نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: سونی مرگ PSP go را اعلام کرد!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

سونی مرگ PSP go را اعلام کرد!

39755 634391710023950881 m1303576988شرکت سونی اعلام کرد که این شرکت به طور کامل تولید و فروش کنسول پرتابل PSP GO خود را متوقف خواهد کرد.

به گزارش تک اسپوت، شرکت سونی اعلام کرد که این شرکت به طور کامل تولید و فروش کنسول پرتابل PSP GO خود را متوقف خواهد کرد.

این خبر که در وب سایت ژاپنی Impress Watch منتشر شده است به صورت رسمی از قول مقامات بخش سرگرمی‌های ویدیویی این شرکت اعلام شده، اما سونی پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری و همچنین ارائه بروز رسانی برای این کنسول را تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داد.

کنسو PSP go نخستین بار در اول نوامبر ۲۰۰۹ در اروپا و آمریکا عرضه شد و دارای طراحی متفاوتی نسبت به پدران و اجداد خود بود و البته هرگز نتوانست همانند PSP 3000به فروش خوبی دست پیدا کند.

از خصوصیات این کنسول که سبب ناکامی آن گشت عدم استفاده از دیسک UMD بود برای همین کاربران مجبور بودند تا بازی‌ها را از وب سایت سونی خریداری و بارگذاری کنند و عملا دیگر به اشتراک گذاری بازی بین کاربران دیگر امکان پذیر نبود.

گفتنی است که این دستگاه در حدود ۴ درصد سبک‌تر و ۵۶ درصد کوچک‌تر از PSP 1000 و ۱۶ درصد سبک‌تر و ۳۵ درصد کوچک‌تر از PSP 3000 است.

در ضمن صفحه نمایش این کنسول پرتابل ۳٫۸ اینچ با تفکیک پذیری ۴۸۰ × ۲۷۲ است که کوچکتر از پیشینیان خود با صفحه نمایش ۴٫۳ اینچی و تفکیک پذیری ۴۸۰ × ۲۷۲ پیکسل است.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)