راتاتو در مایکروفر
مواد لازم:
پياز= 1 عدد
سير= 2 حبه
بادمجان= 250 گرم
کدو= 150 گرم
گوشت چرخ کرده= 120 گرم
قارچ= 5 عدد
روغن مايع= به اندازه لازم
گوجه فرنگي =1 عدد
جعفري تازه= 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل =به ميزان لازم
پنير پيتزا(رنده شده)= 2 قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
ابتدا بادمجان ها را از چند جا چنگال زده و با پوست روي سه پايه فلزي مخصوص مايکروفر قرار داده و به مدت 7 دقيقه با درجه بالا بپزيد. سپس آنها را بيرون آورده و بگذاريد سرد شوند. پياز و سير را حلقه کرده همراه با روغن داخل ظرف مخصوص بريزيد و و درب آن را بگذاريد به مدت 5 دقيقه با پخت ترکيبي با گريل (و يا تازماني که آنها نرم شوند) بپزيد.در اين مرحله گوشت چرخ کرده و قارچ و بادمجان را که پوست آن را کنده و به قطعات هم اندازه در آورده ايد را اضافه کنيد و در ظرف را بنديد تا به مدت 7 دقيقه با درجه بالا به صورت پخت ترکيبي با گريل بپزد. سپس گوجه فرنگي حلقه شده ، جعفري و نمک و فلفل را اضافه کنيد و روي آن را پنير بپاشيد.در اين مرحله درب ظرف را نبنديد و به مدت 5 دقيقه با پخت ترکيبي با گريل درون مايکروفر بگذاريد.
هم اکنون غذای شما آماده است. مي توانيد آن را با نان ميل کنيد. نوش جان.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)