نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: ایران «اینترنت حلال» راه می‌اندازد

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

    پیش فرض ایران «اینترنت حلال» راه می‌اندازد

    ایران «اینترنت حلال» راه می‌اندازد

    13029150401
    یک مقام بلندپایه دول تی در ایران، از راه‌اندازی «اینترنت حلال» خبر داد. به گفته علی آقامحمدی، دسترسی به اینترنت جهانی همچنان در کنار اینترنت داخلی ممکن خواهد ماند.
    معاون نظارت و هماهنگی در سیاست های اقتصادی معاون اول رئیس جمهوری امروز ۲۶ فروردین در گفت‌وگو با ایرنا گفته است این نخستین شبکه «اینترنت حلال» در ایران خواهد بود.
    این مقام ایرانی در مورد الگوی شبکه اینترنتی حلال، به تجربه چین در راه‌اندازی اینترنت داخلی اشاره کرده و در عین حال از آمادگی دو لت برای گسترش این شبکه به کشورهای همسایه و دیگر کشورهای اسلامی خبر داده است.
    معاون نظارت و هماهنگی در سیاست‌های اقتصادی معاون اول رئیس‌جمهوری ایران، گفت که شبکه «اینترنت حلال» از سایت‌های غیر اخلاقی پاک شده است.
    او همچنین با اشاره تجربه کشور چین در راه‌اندازی شبکه اینترنت داخلی، درباره کاربرد این شبکه گفت که تمام خدمات الکترونیکی مانند تجارت الکترونیک و بانکداری الکترونیک از طریق این شبکه در اختیار کاربران اینترنت داخلی قرار می‌گیرد.
    به گفته این مقام‌ دو لتی ایران، برای راه اندازی شبکه اینترنتی حلال، کنسرسیومی به نام «ایرانیان نت» ثبت شده که گرچه هنوز اعضای آن مشخص نیست اما قرار است در زمینه توسعه فیبر نوری فعالیت کند و مرحله اول راه‌اندازی این شبکه ۱۸ ماه طول خواهد کشید.
    کنترل محتوا و محدودیت دسترسی به اینترنت از آغاز حضورش در ایران پدید آمده است، اما پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ و رویدادهای پس از آن، اوج گرفت تا جایی که مقام‌های دو لت و پلیس ایران، بار‌ها بر اهمیت کنترل بیشتر فضای اینترنت تاکید کردند.
    مقام‌های ایرانی، فعالیت‌های مخالفان دو لت در فضای اینترنت را مصداق جنگ نرم با نظام جمهوری اسلامی و نوعی تلاش برای براندازی حکومت می‌دانند.
    در دو سال گذشته نیز در همین رابطه و برای ایجاد فضای اینترنت پاک، موضوع راه‌اندازی «جستجوگر پاک» و «شبکه ملی اینترنت» مطرح شده بود.
    ایده «اینترنت پاک» برای اولین بار توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال گذشته مطرح شد. او با اشاره به اینکه این ایده تا سال ۹۲ اجرایی می‌شود، گفت: باید اینترنت را از کسب و کار کثیف جدا کرد و انسان‌ها را از آسیب‌های آن حفاظت کرد.
    رضا تقی‌پور در اسفند ماه نیز از تشکیل هسته‌های اولیه ایده «اینترنت پاک» در کشور و آغاز به کار اتاق‌های فکر خبر داد و گفت: نقطه شروع طرح اینترنت پاک کشور ایران خواهد بود و پس از آن در اختیار تمام بشریت قرار می‌گیرد.
    اما دیروز علی مطهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با انتقاد از مشخص نبودن جزئیات طرح راه‌اندازی اینترنت پاک در ایران، گفته است بعید به نظر می‌رسد که مهندسان داخلی در تعیین میزان دسترسی به منابع پاک اینترنتی توانایی داشته باشند.
    در میانه فروردین ماه امسال، خبری درباره جایگزینی اینترنت ملی (اینترانت کشوری) با اینترنت جهانی به نقل از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات منتشر شد که سپس در اطلاعیه‌ای از سوی روابط عمومی وزارت ارتباطات تکذیب شد و معلوم دش که این خبر، «دروغ سیزده» بوده است.
    فیلترینگ اینترنت در ایران به شکلی سازمان‌یافته از سال ۷۹ آغاز شد و دو سال پس از آن، کمیته‌ای سه نفره شامل نماینده وزارت اطلاعات، وزارت و فرهنگ ارشاد اسلامی و صدا و سیما برای رسیدگی به وضعیت اینترنت تشکیل شد.
    همچنین در اردیبهشت ‌سال ۸۵، پایگاه مرکزی فیلترینگ ایران با قابلیت شناسایی کاربران اینترنت و ذخیره تمام مراجعات آن‌ها به وب‌سایت‌ها فعالیت خود را آغاز کرد.
    پس از تصویب قانون مبازره با جرایم رایانه‌ای در مجلس هشتم، هم‌اکنون کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی کار می‌کند و وظیفه آن‌ها مشخص کردن وب‌سایت‌هایی است که از نظر آن‌ها باید مسدود شود.
    از بهمن سال ۸۹ نیز پلیس «فضای تولید و تبادل اطلاعات» که «فتا» نامیده می‌شود، با هدف «مقابله با جرایم اینترنتی» و «حفاظت از اموال، منافع و اسرار ملی» بر روی شبکه اینترنت، در ایران شروع به کارکرده است.
    اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، در مراسم شروع به کار «فتا»، فیس بوک و توئیتر را عامل «سازماندهی ناراضیان پراکنده، مجرمان و سرویس‌های خارجی» نامیده و گفته بود «شبکه‌های اجتماعی اینترنتی سال گذشته هزینه‌های بسیاری را در کشور ما تحمیل کردند».
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  2. 2 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2

  4. 2 کاربر مقابل از shmp30 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. #3
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط shmp30 نمایش پست ها
    اسم سایت هایی که قراره توی این شبکه ملی راه بیفته رو باید روی کاغذ بنویسیم !؟
    یا موتور جستوجوگر براش میسازند ؟!

    به نام خدا
    انشاالله عمرشان به این چیزها قد نمیده ، سواد و شعور که نداشتن بدانند دنیای علم را نمیشه محدود کرد و در بین دیوارهای آهنین مثل دنیای کمونیسم از دنیا عقب ماند .
    تا حالا فکر کردید چرا فقیترین و بیچاره ترین کشور اروپا را تنها کشور با دین رسمی اسلام تشکیل داده ؟ برای اینکه اونها هم همین کارها را کردند و خودشان را بین دیوارهای آهنین محبوس کردند .
    در حالی که در این دین بارها به علم اندوزی سفارش شده و گفته شده که اگر علم در هر جایی بود به دنبال آن بروید و متاسفانه گویا اسلام امروز ما اسلامی جدا از اسلامی هست که محمد مصطفی ( س ) پیامرسان اون از جانب خدا بوده ...
    همگی شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  6. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/