نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: طرز پخت کیک بدون نیاز به فر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    طرز پخت کیک بدون نیاز به فر

    خیلی هل هستن که فر ندارن و میپرسن بدون فر میشه کیک پخت و جالب اینجاست که همیشه جواب منفی شنیدن
    من طرز پخت کیک و شیرینی روی گاز و داخل پلو پز رو اموزش میدم من خودم با وجود فر که داریم این مدلی میچزم چون سریع و راحته
    تو این مدل کیک منظورم کیک هاییه که رو اجاق یا تو پلو پز میپزید نباید از کاکائو استفاده کنید چون زود میسوزه اما بعد که کیک پخت روش کاکائو یا هر چیزی که خواستین بریزین


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  2. #2
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    مواد لازم برای چیز کیک لیمو:
    پنیر خامه ای: 600 گرم
    بیسکوئیت: 1بسته ساقه طالیی یا بیسکوییت مادر یا هر بیسکوییت دیگر

    کره نرم شده: ۱۰۰ تا ۱۱۰ گرم
    وانیل کمی
    شکرسه قاشق غذاخوری

    روش تهیه:
    ۱٫ بیسکوئیت و کره نرم شده را با نوک انگشت کاملا با هم مخلوط میکنیم تا کره کاملا به خورد بیسکوئیت برود. سپس قالب کمربندی به قطر بیست سانت را با روغن مایع چرب میکنیم و مخلوط بیسکوئیت و کره را کف قالب کاملا پهن کرده و با کف دست کاملا فشار میدهیم تا سطح آن صاف و یکدست شود و در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
    بعد پنیر خامه ای و شکر و وانیل را مخلوط کرده روی مواد میریزیم و یک ساعت در یخچال میگداریم
    این کیک رو خیلی ها با ژله لیمو سرو میکنن که میشه ژله رو با کمک دستور روش اماده کرد بعد یه نیم ساعت گذاشت تویخچال بعد روی چیز کیک ریخت و دوباره یه ساعت تو یخچال گذاشت
    این کیک خیلی خوشمزه است ومن امتحانش کردم و دوست داشتم
    لطفا هرکی درست کرد بهم بگه و نظرش رو بگه و هر پیشنهادی هم داشتید منو بی خبر نذارید


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  3. #3
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    یه کیک دیگه
    6عدد بیسکویت ساقه طلایی
    عسل یک پیاله
    کشمش یک پیاله
    خرما10عدد
    کره یک قالب
    اب پرتقال یک پیاله
    کره یک قالب
    شکلات یک بسته
    مغز بادوم و پسته به دلخواه
    هسته خرما ها رو در بیارید و با اب پرتقال روی حرارت بزارید کره و شکلات رو هم مخلوط کنید بعد که همه شون یکدست شدن حرارت رو خاموش کنید و بیسکوییت خیلی ریز شده رو به همراه مغزها اضافه کنید و مخلوط کنید تو غالب بریزید و یک ساعت تو یخچال بزارید

    مهم
    من اینجا قراره همون کیک های معمولی رو هم اموزش بدم اما فعلا خودم چند بار میپزم تا زمانش و دقیق ثبت کنم تا خدایی نکرده خمیر یا جزغاله تحویل نگیرید


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  4. #4
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    رولت خرما
    این رولت خیلی راحت و بینهایت خوشمزه است منکه دوسش دارم
    یک کیلو خرما بدون هسته چرخ شده
    ارد یک لیوان
    چودر نارگیل ،مغز ها،خامه خیلی کم
    کره کمی
    خوب وسایل رو که دارید بقیه اش خیلی راحته
    خرما رو با کره بپزید تا خیلی نرم بشه و عطرش در بیاد بعد هم که ارد رو هم تفت بدید تا خامیش در بیاد یا پلاستیک بندازید رو یه سطح صاف پلاستیک بنداریدو روش ارد و پودر نارگیل بپاشید و خرما رو روش بریزید و صاف کنید و دوباره روش ارد و چودر نارگیل و مغزها رو بریزید و کم کم به کمک پلاستیک رولش کنید حواستون باشه با پلاستیک رولش نکنید بعد هم که یه لایه خیلی نازک خامه روش بمالید و بزارید تو یخچال و بعد از یک ساعت برش بدید
    نوش جان


