نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: دلمه برگ مو

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    دلمه برگ مو

    دلمه برگ مو

    دلمه ها انواع متفاوتي دارند. يكي از آنها دلمه برگ مو مي باشد كه از زمان هاي گذشته در ايران پخت مي شده است و قابل ذكر است كه در كشورهاي ديگر نيز وجود دارد ولي از نظر مواد داخل آن فرق مي كند.
    دلمه برگ مو يكي از غذاهاي مخصوص فصل بهار مي باشد كه برگ مو به صورت جوان و لطيف وجود دارد. ما هم به اين دليل اين غذا را براي شما آموزش مي دهيم.
    مواد لازم:
    نيم كيلو گرم
    برگ مو
    نيم كيلو گرم
    گوشت چرخ كرده
    نيم كيلو گرم
    سبزي دلمه
    150گرم
    برنج
    100 گرم
    لپه
    4-3 قاشق سوپ خوري
    پياز سرخ كرده
    يك استكان
    آب ليمو ترش
    4-3 قاشق سوپ خوري
    شكر
    حدود 1 پيمانه سرخالي
    روغن
    به مقدار كافي
    نمك و فلفل و زردچوبه


    توجه :
    - سبزي دلمه شامل: تره، جعفري، نعناع، شويد، ترخون و گاهي پيازچه مي باشد.
    - برگ موها بهتر است جوان باشد.
    - در صورت تمايل مي توانيد از لپه استفاده كنيد و اجباري نيست.

    طرز تهيه :
    چوب ته برگ موها را مي گيريم و برگ ها را مي شوييم. در قابلمه آب را جوش مي آوريم و برگ ها را در آن مي ريزيم همين كه يكي دو جوش زد و برگ نرم شد در صافي ريخته و روي آن آب سرد مي ريزيم .
    براي تهيه مواد داخل دلمه ، پياز سرخ شده را با گوشت چرخ كرده مخلوط كرده و تفت مي دهيم. سپس برنج و لپه اي كه نيم پز شده است را اضافه مي كنيم. نمك ، فلفل ، زردچوبه و در نهايت سبزي خرد شده را هم با بقيه مواد مخلوط مي كنيم. مي توان به اين مواد كمي آب ليمو هم اضافه كرد. سپس برگ ها را باز كرده، دو برگ را طوري كنار هم قرار مي دهيم كه شكاف برگ ها گرفته شود. كمي از مواد دلمه وسط برگ مي ريزيم و اطراف برگ را روي هم مي گذاريم و محكم مي پيچيم.
    در يك قابلمه 3-2 قاشق روغن مي ريزيم، دو سه رديف برگ ساده ته ظرف مي چينيم. سپس دلمه ها را نزديك هم و بدون فاصله روي برگ ها مي چينيم و 3-2 قاشق روغن آب كرده روي آن ها مي دهيم و يك ليوان آب داخل ظرف دلمه مي ريزيم. بهتر است بشقابي كوچك تر از دهانه ظرف را وارونه روي دلمه قرار داده و در ظرف دلمه را بسته و قابلمه را روي حرارت ملايم قرار دهيم تا دلمه ها بپزند. در صورتي كه با اين مقدار آب، دلمه پخته نشد، مقداري آب اضافه مي كنيم و در اواخر طبخ بقيه آبليمو ، نمك و شكر را مخلوط كرده، داخل دلمه مي ريزيم.
    وقتي اين مواد جذب دلمه شد، آن را از روي آتش بر مي داريم. بايد توجه داشت در صورتي كه چاشني دلمه را زود بزنيم برگ دلمه سفت مي شود. دلمه برگ مو را مي توان بدون شكر تهيه كرد. بهتر است به مواد وسط دلمه كمي گوجه سبز هسته گرفته اضافه كنيم و يا لاي هر رديف دلمه كمي گوجه سبز بريزيم.

    __________________
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از mohamad.s عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/