خورش لوبیا چشم بلبلی

این خورش ساده و خوشمزه است و به عنوان تنوع می تونه میون قرمه سبزی و قیمه برای خودش جایی دست و پا کنه.
مواد لازم
لوبیا چشم بلبلی شب خیسانده یک پیمانه
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی دو عدد
پیاز یک عدد
زردچوبه و نمک و فلفل سیاه
روغن

پیاز رو خورد کرده و تفت می دیم. گوشت رو اضافه کرده و زردچوبه فلفل رو تو قابلمه ریخته و گوشت رو هم تفت می دیم. یک و نیم پیمانه آب ریخته می ذاریم یک ساعت و نیم بپزه. هر وقت آبش ته کشید اضافه کنید. یادتون باشه که حرارت رو کم کنید. لوبیا رو اضافه کرده و نیم ساعت بعد نمک غذا رو زده و می ذاریم یک ساعت دیگه بپزه و جا بیفته. برای سفت شدن خورش می تونید یک قاشق مرباخوری آرد که تو کمی کره تفت دادین بهش اضافه کنید که من نکردم و خورش آبکی به دست آوردم. گوجه ها رو پوست کنده و خورد کرده و همراه کمی زردچوبه و نمک سرخ می کنیم. وقتی خورش رو کشیدیم گوچه رو روش می ریزیم.