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  5. #5
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    سوهان قم میدونم که خیلی هاتون دوست دارید اما پولش یه کوچولو زیاده منم بهتون اموزش پختنش رو میدم
    وسایل لازم
    ارد جوانه گندم2قاشق
    ارد سفیدیک قاشق
    شکر210گرم
    کره160
    عسل 2 قاشق
    بادکا1/5قاشق
    گلاب1/2لیوان
    زعفران1/2قاشق چایخوری
    هل1/2قاشق چایخوری
    خلال پسته و بادام150گرم
    دوتا ارد رو باهم مخلوط میکنیم و تفت میدیم بعدش گلاب و شکر و اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا مواد به ظرف نچسبد بعد که مواد کمی کف کرد کره رو اضافه میکنیم و بعدشم که بادکارو میریزیم و حرارت رو کم میکنیم تا رنگ مواد خرمایی بشهو بعد صبر میکنیم مواد بجوشه و بعدشم روی فویل ریخته پهن میکنیم و خیلی زود مغز هارو میریزیم روش و صبر میکنیم تا خنک بشه


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  6. #6
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    روش درست کردن شکلات تو خونه
    مواد مورد نیاز
    یک لیتر شیر
    5قاشق پودر کاکائو
    یک استکان شکر
    کره هم کمی
    خوب موادش و که گفتم همه رو بریزید تو میکسر بعد هم بزارید رو گاز و مدام هم بزنید باید مراقب باشید که سرنره و باید مدام هم بالاسرش باشید و همش بزنید تا غلیظ بشه و به انگشت بچسبه خوب از این میتونید روی کیک و شیرینی و به عنوان شکلات صبحانه استفاده کنید و اگه میخواهید کمتر درست کنید مواد رو تقسیم کنید هرلیتر شیر تقریبا5لیوانه


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  7. #7
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    یه شیرینی راحت دیگه
    نیم کیلو ماست ترش سفت(میتونید ماست معمولی رو بریزید تو کیسه یه کم سفت بشه ترشی و شیرینی به دلخواهه اما ترش باشه بهتره)
    یک لیوان شکر(این دلخواهه میتونه کم یا زیاد باشه اگه ترش دوست دارید کم اگه شیرین دوست دارید زیاد)
    کمی کره یا روغن
    خوب همه رو میریزید تو میکسر و میریزید تویه قابلمه و میزارید رو حرارت و مدام هم میزنید تا رنگش قهوه ای بشه و خودش هم خیلی غلیظ بشه بعد که مواد کمی سرد شد از مواد اندازه فندق یا یه کم بزرگتر بر میدارید و بین انگشتاتون گلوله میکنید و میزارید تو یخچال
    این شیرینی مزه اش شبیه شیرینی های قدیمیه که شکلشون مثلث و مربع میشد و خیلی هم خوشمزه است


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  8. #8
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    شیرینی خندان
    خوب یه شیرینی دیگه
    دوتا تخم مرغ
    5پیمانه ارد
    پودر قند
    روغن فراوان
    شیر به میزان لازم
    با همه ی این مواد خمیر تهیه کنید و این خمیرو با وردنه خیلی تازک پهن کنید مثل نون لوای بعد با یه کاسه قالب بزنید و از وسط خمیر بردارید و بندازید تو روغن فراوان تا ترد و طلایی بشه و بعدشم که درش بیارید و روش پودر قند بریزید
    یه نکته ای که تو این شیرینی مهمه اینه که یه لیوان فلزی بزرگ بخرید و توی اون بپزید تا این شیرینی شکلش اونی بشه که باید بشه


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  9. #9
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    کیک دیگه
    یک لیوان ارد
    1/2لیوان شکر
    1/2استکان شیر
    3تا تخم مرغ
    کره یا روغن
    بکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری
    پوست لیمو کمی
    گلاب1/2استکان
    کشکش یک مشت
    مواد میانی
    خامه یک بسته
    شکر نیم استکان
    پودر کاکائو یک قاشق
    تخم مرغ و شکر و با هم بزنید و بعد هم که مواد خشک و باهم قاطی کنید و بعد مخلوط تخم مرغها رو به ارد اضافه کنید و بعدم که بقیه ی موادو اضافه کنید و با قاشق اروم اروم هم بزنید نصف این موادو یه سری بریزید تا بپزه نصف دیگه اش رو یه سری دیگه(باطم مثل کیک قبلی مواد رو میریزید تو قابلمه حرارت رو کم میکنید و15دقیقه بعد خیلی اروم کیک و بر میگردونیم و 10 الی15 دقیقه دیگه کیک اماده است) بعد هم که مواد میانی رو باهم مخلوط کنید یه ربع با همزن بزنید بزارید نیم ساعت تو فریزر بعد دوبازه 5دقیقه بزنید بعد اونو بریزید روی کیک بعد اون یکی کیک رو هم بزارید روش و فشارش بدید تا اضافی مواد موقع برش بیرون نریزه روش هم که با پودر قند یا پودر کاکائو تزیین کنید
    توجه ظرفتون حتما باید نچسب باشه و ارتفاع مواد خام بیشتر از5سانت نشه البته بعد از پخت پف میکنه و به10سانت میرسه
    توی پلو پز هم زمان همین اندازه هست


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/