پاستا به شیوه ی ایرانی با گوشت و بادام --------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
گوشت چرخ کرده به مقدار نیاز خانواده
بادام پوست کنده هر دو نفر نیم پیمانه
پاستا یا همون ماکارونی خودمون! به مقدار نیاز خانواده
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه کاری
سیب زمینی پوست کنده ی ورقه شده ی شسته شده ی خشک شده!
روغن
پاستا رو دو تکه کنید و توی آب جوش همراه نمک بریزید و ۱۰ دقیقه بعد آبکش کنید. البته زمانی که برای آبکش کردن پاستا لازمه از هر جنس به جنس دیگه فرق داره. بهتره روی بسته اش رو بخونید.
توی تابه کمی روغن داغ کنید و گوشت چرخ کرده رو تفت بدین. بادام پوست کنده رو اضافه کنید و تا حدی که گوشت سرخ شه و بادام روغن جذب کنه تفت بدین. زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و پودر کاری رو اضافه کنید. هم بزنید و کنار بذارید.
توی قابلمه کمی روغن داغ کنید و توش فلفل قرمز و پودر کاری بریزید و بچرخونیدش تا همه جای روغن به ادویه ها آغشته بشه. سیب زمینی ها رو ته قابلمه بچینید و کمی روش نمک بپاشید. یک لایه ماکارونی آبکش شده و یک لایه مایه ی گوشت و بادام بریزید تا لایه آخر که روی غذاست و با ماکارونی بپوشونید.
دم کن بذارید. زیرش رو کم کنید و بذارید بیست دقیقه دم بکشه. اگه لازم بود کمی (فقط کمی) آب و روغن بهش بدین. وقتی دم کشید خوب همش بزنید و توی ظرف بریزید. می تونید کمی از مایه گوشت و بادام رو برای روی غذا نگه دارید. من کمی ماست هم روی ته دیگ ها ریختم که بد هم نشد فقط با ماست شیرین این کار رو نکنید!