نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طناب شیطان !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

طناب شیطان !

طناب شیطان !

rhs hand rope

در حالات شیخ انصارىنوشته اند روزى یكى از فضلا در مجلس بحث شیخ گفت: خوابى براى شما دیدم ولىخجالت مى كشم نقل كنم. شیخ فرمود بگو. عرض كرد دیشب در خواب شیطان را دیدمطنابهاى مختلف نازك و ضخیم داشت، پرسیدم این طناب ضخیم براى كیست؟
    گفت: براى استادت شیخ انصارى است، خیلى زور مى خواهد تا شیخ را بكشانم. دیروز به هر زحمتى بود او را به دام انداختم، تا بازار او راكشاندم ولى طناب را پاره كرد و فرار نمود. این خواب نمى دانم حقیقت دارد یانه؟
    شیخ تبسم كرد و فرمود: ملعون راست گفته است. دیروز در منزل چند میهمان زنبه ما وارد شدند، به من پشنهاد كردند مقدارى میوه براى مهمانانبگیرم و چون در منزل از خودم پولى نداشتم به سراغ پولى كه جهت نماز وروزه و ختم قرآن از شخصى درمنزل ما امانت بود رفتم و به عنوان قرض برداشتم كه به بازار بروم و میوهتهیه كنم، بعد كهپول رسید جایش بگذارم. تا به درب مغازه رسیدم ناگهان به خود آمدم و گفتممرتضى شاید مُردى، از كجا زنده بمانى و قرضت را ادا كنى؟!
    برگشتم و پول را به جاى خودش گذاشتم. این است پاره كردن طناب ضخیم.
    جالب، قسمت آخر این رویا است كه آن فاضل محترم گفت: از شیطان پرسیدم طناب من كدام است؟ نگاهى به من افكند و گفت: تو نیاز به طنابندارى؛ خودت می آیی!
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mohamad.s عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)