مواد لازم
– روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
– سفیده تخم مرغ 1 عدد
– جلبک دریایی 5 برگ
– آواکادو 125 گرم ( نصف یک عدد )
– آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
– برنج آبکش شده با سبزیجات معطر
– ماهی سالمون 75 گرم
– فلفل دلمه ای 2 عدد نصفه
– برگ بو چند عدد
طرز تهیه
برگهای جلبک های دریایی را با سفیده تخم مرغ و آب لیمو مرطوب کرده مقداری از برنج و دو برش فلفل دلمه ای و دو تا سه برش آواکادو ، دو برش ماهی و چند قطره لیمو ترش را روی آن می ریزیم و صفحه جلبک را مثل رولت می چینیم . پنج برگ را به همین ترتیب می چینیم ، روی آن را با برشهایی از فلفل دلمه ای ، برگ بو و روغن زیتون می پوشانیم و یک ربع ساعت در فر در دمای متوسط و طبقه وسط فر می گذاریم . غذا آماده است .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)