن را با نخ يا خلال دندان مي بنديم.

    - در يك ظرف مقداري آرد و زرد چوبه مي ريزيم و ماهي را آرام در آن مي غلطانيم ، يا آرد وزرد چوبه را روي سطح ماهي مي پاشيم.

    - سپس ماهي را در ماهيتابه سرخ مي كنيم تا هر دو طرف آن طلايي شود.

    * نكته :
    - به جاي تمبرهندي مي توان از آب ليمو يا آب نارنج نيز استفاده كرد.

    - به جاي گشنيز و سير مي توان از پياز داغ و گ
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/