نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: ذرت مکزیکی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    ذرت مکزیکی

    مواد لازم:
    کنسرو ذرت=1 عدد
    قارچ خرد شده=50 گرم
    کره گیاهی=30 گرم
    پودر سیر=1 قاشق چایخوری
    پودر آویشن=1 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه=به میزان لازم
    آبلیموی تازه=1 قاشق سوپخوری
    مایونز=در صورت دلخواه
    طرز تهیه:
    1. قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.
    2. کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.
    3. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
    4. کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.
    5. دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.

  2. کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/